30 секунд і маємо згенероване сміття, навіть правити там нема що.
Новости
Последние статьи и обзоры
OpenAI випустила оновлену модель генерації зображень ChatGPT Images 2.0
-
BoKl
Member
-
dead_rat
Member
Десь половина апок що я юзаю вже навіть хеппі пас не робе.Scoffer: ↑ 22.04.2026 13:09 Earanak
Оцей "тяп-ляп і в продакшн" не тільки на форуми викладають, а і в реальну роботу теж. І це,, трагедія прямо пішла.
В Navan(аналог букінга) половина опцій готелі, половина - апартаменти з кодовим замком.
Але в Навану НЕМА функції щоб тобі відправили код, бо володарю не показує твій реальний ємейл, а тобі його(і вашу
А на всі проблеми - АІ саппорт
Отак я замість чекіну ночував по прильоту в готелі за свої гроші.
-
Ostin
Member
З логічної точки зору мало б бути якраз навпаки. Тобто оцей останній малюнок, який відповідає скетчу - це перша генерація. А потім вмикаєш кнопку "хвантазія" і воно щось собі модифікує\прикрашає\змінює.Timedemo: ↑ 22.04.2026 12:01якщо вже хочеться як на скетчу то ось
Питання в іншому - чому перший малюк відразу починає фантазувати замість зробити мінімалістичний нарис згідно вимог?
В мене особисто це ніяк в логіку не складається
Це, напевно, і є оте ші-мислення, про яке зараз пишуть в інтернетах) Типу починаєш думати по-іншому, не зациклюєшся на дрібницях, а відразу дивишся в астрал)
Последний раз редактировалось Ostin 22.04.2026 13:37, всего редактировалось 1 раз.
-
werneo
Member
"А вон оно, дєрєво".Timedemo: ↑ 22.04.2026 11:56Georgin: ↑ 22.04.2026 11:45 Timedemo
Це вважається гарним результатом?
P.S. Це ж паперові книги біля раковини з краном? Мене ж очі не підводять?і немає книжок
- спойлер
-
Timedemo
Member
так мета не була зробити стиль по скетчу. з самого початку це просто прикид розташування по меблям і т.д. спочатку і робились один в один по плануванню. а вже потім дійшли до фінальної картинки в класичному стилі. Я ж не можу одразу тут вгадати хто що очікує. Побачивши скепсис. одразу зробив приклад як всі очікували. і результат не поганий. То хто пройшов школу 3д, сьогодні для них ші це шикарний інструмент для докупки свого вільного часу. Особлива допомога при складних клієнтах, то хочу той колір глянуть, а то хочу поміняти і т.д. раніше це були втрачені години часу в перерендерах і т.д. зараз це робиться швидко.Ostin: ↑ 22.04.2026 13:33З логічної точки зору мало б бути якраз навпаки. Тобто оцей останній малюнок, який відповідає скетчу - це перша генерація. А потім вмикаєш кнопку "хвантазія" і воно щось собі модифікує\прикрашає\змінює.Timedemo: ↑ 22.04.2026 12:01якщо вже хочеться як на скетчу то ось
Питання в іншому - чому перший малюк відразу починає фантазувати замість зробити мінімалістичний нарис згідно вимог?
В мене особисто це ніяк в логіку не складається![]()
Як на мене ші сьогодні це НЕ кнопка ЗРОБИ ЗА МЕНЕ ВСЕ. це інструмент допомоги профікам які вже з досвідом.
Последний раз редактировалось Timedemo 22.04.2026 13:43, всего редактировалось 1 раз.
-
Ostin
Member
Тоді ок) Я ж бо не дуже знаю, як у вас відбувається) А я хлопець простий: якщо кажуть, що мають бути двері - то будуть двері, якщо там вони не суперечать логіці та здоровому глузду)Timedemo: ↑ 22.04.2026 13:40так мета не була зробити стиль по скетчу
Залишилось зовсім небагато, щоб цей прошарок виключити взагалі. Лише допрацювати зручність взаємодії оператора з ші-мозком)Timedemo: ↑ 22.04.2026 13:40це інструмент допомоги профікам які вже з досвідом
Последний раз редактировалось Ostin 22.04.2026 13:45, всего редактировалось 1 раз.
-
n6407
Member
на втором фото ужин при свечах, а приборы на троих. Щвеция?
-
Scoffer
Member
AI зробило, AI перевірило, все працює. А якщо не працює, то AI оператор відповість тобі що у нього працює, зателефонуйте пізнішеdead_rat: ↑ 22.04.2026 13:28Отак я замість чекіну ночував по прильоту в готелі за свої гроші.
-
dead_rat
Member
А жарт в тому, що це не жартScoffer: ↑ 22.04.2026 13:45AI зробило, AI перевірило, все працює. А якщо не працює, то AI оператор відповість тобі що у нього працює, зателефонуйте пізнішеdead_rat: ↑ 22.04.2026 13:28Отак я замість чекіну ночував по прильоту в готелі за свої гроші.![]()
-
Ostin
Member
Scoffer
dead_rat
Іронія в тому, що чим більше ші буде розвиватись та походити на людину - тим більше така ситуація матиме місце. Більше того, далеко не факт, що це буде гірше за вагомий відсоток шкіряних мішків)
От з недавніх реалій. Натягнули чуваки на себе проєкт, щоб трохи заробити. Головний каже - кажіть, що буде працювати так і так, і взагалі, все під людину і побажання буде зроблено. Вісті з минулого тижня: потрібно розуміти, що система працює так і так, і треба процеси змінити під нову систему, бо це ж очевидно.
