Sony планує випустити гру Marvel’s Venom та відродити серію Killzone

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

daesz: 07.09.2026 18:48 Комусь взагалі цікавий ще марвел? Я розумію, що аудиторія у коміксів в США велика, але воно продається? Воно окупається? Сильно щось в цьому сумніваюсь.
Ти не повіриш :lol: Але цей конвеєрний кіно-слоп хавають, аж за вухами тріщить.
Shepard1985
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 08.09.2026 11:12 bes
Смысл в том что можно снизить настройки графики и применить DLSS 5 и картинка будет лучше чем без DLSS 5 c ультра настройками и трассировкой путей :rotate: . Ну и много старых игр прям оживают. + уверен что в дальнейшем DLSS 5 еще лучше оптимизируют в отличии от нынешнего билда... Для себя вижу прям интерес, прорыв в картинке. А не просто купить RX 9070 XT вместо моей RX 6900 XT, что бы просто вместо 4K FSR 4 (4.1.1b) Performance начать играть в 4K FSR 4.1 Quality :gigi:
Картинка не всюди краща. Наприклад у Сталкері картинка нічим не відрізняється, як і в Ларці. У Сайлент Хілл картинка дійсно оживає, у інших проектах теж є певні покращення, але я б не сказав, що різниця прям величезна. Ну і АМД здається теж анонсувала ще рік тому, що в РДНА5 в них буде такий самий нейрорендеринг. Я б не поспішав зараз щось брати, краще почекати до 2027 року.
Відповісти