Новини
Останні статті і огляди
Офіційно: The Witcher 3 отримає нове сюжетне доповнення наступного року
-
Striker
Member
Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії. Таких емоцій я не відчував ніде. І сама гра не дарма вважається кращою в своєму жанрі.
-
Zill0
Member
Та наче i "Туссент" на одному рiвнi з "Козаками".Striker: ↑ 27.05.2026 15:51 Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії. Таких емоцій я не відчував ніде. І сама гра не дарма вважається кращою в своєму жанрі.
-
Васильович
Member
До речі, подібний піар-хід був перед виходом Borderlands 3:1234waltz: ↑ 27.05.2026 13:13Як прогрів інтересу до випуску 4ого Курвіна - шикарний мув.
The game's last DLC, Commander Lilith and the Fight for Sanctuary was announced and released on June 9, 2019.
Borderlands 3 was released on September 13, 2019.
-
lividum
Member
proos
FirstTDM
як ви це робите. Мені щоб, один раз пройти основну гру + кам'яні серця, та трохи зачепити Кров та вино, знадобилося 10 років
В минулому році це нарешті сталося. Гра мені, безумовно, подобається, але вона настільки тягуча, шо в мене просто не було сил стільки часу безперервно грати в одне й те саме. Начебто і цікаво, але задовбує. Переключався на інші проекти, потім знов повертався, по новому вивчав керування і тд)) А тут по 3-5 разів пройти. Хоча зараз подивився на статистику в ГОГ, то в мене всього 88 годин награно. І це далеко не найбільш тривале моє проходження. Чудно якось. Мож статистика бреше..
FirstTDM
як ви це робите. Мені щоб, один раз пройти основну гру + кам'яні серця, та трохи зачепити Кров та вино, знадобилося 10 років
-
daesz
Member
Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезониkairo: ↑ 27.05.2026 13:17 Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
-
kairo
Member
Та я вже всю серію двічі пройшов. Краще вже КП2077 за рік-два перепройти на іншу кінцівку.daesz: ↑ 27.05.2026 16:18Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезони
-
Duck
Junior
та так написали лише через припинення підтримки десятки
-
Hotspur
Member
Чудова гра точно куплю ДЛС
Відправлено через 47 секунд:
Відправлено через 47 секунд:
мені кров і вино більше сподобалось саме картинкоюStriker: ↑ 27.05.2026 15:51Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії.
-
proos
Member
lividum
На самом деле я её прошёл не с первого раза. Два раза закидывал, а потом как пошло
На самом деле я её прошёл не с первого раза. Два раза закидывал, а потом как пошло
-
_clawfinger_
Member
Ну що ж чудовий привід пройти цю гру знов й з нуля вдруге. 
-
vsx
Member
Когда впервые прочитал, не поверил.
Судя по сис. требованиям дополнение не для классической игры, только для некст-гена.
Судя по сис. требованиям дополнение не для классической игры, только для некст-гена.
-
Ostin
Member
Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі. І музику до неї писали теж. Це відчувалось, коли в 2015 році вперше запустив основну гру, яку брав ще з передзамовлення. І от дивлячись зараз на цей анонс, мені геть не відчувається, що з таким же завзяттям команда сіла і зробила нове доповнення знову на десяточку.
Що ж, буде радісно помилитись. Але поки що рівень очікування ... посередній.
-
dead_rat
Member
Дядьку, пошукай трох оптимізмуOstin: ↑ 27.05.2026 21:47 Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі. І музику до неї писали теж. Це відчувалось, коли в 2015 році вперше запустив основну гру, яку брав ще з передзамовлення. І от дивлячись зараз на цей анонс, мені геть не відчувається, що з таким же завзяттям команда сіла і зробила нове доповнення знову на десяточку.
Якщо ці не зможуть- ніхто не зможе
-
vsx
Member
Ostin
я вот тоже думаю что 4 ведьмак и в половину не будет таким же как 3
Отправлено спустя 2 часа 20 минут 43 секунды:
Стоимость акций CDPR упала на 10% после анонса дополнения
я вот тоже думаю что 4 ведьмак и в половину не будет таким же как 3
Отправлено спустя 2 часа 20 минут 43 секунды:
Стоимость акций CDPR упала на 10% после анонса дополнения
-
daesz
Member
Я В3 пройшов тільки раз, перші 2 - двічі кожнуkairo: ↑ 27.05.2026 17:16Та я вже всю серію двічі пройшов. Краще вже КП2077 за рік-два перепройти на іншу кінцівку.daesz: ↑ 27.05.2026 16:18Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезони
КП77 тричі (тут можна отримати всі кінцівки в одне проходження якщо запотіти)
-
МОНАХ
Member
► Чудова новина!
► Вона не те щоб зовсім непередбачувана була - ходили вперті чутки, але коли оголосили офіційно - можна вже гарантовано сподіватися на щось хороше у що точно будеш грати
.
► Я якраз проходжу третій раз - потроху, уже другий рік закінчується
як почав "Нову гру+" цього разу на максимальній складності. Вже закінчив основну гру, і потроху почав обидва доповнення - метаюсь від одного до другого почергово, так як атмосфера у кожного своя і хочеться часом то одного то іншого... якраз отримав власну винокурню і зараз їду в каналізацію Оксенфурта. Думав цього року пришвидшитись та закінчити це тривале перепроходження, але
напевно-точно ще потягну до наступного року, щоб одразу влитися в новинку.
Зараза! Відьмак 3 мене переслідує піджимом по відеокартах
: починав грати на 660-й, пересів на 1660Ті - стало круто, тепер знову доведеться повзунки скручувати... е-ех...
► Вона не те щоб зовсім непередбачувана була - ходили вперті чутки, але коли оголосили офіційно - можна вже гарантовано сподіватися на щось хороше у що точно будеш грати
► Я якраз проходжу третій раз - потроху, уже другий рік закінчується
► От курва...Duck: ↑ 27.05.2026 13:27 Заодно і мінімальні системні вимоги оновили
-
NST1983
Member
У відьмака 3 два доповнення що були виглядають як окремі повноційні ігри. Тому це хоч через 40 років можна пройти!kairo: ↑ 27.05.2026 13:17 Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
-
Геральт из Ривии
Member
Будемо чекати
-
hohlid19
Member
Судя по гумнокоду энтузиасты и писалиOstin: ↑ 27.05.2026 21:47 Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі.
-
den888
Member
Гервальт із Рівііі це дуже круто. Почитав я вимоги, по пк все зрозуміло, а цікаво щодо ps5. У мене диск ps4
як воно там працювати буде, під час запуску диск просить