Відбувся анонс Assassin’s Creed Black Flag — ремейк легендарної гри з новою графікою і контентом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

citizen17
Ну це вже аби вкинути, грі майже 15 років. Буває, щось міняється, коли запускаєш на залізі, якого навіть в проєкті не було при створенні гри. Це не та ситуація з фізіксом і 5000 серією, де його прибирали підтримку, це саме баг в АС4, можливо лікується бібліотеками часу виходу гри чи подібним. Мені не цікаво було копатися, побачив, що є рішення просто вимкнути, так і зробив.
Diablique
Member

Єдиний ассасін якого пройшов, і те, відносно недавно, грав і в момент виходу, але юбікі можуть втомлювати своїми затягуванням, тому частіше просто забивав.
Tetronga
Member

Не розумію нащо їй потрібен був ремейк. Це гра на стику пс3/пс4, тобто не надто стара і нормально грається як є :think:
Ektalion
Member

Tetronga: 24.04.2026 14:22 Не розумію нащо їй потрібен був ремейк.
Кеш. Переробляти трилогію більш затратно.
vsx
Member

Tetronga
Да, действительно. The last of us тоже на стыке поколений вышла и нормально игралась. Зачем таким играм ремейки, непонятно...
лучше бы продолжение shadows запилили :laugh:
vsx
Member

Sanya94: 24.04.2026 11:15 Хай хоч кров від ворогів додадуть :laugh:
Крови в презентации не было специально, в игре скорее всего будет
alextampa
Member

Кров буде, її спеціально в презентацію не вставили. Також сказали, що перероблять анімацію при боях на суходолі- багато кому не зайшли ці іскри :) Плюс гру робить майже вся стара команда, яка оригінал випустила. Тож поки все навколо гри виглядає доволі непогано :)
AlexWest
Member

Можна зіграти... подумав я, поки не побачив бойовку і бойові спецефекти. Ну його. Та й лінь вже ганяти в ці величезні опенворлди. Може, колись дочекаюся лінійного Ассасіна.
Alligator
Member

D_ad: 24.04.2026 09:42 Дуже шкода, що я не взяв BF у стімі по знижці, поки була можливість.
Бо як показала практика... :rolleyes: скоро оригіналу не стане
Нічого не втратив. Кооперативні завдання там давно не працюють. :rotate:
enkosxs
Member

yurarad: 24.04.2026 10:51
D_ad: 24.04.2026 09:42 Я так понимаю RT отключить не получиться? Теперь освещением никто не занимается походу...
получится. Там в минималках GTX 1660
MqM
Member

D_ad: 24.04.2026 09:42 Дуже шкода, що я не взяв BF у стімі по знижці, поки була можливість.
Шкода, що не взяв коли в Юбі коннект безкоштовно роздавали))) Проте, якщо принципово Стім то платити треба)

Отправлено спустя 2 минуты 48 секунд:
AlienFighter: 24.04.2026 10:48 MAKKACIN
На оптимізацію ігор можете не розраховувати. Виробники ігор не кинуться витрачати купу грошей на оптимізацію, щоб в когось менше споживало пам’яті. Просто з новими цінами на залізо, ґеймінг переходить в нову еру - для багатих.
Якщо раніше кидалися борячись за кожен мегабайт, то чого зараз ні ? більша аудиторія не потрібна?
І до речі я не згоден, от Valve та Id Software завжди чудово оптимізовують ігри. Так всякі інді розробки будуть далі тяп-ляп закидати асети на рівні
D_ad
Member

Alligator: 25.04.2026 21:49
Такі речі, як олдова класика, беруть не заради мережевих функцій, а щоб воно було в колекції. Згодом таке можна перепройти на олдовому (або просто слабкому) залізі.
Сто разів пожалкував, що не взяв 3-тю частину, від якої я колись звісно плювався, але деякі моменти (як от кораблики, чи завершення сюжету) у мене прям викарбувалися у пам'яті, бо потім "юбікі" викатили б-г-мєрзкій ре_мейк/мастер (чи шо воно), де всрали все шо тіки могли. І FPS в тому числі.
Alligator
Member

D_ad: 28.04.2026 11:37
Alligator: 25.04.2026 21:49
Такі речі, як олдова класика, беруть не заради мережевих функцій, а щоб воно було в колекції. Згодом таке можна перепройти на олдовому (або просто слабкому) залізі.
Сто разів пожалкував, що не взяв 3-тю частину, від якої я колись звісно плювався, але деякі моменти (як от кораблики, чи завершення сюжету) у мене прям викарбувалися у пам'яті, бо потім "юбікі" викатили б-г-мєрзкій ре_мейк/мастер (чи шо воно), де всрали все шо тіки могли. І FPS в тому числі.
У мене майже всі версії є, оригінал з трьома DLC ще у продажі стіну, 600 гримнів, а ось ремастер за 1800… це занадто. :-/
Ответить