Valve поділилася подробицями про систему перевірки ігор на сумісність зі Steam Machine та Steam Frame

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ekz0rcyst: 13.03.2026 09:19 kairo
На стім дек теж драйвери треба ставити? Ви кумедний.
Эм, так у стім деці Settings → System → Check for Updates оновлює саму стімос, клієнт стім, драйвери GPU і т.д. :spy:
kairo
Member

Ekz0rcyst: 13.03.2026 09:19На стім дек теж драйвери треба ставити? Ви кумедний.
Ні звичайно, драйвери, вони тільки на Віндоуз існують))
Ekz0rcyst
Member

Alligator
kairo
Ви серйозно заявляєте, що після купівлі і увімкнення steam deck, та після входу в обліковку steam та встановлення гри я її не запущу? Це риторичне питання бо я такого згадати не можу. Ніяких маніпуляцій із окремим встановленням драйверів звісно ж не було бо вони вже присутні в системі, що очевидно.
kairo
Member

Ekz0rcyst: 13.03.2026 17:48Ви серйозно заявляєте, що після купівлі і увімкнення steam deck, та після входу в обліковку steam та встановлення гри я її не запущу?
На готовому ПК із передвстановленою ОС теж ніякі драйвери ставити не треба. Шок, сенсація. Більшість дров Вінда ставить сама, все інше поставлять при підготовці ПК до продажу. Покупцю треба банально поставити Стім та завантажити гру.
Alligator
Member

Ekz0rcyst: 13.03.2026 17:48 Alligator
kairo
Ви серйозно заявляєте, що після купівлі і увімкнення steam deck, та після входу в обліковку steam та встановлення гри я її не запущу? Це риторичне питання бо я такого згадати не можу. Ніяких маніпуляцій із окремим встановленням драйверів звісно ж не було бо вони вже присутні в системі, що очевидно.
Як мінімум після першого включення необхідно ставити всі наявні оновлення бо зачастую там є критичні та ті які підвищують швидкодію, а далі якщо все і іграх нормально то можно і не оновлючати, хто ж вас заставляє.
У Вінді у центрі оновлень теж можно оновити основне не бігаючі по окремим сайтам виробників, можно й не оновлювати, у чому проблема?
МОНАХ
Member

Afit: 13.03.2026 03:13 ...Робіть щось подібне.
► Приховали сторінку для України - я так розумію, це вся реакція... :-/ Ех, Габен, Габен...
Ответить