Відеодрайвер AMD Software: Adrenalin Edition оновлено до версії 26.6.4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Yurius: 01.07.2026 13:57
VirusikZloy: 01.07.2026 13:47поставил драйвер в игре резидент евил реквием фпс упал на 10-15 ))) по сравнению с 26.6.1 , откатился на старый и все опять ок ... жесть конечно 15 фпс тупо сьело на 7900 хт при чем одинаковые настройки , андервольт , все один в оди
Хах,це тому що ФСР 4 інт8 додали , а на 26.6.1. в тебе ФСР 3
я все выключил в настройках адреналина там пункт был типо использовать ИИ блоки , ну я вырубил но толку оказалось 0
Аціо
Member

Повідомлення

Ага можете ще один фікс робити АМД, адже тепер скидаються налаштування зображення при перепідключенні монітору, дякую АМД ти краща як завжди.

А ще і зображення не виводить якщо засинає монітор, треба фізично перепідключати HDMI.
Покращення вже сьогодні від АМД.
olexandrden
Junior

Повідомлення

Sllavko: 30.06.2026 17:10
Геральт: 30.06.2026 10:26 brahma
І що ж вони зламали в 26.6.3? :popcorn:
У мене на 9060xt карта з новими дровами випадала в помилку з кодом 43 в Диспетчері пристроїв.
не знаю в чому причина. Мусив відкотитися на останню версію 25-го адреналіна.
Був код 43 або просто чорний екран одразу після завантаження робочого стола на 9060xt 16gb. Гугл накидує варіанти від конфлікту драйверів до битої озу, або відвалу чіпа на гп. Перевстановлення драйвера на старіший допомогало спочатку, але з часом і на старішому з'явилися такі ж проблеми. Виявилось блок живлення. Замінив на новий і все працює нормально. При тому що і на старому бж всі вольтажі були в нормі, а якщо виходило отримати картинку то усі тести, чи фурмарк проходило без проблем. А потім в режимі простою знову чорний екран і все.
Відповісти