Kassatka: ↑
05.08.2026 14:11Бронеліфчики - це пречудово, але найголовніше, що мені потрібно від EA - це танчики. У найкращій ігровій серії всіх часів і народів - Command & Conqueror. З абсолютно всіх серій ігор найкращій.
Тут з вами багато хто може посперечатися. У тому числі - фани РТС.
Ремастер не дуже потрібний, ремейк навряд чи окупиться... Тим більше, спроби перезапустити жанр РТС раз за разом терплять невдачі...
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
CnC_General: ↑
05.08.2026 14:14Яка цікава новина. Спочатку серце бахнуло так, що наче араби гроші найдуть на продовження вдалих серій ігор цієї контори ЕА. Вони завжди так роблять - купили, треба відбити бабло, якщо треба вкласти у напрямок. та подивитись що ще може якийсь напрямок буде давати потік грошей. Якщо для арабів вичерпались ідеї як на цьому заробити, або вичерпались напрямки з яких беруть гроші,- тоді фірму чи компанію продають (або дарують племіннику/дяді/знайомому) бо вже відпрацьований інтерес. Треба шукати наступний інтерес гри - як і де заробити гроші.
А я то сподівався лише на продовження Dead Space та подальший розвиток легендарної Command&Conquer 3 / 4. А тут такий облооомммммммммссссс...................
Хоча на перспективу можна отримати гарне джерело сталого розвитку різних франшиз.
Араби просто диверсифікують нафтові прибутки, їм надприбутки не потрібні. Але зараз через кількох старих підорів і з нафтовим ринком не все добре...
Kassatka: ↑
05.08.2026 14:11Бронеліфчики - це пречудово, але найголовніше, що мені потрібно від EA - це танчики. У найкращій ігровій серії всіх часів і народів - Command & Conqueror. З абсолютно всіх серій ігор найкращій.
Тут з вами багато хто може посперечатися. У тому числі - фани РТС.
Ремастер не дуже потрібний, ремейк навряд чи окупиться... Тим більше, спроби перезапустити жанр РТС раз за разом терплять невдачі...
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
CnC_General: ↑
05.08.2026 14:14Яка цікава новина. Спочатку серце бахнуло так, що наче араби гроші найдуть на продовження вдалих серій ігор цієї контори ЕА. Вони завжди так роблять - купили, треба відбити бабло, якщо треба вкласти у напрямок. та подивитись що ще може якийсь напрямок буде давати потік грошей. Якщо для арабів вичерпались ідеї як на цьому заробити, або вичерпались напрямки з яких беруть гроші,- тоді фірму чи компанію продають (або дарують племіннику/дяді/знайомому) бо вже відпрацьований інтерес. Треба шукати наступний інтерес гри - як і де заробити гроші.
А я то сподівався лише на продовження Dead Space та подальший розвиток легендарної Command&Conquer 3 / 4. А тут такий облооомммммммммссссс...................
Хоча на перспективу можна отримати гарне джерело сталого розвитку різних франшиз.
Араби просто диверсифікують нафтові прибутки, їм надприбутки не потрібні. Але зараз через кількох старих підорів і з нафтовим ринком не все добре...
як наприклад у гарного хазяїна - інвестувати лишні гроші у будь-що, що хоч якісь гроші приносить. а не лежать гроші мертвим грузом на полиці та у сейфі.
Тоді згоден. Так я не розглядав.
Та й навіть так, якщо показати перспективи, то можуть і надати фінансування на продовження франшизи легендарної Command&Conquer 3 / 4
Afit: ↑
05.08.2026 11:59
Так они зарабатывают. Лично мне на те игры по барабану. А вот для престижа я бы хотел видеть продолжение ремастеров Dead space и новую часть. Подобные проекты так сказать игры престижа
ЕА закопала майбутнє Dead Space після недостатніх продажів ремастеру. І творцю теж відмовили у продовженні, ця франшиза мертва і навряд відродиться у найближчі роки.
Шейхи та сучасна ЕА будуть доїти свої топові франшизи-сервіски.
Я не впевнений що будуть тільки сервіски. Вони можуть щедро вкластись в одиночні. Час покаже
Бронеліфчики - це пречудово, але найголовніше, що мені потрібно від EA - це танчики. У найкращій ігровій серії всіх часів і народів - Command & Conqueror. З абсолютно всіх серій ігор найкращій. А вони котрий рік не спроможні навіть ремастера Red Alert 2 випустити. Трохи розбавити танчики бронеліфчиками по смаку - взагалі найкращий рецепт серії.
Afit: ↑
05.08.2026 15:58
Я не впевнений що будуть тільки сервіски. Вони можуть щедро вкластись в одиночні. Час покаже
Новий етап для Electronic Arts розпочинається із системного скорочення витрат
Після переходу в приватний статус видавець готується зрізати близько 700 мільйонів доларів річного бюджету.
За даними Bloomberg, 170 мільйонів із цієї суми припадають на так звану «організаційну ефективність». На практиці це означає масштабні звільнення у внутрішніх студіях.
Головною причиною стали 20 мільярдів доларів боргу, які компанія взяла для закриття угоди. Тепер щорічні виплати лише за відсотками сягатимуть майже 1,8 мільярда доларів.
От мабуть будуть зараз вкладатися у ризикові активи, ага...
Ризикові активи це ігросервіси. Шанс провалу 80-90%, якщо це не велика франшиза.
З синглами все краще, але немає того шансу у відсоток чи менше на джекпот.
Імхо звичайно, але серія воркрафту мала більший імпакт на РТС і взагалі ігроіндустрію в цілому. Тим не менше, red alert 2 (особливо dlc "реванш юрка") - це найкраща РТС яку я коли-небудь грав
це приватна компанія, а не відкрите акціонерне товариство ... Вона отримала схвалення акціонерів
Значит, и акционеров больше нет? Или как это работает? Так их замахала ЕА, что решили отказаться от регулярной прибыли в пользу сиюминутной, что продали и укатили в закат? Молодцы, вот уж правда "после нас - хоть потоп"