ладно, там скоро реліз МВ4, може там будуть враховані всі помилки БФ6username_1: ↑ 20.08.2026 07:44В прежних сериях такого не было и было ок с балансом больше десятилетия.destructX: ↑ 20.08.2026 07:37десь з пів року вона була у рекона, потім її дали штурму. а декілька ресів на ній очевидно ж для балансу, +ніхто й не забороняє поставити її ще разПо сравнению с БК2, БФ 3, БФ 4 эта игра - такая пресная унылость лично для меня, что даже в эту бесплатную неделю лень качать.destructX: ↑ 20.08.2026 07:37ну й прив'язок до класів тут мінімальні, грай на штурмі з деплойкой та дмр/снайпою, дебафів на гани не по класу в грі немає. Карты вообще печальные даже на видео по сравнению с БК2, БФ 3, БФ 4.
Если нравится играть в недоделанный мусор, то играй. В некоторых прошлых частях за год выходило дополнительно до 20 карт, многие из которых были намного лучше карт бф 6.destructX: ↑ 20.08.2026 07:37мап в грі вдосталь шоб навіть деяки виключити з пошуку, так шо знов висосано з пальця)
Новости
Последние статьи и обзоры
У Battlefield 6 можна грати безплатно до 25 серпня
-
destructX
Member
-
Grava
Member
Які коштували разом дорожче самої гри, через це через деякий час після релізу зібрати гравців на більшість було майже неможливо або довго дуже чекати.username_1: ↑ 20.08.2026 07:44некоторых прошлых частях за год выходило дополнительно до 20 карт
В мене всі частини батли з усіма доповненнями крім хардлайн, я знаю про що кажу.
-
username_1
Member
Через время премиум со всеми длс продавали за копейки. Покупать в начале новый БФ - такое себе решение.Grava: ↑ 20.08.2026 08:12Які коштували разом дорожче самої гри, через це через деякий час після релізу зібрати гравців на більшість було майже неможливо або довго дуже чекати.