ASML встановила рекорд за ринковою капіталізацією серед європейських компаній

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

ronemun: 08.06.2026 22:22 dead_rat
Те що ви описуєте відноситься до 50х років, це зараз навість соромно згадувати міністру оборони.
зараз саме AI головне. І виносити ним будуть все, а не тільки шахеди. Ця зброя важливіще за ядерку в тисячі раз - від неї немає сховку.
І помилка думати що це дуже складно - подивіться на комах/пташок/простих тваринок і т.п. В них мозгів на обробку інфи з очей/вух/вусів/носа/дотику пару грам, і навіть міліграм, але вони такі трюки виробляють в настільки складних і небезпечних умовах що уявити складно. І то 8/10 нейромережі працює на ремонт органів/розмноження/сон/стратегії безпеки/регуляцію запасів і .т.п.
ГОловне почати, а далі це буде тренуватись.
+ Мережа і ви отримаєте суперорганізм. Людство ним і стає потрохи.
Звичайно, через гордість виходить дуже жорстоко, але це лише початок
Ні, головне, щоб система працювала. Хочете вірити в АІ - в нас свобода віросповідання
Telcontar
Member

ronemun
Це той міністр, у якого:
Я думаю, що роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може
:shuffle:
Последний раз редактировалось Telcontar 09.06.2026 09:49, всего редактировалось 1 раз.
dead_rat
Member

Telcontar: 09.06.2026 09:40 ronemun
Це той міністр, у якого: "Я думаю, що роль кібербезпеки трохи перебільшена. Про неї багато говорять, але по факту назвати якісь реальні кейси кіберзагроз мало хто може" :shuffle:
Кращий кіберзахист - це кібернапад :gigi:
Ответить