У Battlefield 6 можна грати безплатно до 25 серпня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

username_1: 20.08.2026 07:44
destructX: 20.08.2026 07:37десь з пів року вона була у рекона, потім її дали штурму. а декілька ресів на ній очевидно ж для балансу, +ніхто й не забороняє поставити її ще раз
В прежних сериях такого не было и было ок с балансом больше десятилетия.
destructX: 20.08.2026 07:37ну й прив'язок до класів тут мінімальні, грай на штурмі з деплойкой та дмр/снайпою, дебафів на гани не по класу в грі немає
По сравнению с БК2, БФ 3, БФ 4 эта игра - такая пресная унылость лично для меня, что даже в эту бесплатную неделю лень качать. :rolleyes: . Карты вообще печальные даже на видео по сравнению с БК2, БФ 3, БФ 4.
destructX: 20.08.2026 07:37мап в грі вдосталь шоб навіть деяки виключити з пошуку, так шо знов висосано з пальця)
Если нравится играть в недоделанный мусор, то играй. В некоторых прошлых частях за год выходило дополнительно до 20 карт, многие из которых были намного лучше карт бф 6.
ладно, там скоро реліз МВ4, може там будуть враховані всі помилки БФ6 :eek:
Grava
Member

username_1: 20.08.2026 07:44некоторых прошлых частях за год выходило дополнительно до 20 карт
Які коштували разом дорожче самої гри, через це через деякий час після релізу зібрати гравців на більшість було майже неможливо або довго дуже чекати.
В мене всі частини батли з усіма доповненнями крім хардлайн, я знаю про що кажу.
username_1
Member

Grava: 20.08.2026 08:12Які коштували разом дорожче самої гри, через це через деякий час після релізу зібрати гравців на більшість було майже неможливо або довго дуже чекати.
Через время премиум со всеми длс продавали за копейки. Покупать в начале новый БФ - такое себе решение.
Ответить