а зараз не можна?AlcoRider: ↑ 01.05.2026 20:51На Windows 11 вийде Xbox-mode и можна буде юзати комп в режимі приставки з геймпадом
Новини
Останні статті і огляди
Valve активно готується до виходу ігрового комп’ютера Steam Machine
-
tornadox
Member
-
AlcoRider
Member
Xbox Full Screen Experience на windows. Якщо можна, то запускай. Дозволяю
-
Admiral
Member
Проорав
Я тут думаю як то на свого ноута корча SteamOS для ігор накатити, а він наоборот
-
Scoffer
Member
Можна, але шаритись по пуску з джойстика не дуже зручно.tornadox: ↑ 02.05.2026 18:58а зараз не можна?
-
byaka
Member
До дупи цей Steam Machine коли через пiв року вже виходить GTA 6 на PS5
-
Graveworm
Member
Чи не системселлерbyaka: ↑ 04.05.2026 14:48GTA 6 на PS5
-
tornadox
Member
Можна поставити будь-який ігровий фулскрін лончер на завантаження, Playnite, Xbox, Steam Big Picture, Heroic Launcher - це лише з тих що я знаю.Scoffer: ↑ 04.05.2026 14:32 Можна, але шаритись по пуску з джойстика не дуже зручно.
Проблема яку МС не змогли вирішити маючи аналогічний досвід з десятиліттями роботи над Xbox - логін за допомогою геймпаду. Я дивився що десь в Insider Preview таке ніби тестують, але це просто ще один показник що МС це набагато нижчий пріоритет ніж Copilot. Мов є Xbox - грайте там.
Ну і далі залишається проблема що Windows впершу чергу це не ОС для ігор, всередині МС конкурує багато відділів які борються за дані користувача (телеметрія, реклама, copilot, bing) всі ці відділи вимагають від ОС віддавати їм дані користувача заради функціонування всіх цих відділів. А ігровий режим якраз підрозуміває що всі ці сервіси мають бути випиляні або повністю зупинені.
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
це в той момент коли люди масово ставлять Steam на PS5 щоб побавити в ПК ігри
-
waryag
Member
До дупи цей ГТА6, поки на ПК виходить маса цікавих ігор.byaka: ↑ 04.05.2026 14:48До дупи цей Steam Machine коли через пiв року вже виходить GTA 6 на PS5