Наступному поколінню Apple MacBook Neo приписують процесор A19 Pro і 12 ГБ ОЗП

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Проводять роботу над помилками: новий проц, більше пам'яті. Додадуть ще якісь фішки.
Тільки "+"-си. Якщо ще втримають ціну на старому рівні взагалі респект інженерам :up:
st0k
Member

взяв жінці MacBook Neo на день народження - апарат вогонь.
Для браузингу, ютубу і т.п. з головою - все літає.
Залізяка для звичайних задач нормальна. Батарея теж топ.
DDt
Member

st0k: 08.04.2026 17:54 взяв жінці MacBook Neo на день народження - апарат вогонь.
вопрос только в цене, у нас он стоит 38к грн
если супер экран, качество корпуса, и работа 8-10 часов от батарейки не в приоритете, а делать упор на производительность(или на бюджетность) - есть из чего выбрать по-интереснее
7mindfields
Member

The_Rusik: 08.04.2026 16:00 Только это обрубок. Что по железу, что по софту. Недоноут, перепланшет.
Знову фанати ксяомі зі своєю експертною думкою
beeeeeeee
Member

1234waltz: 08.04.2026 14:26Оце буде найсмішніший двіж, коли будуть розриватись між емейзінг 12 ГБ та емейзінг 8 ГБ
Да не, они по тихому завалят OLX старым хламом по цене -1% от стоимости нового с феерическими описаниями вроде: супер ноут - тащит всё, батарея как новая - держит месяц, на корпусе есть небольшая вмятина, которую почти не видно, а на экране небольшая точка, которая на работу не влияет.
Demedik
Member

Это должно было быть не следующее, а текущее...
Buldozer.
Member

Kruler: 08.04.2026 14:32
hohlid19: 08.04.2026 13:34 Надеюсь там линий pcie побольше будет, ибо usb 2 это печально
так это порт для зарадяки.
вы можете в вашем леново/дел/асус засунуть в порт для зарядки мышку? нет? вот и все :-/
Чей-та не можем? Шо мышки тайп с не изобрели еще?
kabostebeztak
Member

alumem: 08.04.2026 14:02
тоесть вы хотите сказать что А18 про это отбраковка А18 или как? :gigi:
там хіба не як м4, назва одна - кількість ядер гпу різна

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
st0k: 08.04.2026 17:54 взяв жінці MacBook Neo на день народження - апарат вогонь.
міг би м1 еір взяти вживаний
або щось з адекватним х86 процом, встановити лінукс і 20 років юзать без проблем і з заміною ссд в разі смерті

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
Sanьka: 08.04.2026 14:58
1234waltz: 08.04.2026 14:26Оце буде найсмішніший двіж, коли будуть розриватись між емейзінг 12 ГБ та емейзінг 8 ГБ.
Суворі старовіри що люблять терпіти будуть брати 8гб, бо 8гб хватить на все (с)
А розбещені огидні зумери оберуть неймовірні 12гб :gigi:
І лише усілякі єретеки на вінді сидять з 32+ ГБ і заздрять...
і реальні пацани на лінуксі з юнібоді і ретіна прошками

Відправлено через 3 хвилини 26 секунд:
Юсб порти хай всі нормальними зроблять, хоча би юсб 3.0
Боже, вони ще в 2012 році на ретіна макбук про запхали 3 юсб а 3.0 і 2 тандерболт по моєму
st0k
Member

kabostebeztak
Дружині на день народження подарувати вживаний ноут?
Ні, вибач :-/
alexeygalas
Member

Чому дивуватись - типова стратегія Аплє.
Випустити новий формат з яскравими вирвиочними кольорами, розпродати мінімльно необхідний за їх критерії обсяг щоб запалити інтерес у аудиторії.
А через тиждень анонсувати вихід оновленої моделі із додатковим гігабайтом пам*яті.
"Як той, що ви уже маєте, але ТРОШКИ БІЛЬШЕ" ;)
Налітайте
AccessDenied
Member

Буквально только что подключил клиента к новокупленному VPS и у него в качестве девайса был MacBook какой-то, не уточнял какой, лишь говорю вижу, что у вас macOS и он такой, да уже устал с этими проблемами Windows, антивирусами, обновлениями, поломками... Говорю, услышал. :)
Вот ему сейчас бы про Linux какой-то рассказать, человеку вообще неинтересно это всё, ему нужно работать в серверном Медке.
RSH
Junior

AccessDenied: 09.04.2026 10:08 Буквально только что подключил клиента к новокупленному VPS и у него в качестве девайса был MacBook какой-то, не уточнял какой, лишь говорю вижу, что у вас macOS и он такой, да уже устал с этими проблемами Windows, антивирусами, обновлениями, поломками... Говорю, услышал. :)
Вот ему сейчас бы про Linux какой-то рассказать, человеку вообще неинтересно это всё, ему нужно работать в серверном Медке.
Ну круто, але для макОС теж потрібен антивірус.
big_bang
Member

kabostebeztak: 09.04.2026 00:01
або щось з адекватним х86 процом, встановити лінукс і 20 років юзать без проблем і з заміною ссд в разі смерті
:laugh: :lol: :gigi:
смішний ти)
pelia
Member

