Я не знаю, як вам сказати про це обережно, але комп'ютерні ігри і вуртуальний світ - то в принципі ілюзіяFarCry: ↑ 05.09.2026 11:25Це не прискорення, а ілюзія. Не пишіть дурниць в стилі маркетологів Нвідії.але це все одно забезпечує серйозне прискорення для відеокарт минулого покоління.![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Моддерам вдалося розблокувати DLSS Multi Frame Generation на GeForce RTX 40, але NVIDIA заблокувала цю можливість
-
GreenMile
Member
-
Inqizitor2022
Member
Теперь на 3000-й серии нужно сделать.
Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:

Отправлено спустя 2 минуты 31 секунду:
Не, ну это прям шедевр
-
kak_tak
Member
нвидия наобещала полный букет.kairo: ↑ 05.09.2026 11:50Якщо вже заявили, що буде підтримка, то отримають. Зараз все одно лише одна гра офіційно має DLSS5, а з костилями він і так доступний.
* а я немного напомню что для rtx 50 должен был выйти Reflex 2 еще в феврале 2026 (это одна из лучших технологий, в демке от PureDark задержка ввода была потрясающая)
-
warp37
Member
А зачем блокировать-то? С GeForce 40 на GeForce 50 итак никто не перейдёт.
GeForce 50 купят даже если раньше хотели GeForce 40.
GeForce 40 уже не производят.
GeForce 50 купят даже если раньше хотели GeForce 40.
GeForce 40 уже не производят.
-
Filabatya
Member
Грають на випередження, щоб ще хоч хтось брав блеквелл по цим кінським цінам 
-
D_ad
Member
Б-г-г-г 
-
Nouriel
Member
erkins007
а як так сталося шо не завезли на старіші карти? ти ж тут так стелився перед божественною нвідією і доказувавв шо вона всі "технології" випускає на всі карти
і як так шо вони блокують роботу модерів? Ти ж так розказував яка нвідія хороша

а як так сталося шо не завезли на старіші карти? ти ж тут так стелився перед божественною нвідією і доказувавв шо вона всі "технології" випускає на всі карти
і як так шо вони блокують роботу модерів? Ти ж так розказував яка нвідія хороша
-
kairo
Member
З другим Рефлексом в них якийсь затик, а DLSS5 на RTX40 без проблем йде. Може й не планували випускати до витоку бібліотек, але зараз вже зашкварно було давати задню.kak_tak: ↑ 05.09.2026 13:10нвидия наобещала полный букет.
* а я немного напомню что для rtx 50 должен был выйти Reflex 2 еще в феврале 2026 (это одна из лучших технологий, в демке от PureDark задержка ввода была потрясающая)
-
PowerFulls
Member
Високогерцові моніки з вами поспорятьEnjthesilence: ↑ 05.09.2026 12:04 все, що вище х2 - непотріб маркетинговий, тому нічого не втратили власники 4000
Зараз підключив анлокер, то працює краще ніж optiscaler dlss+fsr framegen.
Ті ж 60фпс х4 на 240гц моніку норм себе почувають, але х5-х6 вже не вивозить 4000 серія, бо фреймтайм зразу +15-20мс вверх від х4
-
kairo
Member
Який практичний сенс в 240ФПС в сингл-плеєрній грі? Для компететів ігор MFG не підійде, там треба рідні 240 ФПС, для сингла 120-144 ФПС вистачить з головою.PowerFulls: ↑ 05.09.2026 16:32Високогерцові моніки з вами поспорять
Ті ж 60фпс х4 на 240гц моніку норм себе почувають, але х5-х6 вже не вивозить 4000 серія, бо фреймтайм зразу +15-20мс вверх від х4
-
Sanьka
Member
Очевидно, для того щоб зробити 5000 серыю быльш привабливою (хоча рызниця з 4000 не така вже й велика) треба якось обмежити останню.
Класика Хуанга.
Кеплер передає привіт.
Класика Хуанга.
Кеплер передає привіт.
-
x0taby4
Member
В скарбничку топ мемів десятиріччя!
-
yariksom
Member
так і при капіталізмі скоро буде так, він теж звернув не туди почавши робити гроші яких нема.walkman3000: ↑ 05.09.2026 10:58при комунізмі був би портрет вождя замість пк
Комунізм - утопія тому, що при ньому нема стимулу працювати на якісь, капіталізм заставляє працювати всіх і вся, але хоче здешевити процес, заробити, а на співробітників - піхуй!
В мене постійна думка в голові, нехай великі країни роздрібняться, і буде рай (розумію, що ця думка хибна)
-
nv_ua
Member
nik1985
-
PowerFulls
Member
Якщо можна зробити ще плавніше, то чому б ні?kairo: ↑ 05.09.2026 17:08Який практичний сенс в 240ФПС в сингл-плеєрній грі? Для компететів ігор MFG не підійде, там треба рідні 240 ФПС, для сингла 120-144 ФПС вистачить з головою.PowerFulls: ↑ 05.09.2026 16:32Високогерцові моніки з вами поспорять
Спокійно бачу різницю між 200 та 240
-
leif
Member
піддержую (sic), вже якось писав тут, що спробував спробував mfg в кіберпанку, так щоб він в 240гц упирався. і це було значно краще ніж я очікував і по латенсі і по плавності і по артефактах/багах, їх я і не розгледів якось. але у мене такі налаштування, що і рідний фпс цілком пристойний, вже не пам'ятаю скільки, в районі 90 чи 100 може, тому в принципі, якщо там латенсі ледве додає після х2-х3 то чому б вже не добити до х4-х6, плавності все одно досипаєPowerFulls: ↑ 06.09.2026 12:17Якщо можна зробити ще плавніше, то чому б ні?
Відправлено через 8 хвилин 14 секунд:
інша справа, якщо там дійсно + 20мс латенсі. тоді вже треба серйозно зважити всі за і проти. але з латенсі я до кінця не з'ясував, яка там реальна ситуація з мфг х4-х6, читав щось на реддіті на цю тему, бачив що ніби світ спотом вважається х2-х3, але дехто писав, що у нього х4-х6 особливо нічого не змінював по латенсі (мінімально додавалось), тому він залишав більше, тому що, як було написано вище "чому б і ні"