Мій комент був більше про те, що було досить багато галасу щодо того, що Інтел не випускає більших ігрових бойових магів. Щось накшталт наступника A770. Ця карта може показати чи був сенс взагалі чекати такі карти, чи приріст відносно B580 настільки незначний, що в такій карті не було б сенсу.MqM: ↑ 25.03.2026 19:51Саме для ігор купують такі відеокарти, та ще й від Інтела)
Новости
Последние статьи и обзоры
Intel випустила Arc Pro B70 — флагманську відеокарту Battlemage із 32 гігабайтами GDDR6
-
yurius_r
Member
-
erazel
Member
А чому не робити диск у памяті? Я відкускив від памяті декілька гіг , зробив диск. Скидаю равки туди і вже з ними працюю з лайтрума. Правда то помічне якщо у вас не 40-60 гіг равокalexeygalas: ↑ 26.03.2026 09:04
Різниця між цими двома схожими програмами, які являються RAW конвертерами і редакторами фото, у тому, як вони маніпулюють контентом.
Lightroom працює із накопичувачем. Тобто файли, які додані в пакет для редагування при кожному переході читаються із накопичувача наново, що значно подовжує час відображення у полотні для редагування. Тобто перевага: не споживає RAM/VRAM і одразу записує кожну маніпуляцію у XMP файл до знімку, недоліки - повільна маніпуляція цим усім.
-
alexeygalas
Member
Не повірите, я навіть такою наркоманією займався, коли шукав способи пришвидшення. Але ще справа у самому Lightroom та його алгоритмах роботи. Мабуть він просто повільніший за CRerazel: ↑ 26.03.2026 11:26А чому не робити диск у памяті? Я відкускив від памяті декілька гіг , зробив диск. Скидаю равки туди і вже з ними працюю з лайтрума. Правда то помічне якщо у вас не 40-60 гіг равок .
-
МОНАХ
Member
► Я стараюсь в CameraRAW не розслаблятись - швиденько накидати "пресетів" і повертаюсь "творити" вже в основній програмі. Тільки ж, зараза, CameraRAW дуже зручна в плані отримання швидких правильних результатів - доводиться постійно короткими "набігами" працювати в ній, особливо, коли велетенських розмірів "картинки" доводиться правити.alexeygalas: ↑ 26.03.2026 09:04 ...Справа у тому, що починаючи із версії 16.0.0, у CameraRAW є відомий баг у витоку VRAM, який не контролюючи використання може вилізти за межі фізичного розміру дискретного адаптера...
-
alexeygalas
Member
МОНАХ: ↑ 02.04.2026 09:22► Я стараюсь в CameraRAW не розслаблятись - швиденько накидати "пресетів" і повертаюсь "творити" вже в основній програмі. Тільки ж, зараза, CameraRAW дуже зручна в плані отримання швидких правильних результатів - доводиться постійно короткими "набігами" працювати в ній, особливо, коли велетенських розмірів "картинки" доводиться правити.
- простиня
- От тому я і переключив жінці його на інтешрашку. Бо бачу, що вони шукати баг з переповненням не збираються. А альтернатив нажаль немає, бо як виявилось і Phase One Capture One і DxO Lab хоч і теж розумні але не дотягують до алгоритмів Adobe. Тому мусимо терпіти те що є.
І от зараз дивлюсь Lenovo випустила оновлену модель таку як у мене Thinkpad Carbon X9-15p на Panther Lake із B390 графікою, можливістю 64Гб рам, кардрідером (у моїй поточній немає) і додатковими 6 динаміками (у мене 4, так розізлили вони мене, що я купив версію із Lunar Lake, хоч я нею і задоволений але ж викатили через рік ще кращий варіант в тому ж корпусі але я вже маю) і розумію - що для Camera RAW це би зараз була ідеальна машина для роботи. Великий обсяг RAM, який може відрізати половину для VRAM, вдвічі більше блоків у графіці.
Хоча і Yoga PRO 9 16 теж оновили із Panther Lake. Але засунули туди RTX5050 та 5060, які їй не потрібні. На 16" таки зручніше працювати.