Kruler: 08.04.2026 14:32
hohlid19: 08.04.2026 13:34 Надеюсь там линий pcie побольше будет, ибо usb 2 это печально
так это порт для зарадяки.
вы можете в вашем леново/дел/асус засунуть в порт для зарядки мышку? нет? вот и все :-/
Lenovo Thinkpad A485, єдина зарядка через PD - можу
HP ProBook 645 g4, має круглу зарядку, але також чудово заряджається через PD - у нього я також можу засунути все що захочу

Це звичайні USB-порти, в чому проблема-то?
beeeeeeee
Member

AccessDenied: 09.04.2026 10:08с этими проблемами Windows, антивирусами, обновлениями, поломками
Я вот про эти проблемы слышу уже даже и не знаю сколько лет. Какие проблемы у людей? Они что сборки от васяна ставят какие-то или по _ сайтам лазят и вирусы ловят? Я вот не могу понять. Раз установил винду и работает как часы. Вирусы последний раз видел наверное на 98й винде. Антивируса 10 лет точно как нет. Какие проблемы? Опять же, про стабильность макос тоже много слышал, но детский макбук зависал пару раз как на интеле, так и на m проце. Было недавно, что звук пропал, пришлось перезагружать. Какая там мифическая стабильность? Везде есть свои приколы.
Filabatya
Member

Теж не доганяю, рідного антивіруса з головою, якщо всякі кряки не качати з російських смітників через впн і порнуху на тих же ноунеймах не дивитися :lol:
beeeeeeee
Member

Filabatya: 09.04.2026 12:49рідного антивіруса з головою
Да и он и даром не нужен.
alexeygalas
Member

beeeeeeee: 09.04.2026 12:45Какие проблемы у людей?
Міфічні. Поки працюють на PC лептопах - проблем немає. Як тільки з*являється макбук - з*являються проблеми і полегшення, як він жив до того.

Знайомляться із багами macOS але про них мовчать, бо ж не прийнято обсирати божественну ос.
спойлер
Изображение
Особисто я не шарю, що люди зі своїми windows роблять, щоб були які небудь проблеми. Я, починаючи з Windows 98 SE, перевстановлював ОС лише для переходу на нову версію. Мої Windows служать аж до наступної версії. Тобто це явно завантаження та розпаковка ПЗ із сумнівних ресурсів і ігнорування мір захисту навіть попри наполегливі зауваження штатного антивірусу.

Відправлено через 8 хвилин 37 секунд:
beeeeeeee: 09.04.2026 12:45Опять же, про стабильность макос тоже много слышал
Яка там стабільність :laugh: У мене регулярно 1-2 рази на тиждень відбувається явище перезавантаження explorer (док та меню пропадають на декілька секунд)
Минуголо місяця під час оновлення X-Code ліб він запис намертво. І таке не вперше. Записати може навіть не чомусь банальному. І це не 2019 на інтелі, це вже M4 PRO. І більше того - це навіть не глючна Tahoe (не буду на це лайно переходити допоки корпоративні полісі примусово не встановлять за мене оновлення віддалено), це ще нормальна Sequoia.
kabostebeztak
Member

big_bang: 09.04.2026 11:43
kabostebeztak: 09.04.2026 00:01
:laugh: :lol: :gigi:
смішний ти)
чим? тим, що не хочу купляти одноразові пристрої?
AccessDenied
Member

beeeeeeee: 09.04.2026 12:45
AccessDenied: 09.04.2026 10:08с этими проблемами Windows, антивирусами, обновлениями, поломками
Я вот про эти проблемы слышу уже даже и не знаю сколько лет. Какие проблемы у людей? Они что сборки от васяна ставят какие-то или по _ сайтам лазят и вирусы ловят? Я вот не могу понять. Раз установил винду и работает как часы. Вирусы последний раз видел наверное на 98й винде. Антивируса 10 лет точно как нет. Какие проблемы? Опять же, про стабильность макос тоже много слышал, но детский макбук зависал пару раз как на интеле, так и на m проце. Было недавно, что звук пропал, пришлось перезагружать. Какая там мифическая стабильность? Везде есть свои приколы.
Собрки от Васяна встречаются регулярно. Письма с вредоносами открывают регулярно, даже если там наивное "Вы выиграли миллион!". Это же бухгалтерия и отделы продаж, там люди вообще ни в чём не разбираются. "К нам приходил мальчик и всё настраивал", смотришь, а там m0nkrus и прочая шляпа.

Безусловно, есть адекватные клиенты (изредка и те, у которых есть штатный системный администратор, но очень редко). Но, судя по 1200+ активных VPS, к которым подключаются в несколько раз больше клиентов, чем этих VPS, то статистика говорит сама за себя. Я очень рад, при всём этом зоопарке мне по регламенту запрещено настраивать принтеры (даже за ну пожалуйста, даже за деньги) и решать прочие проблемные вопросы с локальными девайсами клиентов!
Ответить