Galax показала концепт майбутньої GeForce RTX 6090, яка прикрашена кристалами Swarovski

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sutter_Cane
Member

Повідомлення

Polaroid1962: 05.06.2026 15:59 Ото спочатку вони стали усюди додавати ЛГБТ підсвітку, щоб залізо світилося всіма кольорами веселки (і багато хто таке купує, я то проти нічого не маю, але мені, якщо можно без повісточки залізо). А тепер ось це.
если вам в RGB-подсветки мерещится LGBTQ+ символика, то пора лечить голову.
yariksom
Member

Повідомлення

Sutter_Cane: 05.06.2026 16:02если вам в RGB-подсветки мерещится LGBTQ+ символика, то пора лечить голову.
Знаєш що таке "сарказм"?
Ніхто не плутає RGBпідсвітку з LGBTQ+, але вони останнім часом одинаково нав'язливі.
Я особисто до LGBTQ+ не маю жодних упереджень, як і до RGBпідсвітки, але коли вони лізуть зі всіх щілин то це задовбує.
Гедоніст
Junior

Повідомлення

Геральт: 05.06.2026 15:16Нічого не очікував, але було б непогано, якби їх було 0
Що не так з 12vhpwr? :spy: Чи ти таємно заздриш, що не ставлять в Радівони? Ну окрім там деяких розумних вендорів
yariksom
Member

Повідомлення

Гедоніст: 05.06.2026 18:24Що не так з 12vhpwr? Чи ти таємно заздриш, що не ставлять в Радівони?
З ним нормально все, горить тільки, а нормальний конектор до нього пропонують за 150+баксів, а так добре все :super:
Гедоніст
Junior

Повідомлення

yariksom: 05.06.2026 18:34З ним нормально все, горить тільки, а нормальний конектор до нього пропонують за 150+баксів, а так добре все
Пруфи звісно ж будуть про "горить"? Тільки не тих десяток-півтора, що заспамили весь інтернет 1.5-2 роки тому і які тягають скірзь де тільки можна. Бо тут десь про тисячі чи, навіть, мільйони писали.
Давайте десяток за цей рік.
Тільки з посиланнями, пруфами, все як треба. Реддіт також проканає.

Відправлено через 52 секунди:
yariksom: 05.06.2026 18:34а нормальний конектор до нього пропонують за 150+баксів
Це не просто намагання певних виробників/вендорів заробити на хайповій темі, не більше.
yariksom
Member

Повідомлення

Гедоніст: 05.06.2026 18:39Це не просто намагання певних виробників/вендорів заробити на хайповій темі, не більше.
Навіть якщо 1% преміальної карти за неймовірну ціну горить то це брак, брак чого не можу сказати, чи роз'єм чи конектор - це брак.
Коли в автомобілі не спрацьовує те чи інше як потрібно то відзивають всю серію на дообладнання, є ж розрахунки січення кабелю і його пропускна можливість, ті хто продає кабелі за 200 євро її розрахували, і 10 з цих 200 йдуть на сам конектор, а 190 на рекламу і мабуть вентилятор.
Conqistador
Member

Повідомлення

Позолоченные были, золотые были, теперь инкрустированные хрусталем, на очереди инкрустированные драгоценными камнями в золотом обрамлении
спойлер
Зображення
Vpupkin
Member

Повідомлення

Треба з золотим водоблоком, ще й ефективним має бути.
GreenMile
Member

Повідомлення

yariksom: 05.06.2026 18:46 Коли в автомобілі не спрацьовує те чи інше як потрібно то відзивають всю серію на дообладнання, є ж розрахунки січення кабелю і його пропускна можливість, ті хто продає кабелі за 200 євро її розрахували, і 10 з цих 200 йдуть на сам конектор, а 190 на рекламу і мабуть вентилятор.
Приклад з авто не зовсім вірний, автомобіль вам продають як готовий виріб, де все підібрано і налаштовано на заводі. У випадку ж ВК - це як купити окремо двигун, який ви приєднали до якоїсь своєї трансмісії, в якомусь своєму кузові, і вийшло так, що та трансмісія не витримала, бо двигун виявився занадто потужний і порвав шестерні з валами.
Цей 12вхпвр випустили сирим без належних стрес-тестів, я так вважаю, одні (виробники карт) думали, що все прорахували, а другі (виробники БЖ), думали, що шлейфи і так проканають. Не дарма ж там змінили одні чи дві ревізії цих роз'ємів. Ну і частку косолапих юзерів теж не забуваємо.
Firebrand
Member

Повідомлення

madness goes mad :facepalm:
Dilfin
Member

Повідомлення

10 тисяч доларів, хто більше?)
dead_rat
Member

Повідомлення

Dilfin: 05.06.2026 21:01 10 тисяч доларів, хто більше?)
Та нє, май совість, думаю 6к буде
Dilfin
Member

Повідомлення

dead_rat: 05.06.2026 21:03
Dilfin: 05.06.2026 21:01 10 тисяч доларів, хто більше?)
Та нє, май совість, думаю 6к буде
Та ні, вже є за 7 5090, то 6090 буде за 8-10.)
yariksom
Member

Повідомлення

GreenMile: 05.06.2026 20:07Приклад з авто не зовсім вірний, автомобіль вам продають як готовий виріб, де все підібрано і налаштовано на заводі. У випадку ж ВК - це як купити окремо двигун, який ви приєднали до якоїсь своєї трансмісії, в якомусь своєму кузові, і вийшло так, що та трансмісія не витримала, бо двигун виявився занадто потужний і порвав шестерні з валами.
Цей 12вхпвр випустили сирим без належних стрес-тестів, я так вважаю, одні (виробники карт) думали, що все прорахували, а другі (виробники БЖ), думали, що шлейфи і так проканають. Не дарма ж там змінили одні чи дві ревізії цих роз'ємів. Ну і частку косолапих юзерів теж не забуваємо.
Він не те щоб не вірний, а реально туго притягнутий за вуха (чи сова на глобус), я обрав цей приклад як найбільш очевидний, тому, що через умовну "трансмісію" згорить все авто, а може і квартира.
Крім того юзери всі косолапі на 99.9%, я один з них (хизуюсь тим, що кулер на атлони ставив без сколу), тому вже дуже давно діє "захист від дурня" але у випадку коли січення провідника явно 1:1 без запасу або й менше то тут нічого від випадку не спасе.
kairo
Member

Повідомлення

yariksom
В авто якраз захист від дурня мінімальний. Скільки випадків, коли люди омивайку в масло заливають, плутають паливо, палять автоматичні коробки передач в піску ітд. Люба техніка вимагає певного рівня розуміння.
yariksom
Member

Повідомлення

kairo: 06.06.2026 00:51 yariksom
В авто якраз захист від дурня мінімальний. Скільки випадків, коли люди омивайку в масло заливають, плутають паливо, палять автоматичні коробки передач в піску ітд. Люба техніка вимагає певного рівня розуміння.
Особисто бачив айтішників/желізячників (універсалів як завжди), які в АМ4 умудрилися проц не тою стороною вставити, але ж вставили і дивувалися, що пк не запускається, правда тоді був новорічний корпоратив 2019 паралельно, коли через три дні розібрали то при питанні "в чому справа була?" - густо червоніли, ще через тиждень зізналися. :lol:
Проц і плату собі забрав, ніжки порівняв, так перейшов на АМ4 :shuffle:
Відповісти