evenmore
Зрозумів. Саме з лінійки Dark Power не було у мене жодного БЖ, так що саме про них з досвіду власної експлуатації сказати нічого.
Та й треба враховувати, що всі мої БЖ завжди працюють в парі з ДБЖ у майже ідеальних умовах, так що мої відгуки не дуже релевантні.
Без ДБЖ проблем у блоків живлення та й інших компонентів системи завжди значно більше.
dead_rat
З ДБЖ працює чи без?
Новости
Последние статьи и обзоры
be quiet! випускає «титанові» блоки живлення Dark Power Pro 14 IO потужністю до 1600 Вт
-
Georgin
Member
-
evenmore
Member
Цена адекватна маркетингу - конечно. Одна коробка чего стоит.yariksom: ↑ 19.08.2026 15:40 Нема питпнь, та й ціна в порівнянні з іншими адекватна, висока але адекватна.
Качествам самого продукта - конечно нет, специфичный сегмент, формально для раб станций высокого уровня и энтузиастов, практически и гораздо чаще для любителей "самого лучшего", с потребностью в 1/3 от характеристик продукта.
У меня, конечно, тоже свои искажения восприятия. Для меня "адекватная цена" это Leadex Titanium 1600W 3.0 по 220$ на распродажах в штатах.
-
freemannew
Member
Robostyle
CWT, були і FSP, моделі потрібно дивитися
CWT, були і FSP, моделі потрібно дивитися
-
dead_rat
Member
Georgin
Без
Без
-
yariksom
Member
Лідексам, мені здається, на цей час немає конкурентів (з відомих брендів) за співвідношенням ціна/якість.evenmore: ↑ 19.08.2026 17:14У меня, конечно, тоже свои искажения восприятия. Для меня "адекватная цена" это Leadex Titanium 1600W 3.0 по 220$ на распродажах в штатах.
Мало на них нарікань, а може просто блоків у нас на руках мало
-
Dilfin
Member
Відеокарти на 1 кіловат за 3-5К$ вже близько.
-
evenmore
Member
Ну...yariksom: ↑ 19.08.2026 19:15 Лідексам, мені здається, на цей час немає конкурентів (з відомих брендів) за співвідношенням ціна/якість.
Мало на них нарікань, а може просто блоків у нас на руках мало![]()
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... _platinum/
-
Барбарис
Member
Georgin, в мене навіть з 1080Ті не шумів, не знаю.
-
greyti777
Junior
Мабуть так само ,як в мсіайці тайпсі-юсб))Прикольна фіча,вже тестую ))lightbreathe: ↑ 19.08.2026 12:50 Я что-то не до конца понял, а как подключаться будет? По type-c? Какой на другом конце коннектор будет?
-
Melki
Member
в ихнем DPP больше нет разъемов для вентиляторов? (отстал я за последние годы)
dead_rat
дизайн кажется с 12-го не менялся - это уже как iPhone
Отправлено спустя 45 секунд:
dead_rat
дизайн кажется с 12-го не менялся - это уже как iPhone
Отправлено спустя 45 секунд:
т.е. еще одну програмулину надо ставить?greyti777: ↑ 20.08.2026 05:29Прикольна фіча,вже тестую ))