Офіційно: The Witcher 3 отримає нове сюжетне доповнення наступного року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Striker
Member

Повідомлення

Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії. Таких емоцій я не відчував ніде. І сама гра не дарма вважається кращою в своєму жанрі.
Zill0
Member

Повідомлення

Striker: 27.05.2026 15:51 Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії. Таких емоцій я не відчував ніде. І сама гра не дарма вважається кращою в своєму жанрі.
Та наче i "Туссент" на одному рiвнi з "Козаками".
Васильович
Member

Повідомлення

1234waltz: 27.05.2026 13:13Як прогрів інтересу до випуску 4ого Курвіна - шикарний мув.
До речі, подібний піар-хід був перед виходом Borderlands 3:
The game's last DLC, Commander Lilith and the Fight for Sanctuary was announced and released on June 9, 2019.
Borderlands 3 was released on September 13, 2019.
lividum
Member

Повідомлення

proos
FirstTDM
як ви це робите. Мені щоб, один раз пройти основну гру + кам'яні серця, та трохи зачепити Кров та вино, знадобилося 10 років :rotate: В минулому році це нарешті сталося. Гра мені, безумовно, подобається, але вона настільки тягуча, шо в мене просто не було сил стільки часу безперервно грати в одне й те саме. Начебто і цікаво, але задовбує. Переключався на інші проекти, потім знов повертався, по новому вивчав керування і тд)) А тут по 3-5 разів пройти. Хоча зараз подивився на статистику в ГОГ, то в мене всього 88 годин награно. І це далеко не найбільш тривале моє проходження. Чудно якось. Мож статистика бреше..
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 27.05.2026 13:17 Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезони :D
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 27.05.2026 16:18Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезони
Та я вже всю серію двічі пройшов. Краще вже КП2077 за рік-два перепройти на іншу кінцівку.
Duck
Junior

Повідомлення

my4a4oc: 27.05.2026 13:33
Duck: 27.05.2026 13:27 Заодно і мінімальні системні вимоги оновили
спойлер
asd.png
тільки на 11 вінді? маю сумніви шо до такого муву
та так написали лише через припинення підтримки десятки
Hotspur
Member

Повідомлення

Чудова гра точно куплю ДЛС

Відправлено через 47 секунд:
Striker: 27.05.2026 15:51Для мене доповнення Hearts of Stone було і є найкращим в ігровій індустрії.
мені кров і вино більше сподобалось саме картинкою
proos
Member

Повідомлення

lividum
На самом деле я её прошёл не с первого раза. Два раза закидывал, а потом как пошло :gigi:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Ну що ж чудовий привід пройти цю гру знов й з нуля вдруге. :laugh:
vsx
Member

Повідомлення

Когда впервые прочитал, не поверил.
Судя по сис. требованиям дополнение не для классической игры, только для некст-гена.
Ostin
Member

Повідомлення

Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі. І музику до неї писали теж. Це відчувалось, коли в 2015 році вперше запустив основну гру, яку брав ще з передзамовлення. І от дивлячись зараз на цей анонс, мені геть не відчувається, що з таким же завзяттям команда сіла і зробила нове доповнення знову на десяточку.
Що ж, буде радісно помилитись. Але поки що рівень очікування ... посередній.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ostin: 27.05.2026 21:47 Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі. І музику до неї писали теж. Це відчувалось, коли в 2015 році вперше запустив основну гру, яку брав ще з передзамовлення. І от дивлячись зараз на цей анонс, мені геть не відчувається, що з таким же завзяттям команда сіла і зробила нове доповнення знову на десяточку.
Що ж, буде радісно помилитись. Але поки що рівень очікування ... посередній.
Дядьку, пошукай трох оптимізму :beer:
Якщо ці не зможуть- ніхто не зможе
vsx
Member

Повідомлення

Ostin
я вот тоже думаю что 4 ведьмак и в половину не будет таким же как 3

Отправлено спустя 2 часа 20 минут 43 секунды:
Стоимость акций CDPR упала на 10% после анонса дополнения :lol:
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 27.05.2026 17:16
daesz: 27.05.2026 16:18Привід перепройти все разом іще раз. Я так анімешки передивляюсь, коли виходять нові сезони
Та я вже всю серію двічі пройшов. Краще вже КП2077 за рік-два перепройти на іншу кінцівку.
Я В3 пройшов тільки раз, перші 2 - двічі кожну :shuffle:
КП77 тричі (тут можна отримати всі кінцівки в одне проходження якщо запотіти) :gigi:
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Чудова новина! :up:
► Вона не те щоб зовсім непередбачувана була - ходили вперті чутки, але коли оголосили офіційно - можна вже гарантовано сподіватися на щось хороше у що точно будеш грати :super: .

► Я якраз проходжу третій раз - потроху, уже другий рік закінчується :D як почав "Нову гру+" цього разу на максимальній складності. Вже закінчив основну гру, і потроху почав обидва доповнення - метаюсь від одного до другого почергово, так як атмосфера у кожного своя і хочеться часом то одного то іншого... якраз отримав власну винокурню і зараз їду в каналізацію Оксенфурта. Думав цього року пришвидшитись та закінчити це тривале перепроходження, але :gigi: напевно-точно ще потягну до наступного року, щоб одразу влитися в новинку.
Duck: 27.05.2026 13:27 Заодно і мінімальні системні вимоги оновили
От курва... :insane: Зараза! Відьмак 3 мене переслідує піджимом по відеокартах :laugh: : починав грати на 660-й, пересів на 1660Ті - стало круто, тепер знову доведеться повзунки скручувати... е-ех...
NST1983
Member

Повідомлення

kairo: 27.05.2026 13:17 Мені особисто важко заходять доповнення окремо від проходження ігор. В тому плані, коли гру давно пройшов і тут нове доповнення. Втрачаю зв'язок із сюжетом та персонажами. Зазвичай проходжу гру разом із усіма DLC.
У відьмака 3 два доповнення що були виглядають як окремі повноційні ігри. Тому це хоч через 40 років можна пройти! :up:
Геральт из Ривии
Member

Повідомлення

Будемо чекати
hohlid19
Member

Повідомлення

Ostin: 27.05.2026 21:47 Побуду трішки скептиком. Маю думку, що свого часу гру робили люди на великому ентузіазмі.
Судя по гумнокоду энтузиасты и писали :gigi:
den888
Member

Повідомлення

Гервальт із Рівііі це дуже круто. Почитав я вимоги, по пк все зрозуміло, а цікаво щодо ps5. У мене диск ps4 :) як воно там працювати буде, під час запуску диск просить :)
Відповісти