Мінус тобі поставив навіть не я. Бо вік - це не ознака інтелекту, щоб таким козиряти. Якщо я тебе зачепив, то вибачай. Я міг краще і не переходити на особистості, яку б, на мій погляд, маячну я б від тебе не прочитав.FastBullet: ↑ 11.08.2026 20:48Нашо мне чатік , якщо я компами почав цікавитися раніше ніж ти народивсяD_ad: ↑ 11.08.2026 16:26
Ну.. так. Якщо температура видуваємого із відеокарти повітря сягає 60 градусів - то це дуже багато. Не в сенсі, що цього не може бути (бо може), а в тому сенсі, що це дуже погана ситуація, що сигналізує про перегрів, з яким система охолодження або вже не справляється, або ледь витримує.
Я тому і написав тобі: "60 градусів на ГПУ не означає, що повітря десь такої ж температури" Ну буквально. Спеціально уточнив. Повітря йде потоком. Воно проходить через систему охолодження під певним тиском. Процес теплового обміну між кристалом ГПУ через систему охолодження на повітря відбувається далеко не із 100% КПД. Ну чел, окстісь. Подумай сам, що ти написав і за що ти зараз намагаєшся мене притягнути. У чатіка-ГПТ спроси. Тільки коли він тобі напише "приблизно 40-60 градусів", ти не біжи сюди волати про це, а напиши йому перевірити себе.та й ти і так вже заплутався 60 градусів це добре чи погано
![]()
І так, я себе навіть перевірив.
І спеціально тобі уточнював, про що пишу та що мав на увазі. Двічі. Хотів би мене попустити по фактам - брав би мої слова та спростовував їх, а не намагався задавити віком. Або уточнив, що я незрозумілого написав. Це було б навіть цікаво. Конструктив цікавий. Навіть коли ви паралельно обкладаєте один одного х**ми. Але ж цього не було.