NVIDIA пропонує завантажити Hotfix-драйвер GeForce 616.86

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Prescott: 05.09.2026 16:08
Serg IX: 05.09.2026 15:07нвидиа апп пока не верит в это
Плюс, 616.64 последняя
Не фіксить проблему із флікерінгом в браузері.
Enjthesilence: 05.09.2026 17:22 Тільки в хромі?
В брейві (хром-бейсд) та еджі також. Немаю фаєрфокса, щоб провірити там.
cAkeJJ: 05.09.2026 17:09я вже почав думати шо це в мене монітор вмирає чи кабель хдмі.
Я також так думав, але одного разу воно флікнуло в переконтраст і відразу не повернулось в норму, тож я помітив що контраст таскбара не змінився..
Meandmy: 05.09.2026 18:05 Вiд мажорного релiзу до мажорного релiзу юзери стали замiсть Quality Assurance тестiв. Лiтаки теж скоро будуть добудовувати у повiтрi випускаючи хот-фiкси? :super:
Надіють жупан буде летіти на першому літаку цього класу.
Alex646
Member

warp37: 05.09.2026 13:37 Ну вот и хорошо, а то уже почти все игры подогнал под DLSS 5. Теперь стремаюсь сломать. :gigi:
А навіщо? Деякі ігри воно відверто уродує.
Melki
Member

dfcz: 05.09.2026 20:223.5(+0.5) гигабайта
всё-равно быстрее чем с оперативки гонять
maksim2020
Member

q1nex: 05.09.2026 20:13 Очень крутая, в Алан вейке 90 фпс с перформанс апскейлом и фреймгеном. С длсс5 сколько будет, 40? :laugh:
Ну, тобто, десь 30-40 в растрі, яснапанятна :gigi: Прям як моя 1080 Ti, на якій я пройшов цю гру в Full HD, без апскейла - приблизно такий само перформанс й був :D
VBerezovsky
Member

Alex646: 05.09.2026 23:13
warp37: 05.09.2026 13:37 Ну вот и хорошо, а то уже почти все игры подогнал под DLSS 5. Теперь стремаюсь сломать. :gigi:
А навіщо? Деякі ігри воно відверто уродує.
Навіть не деякі, а буквально всі.
NagovskiyR
Member

Неймовірно.
Навіть новий так званий hotfix не виправляє рандомну зміну контрасту.
MaxZema
Member

Останнім часом, що у Майкрософт, що Нвідіа косячать у своєму софті. Раніше панікував, шукав рішення, думав що це щось у мене зламалось чи може я криворука чмоня кудись заліз :-P А тепер ні, бо майже зі 99% вірогідністю проблема на стороні творців прогресу :rotate:
Widoon
Junior

Чув якісь проблеми з віртуальними дисплеями, але нічого такого не було, хіба що одна гра вилетіла і закрила дисплей але походу це через налаштування самого Vibepollo (типу якщо закриваєш гру сесія дисплея закривається). Відяха 4070 super, передостанні драйвери. Потім ще оновлював разом на останні разом з Nvidia app і нічого такого не було коли грав стрімлячи на телефон
denizen
Member

Спробував і я DLSS 5 в assassin creed black flag, ну що, це просто бімба, навіть в тому вигляді як зараз.
Помітно змінює картинку на краще (виглядає реалістичніше, виправляє хибно зроблене освітлення).
Це крок вперед, в правильному напрямку.
Впевнений його ще оптимізують, буде доступно для ширшого кола RTX.
Изображение
Изображение
Ответить