be quiet! випускає «титанові» блоки живлення Dark Power Pro 14 IO потужністю до 1600 Вт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

evenmore
Зрозумів. Саме з лінійки Dark Power не було у мене жодного БЖ, так що саме про них з досвіду власної експлуатації сказати нічого.
Та й треба враховувати, що всі мої БЖ завжди працюють в парі з ДБЖ у майже ідеальних умовах, так що мої відгуки не дуже релевантні.
Без ДБЖ проблем у блоків живлення та й інших компонентів системи завжди значно більше.

dead_rat
З ДБЖ працює чи без?
evenmore
Member

yariksom: 19.08.2026 15:40 Нема питпнь, та й ціна в порівнянні з іншими адекватна, висока але адекватна.
Цена адекватна маркетингу - конечно. Одна коробка чего стоит.
Качествам самого продукта - конечно нет, специфичный сегмент, формально для раб станций высокого уровня и энтузиастов, практически и гораздо чаще для любителей "самого лучшего", с потребностью в 1/3 от характеристик продукта.
У меня, конечно, тоже свои искажения восприятия. Для меня "адекватная цена" это Leadex Titanium 1600W 3.0 по 220$ на распродажах в штатах.
freemannew
Member

Robostyle
CWT, були і FSP, моделі потрібно дивитися
dead_rat
Member

Georgin
Без
yariksom
Member

evenmore: 19.08.2026 17:14У меня, конечно, тоже свои искажения восприятия. Для меня "адекватная цена" это Leadex Titanium 1600W 3.0 по 220$ на распродажах в штатах.
Лідексам, мені здається, на цей час немає конкурентів (з відомих брендів) за співвідношенням ціна/якість.
Мало на них нарікань, а може просто блоків у нас на руках мало :rotate:
Dilfin
Member

Відеокарти на 1 кіловат за 3-5К$ вже близько.
evenmore
Member

yariksom: 19.08.2026 19:15 Лідексам, мені здається, на цей час немає конкурентів (з відомих брендів) за співвідношенням ціна/якість.
Мало на них нарікань, а може просто блоків у нас на руках мало :rotate:
Ну...
https://www.reddit.com/r/nvidia/comment ... _platinum/
Барбарис
Member

Georgin, в мене навіть з 1080Ті не шумів, не знаю.
greyti777
Junior

lightbreathe: 19.08.2026 12:50 Я что-то не до конца понял, а как подключаться будет? По type-c? Какой на другом конце коннектор будет?
Мабуть так само ,як в мсіайці тайпсі-юсб))Прикольна фіча,вже тестую ))
Melki
Member

в ихнем DPP больше нет разъемов для вентиляторов? (отстал я за последние годы)

dead_rat
дизайн кажется с 12-го не менялся - это уже как iPhone

Отправлено спустя 45 секунд:
greyti777: 20.08.2026 05:29Прикольна фіча,вже тестую ))
т.е. еще одну програмулину надо ставить?
Ответить