Як на мене, ші тут справився б десь на +\- рівні)
dead_rat
Іронія в тому, що чим більше ші буде розвиватись та походити на людину - тим більше така ситуація матиме місце. Більше того, далеко не факт, що це буде гірше за вагомий відсоток шкіряних мішків)
От з недавніх реалій. Натягнули чуваки на себе проєкт, щоб трохи заробити. Головний каже - кажіть, що буде працювати так і так, і взагалі, все під людину і побажання буде зроблено. Вісті з минулого тижня: потрібно розуміти, що система працює так і так, і треба процеси змінити під нову систему, бо це ж очевидно.
Як на мене, ші тут справився б десь на +\- рівні)
Последний раз редактировалось Ostin 22.04.2026 13:51, всего редактировалось 3 раза.
-
Timedemo
Member
Потужне зауваження людини яка в цьому не розуміється і не зрозуміла суті.
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
Дивно що не було заувежень. що на ескізі двері сині. а у іншому варіанті двері білі.
-
Scoffer
Member
Ostin
Не буде воно походити на людину тому що воно працює не так як людина. У нього взагалі ніяких думок, розуміння чи сумління не існує. Тільки відповідність одної послідовності символів до іншої послідовності символів на основі деякої вхідної інформації (котра сама по собі ні часто ні разу не правдива).
Не буде воно походити на людину тому що воно працює не так як людина. У нього взагалі ніяких думок, розуміння чи сумління не існує. Тільки відповідність одної послідовності символів до іншої послідовності символів на основі деякої вхідної інформації (котра сама по собі ні часто ні разу не правдива).
-
Ostin
Member
Scoffer
Все так. Але ми ж говоримо про розвиток ші в напрямку... ШІ) Ну тобто не мовна модель з купою знань, а симуляція мислення і все таке.
Чи буде в цьому розвиток - час покаже. Я б не поспішав відразу вішати "ніт", бо ми й самі ще не дуже розуміємо, як взагалі свідомість організована по фізиці.
Все так. Але ми ж говоримо про розвиток ші в напрямку... ШІ) Ну тобто не мовна модель з купою знань, а симуляція мислення і все таке.
Чи буде в цьому розвиток - час покаже. Я б не поспішав відразу вішати "ніт", бо ми й самі ще не дуже розуміємо, як взагалі свідомість організована по фізиці.
-
Scoffer
Member
Ostin
Симуляція мислення це принципово інший напрямок досліджень, максимально далекий від LLM. Останній раз коли я цікавився що там зараз, то невеличкий суперкомпухтер розміром з будівлю нарешті досяг по кількості нейронів і зв'язків між ними тупий екземпляр землерийки. Тема доволі цікава, але там ще копати і копати. І добре, бо то вже буде натуральний скайнет.
Симуляція мислення це принципово інший напрямок досліджень, максимально далекий від LLM. Останній раз коли я цікавився що там зараз, то невеличкий суперкомпухтер розміром з будівлю нарешті досяг по кількості нейронів і зв'язків між ними тупий екземпляр землерийки. Тема доволі цікава, але там ще копати і копати. І добре, бо то вже буде натуральний скайнет.
-
Ostin
Member
Scoffer
Якщо схрестити мовну модель для генерації результатів з обмеженою (але вже достатньо дієвою) нейросистемою - то результат може нагадувати симбіоз "недалекий користувач + мовна модель") Ну я принаймні бачу таку аналогію) І вже ця нейросистема могла б інтуїтивно відбирати результати галюцинацій LLM.
Якщо схрестити мовну модель для генерації результатів з обмеженою (але вже достатньо дієвою) нейросистемою - то результат може нагадувати симбіоз "недалекий користувач + мовна модель") Ну я принаймні бачу таку аналогію) І вже ця нейросистема могла б інтуїтивно відбирати результати галюцинацій LLM.
-
f24gun69
Member
господи, вони вже за нейрослоп чубяться... вийдить на вулицю, хочь на годину, шановни
-
n6407
Member
"сарказм" загугли, всю дорогу с умным лицом идти, морщин много будет.Timedemo: ↑ 22.04.2026 13:50Потужне зауваження людини яка в цьому не розуміється і не зрозуміла суті.
Дивно що не було заувежень. що на ескізі двері сині. а у іншому варіанті двері білі.
-
Timedemo
Member
тут много и сарказма и не сарказма. Не бери близко к сердцу. Всегда можно сказать, это был не подъеб. С умным лицом тоже не ходи если что.n6407: ↑ 22.04.2026 14:20"сарказм" загугли, всю дорогу с умным лицом идти, морщин много будет.Timedemo: ↑ 22.04.2026 13:50
Потужне зауваження людини яка в цьому не розуміється і не зрозуміла суті.
Дивно що не було заувежень. що на ескізі двері сині. а у іншому варіанті двері білі.![]()
-
MqM
Member
Тут далеко пішло від задуму автора
-
n6407
Member
Timedemo: ↑ 22.04.2026 14:44тут много и сарказма и не сарказма. Не бери близко к сердцу. Всегда можно сказать, это был не подъеб. С умным лицом тоже не ходи если что.