Оприлюднено детальні системні вимоги Crimson Desert для PC, Mac та специфікації режимів на консолях

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

MessiaH: 11.03.2026 20:23
urand: 11.03.2026 12:22В мене тут друг питає, денуво буде чи ні?
из халявщиков, которые любят играть задарма?

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
vmsolver: 11.03.2026 14:26люди взявшие 4070, а особенно 4070С ни разу не прогадали.
в чём? в том что взяли лоуэнд затычку, которая не тащит толком ничего в 4к на ультрах?

Отправлено спустя 26 секунд:
hohlid19: 11.03.2026 15:34Он в таком случае хуже 5 анрила работает
хуже 5 анрила ничего не работает
Та якраз Денуво впливає на продуктивність, більше ніж твій не любимий анріл. Так дивно саме від тебе чути, що денуво цілком норм)

Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
MessiaH: 11.03.2026 21:43
vsx: 11.03.2026 20:33есть люди которые игры с денувой принципиально не покупают
нет ни единой причины реальной для этого кроме глупости, навеянной всякой бредятиной о том, что дэнува режет производительность, убивает ссд и т.п.
vsx: 11.03.2026 20:33по теме - не верю я в эти требования
ну ясен пень, что донная 5070 не сможет в 4к
Це ж факт підтверджений тестами, ну навіщо доводити протилежне
man1242
Member

Повідомлення

А dlss RR все ж таки додали до гри, хоча денойзер амд був екзом, цікаве буде порівняння на релізі :super:
MessiaH
Member

Повідомлення

MqM: 12.03.2026 01:11якраз Денуво впливає на продуктивність, більше ніж твій не любимий анріл.
На нормальном цпу ты влияние защиты даже не заметишь, куча купленных игр где удаление защиты самим издателем ничего не изменило. Нормальный проц вытаскивает и игру и дэнуву и даже гипервизор. Все тесты защиты делаются на дношных сборках, где камень саму игру не в состоянии вытащить

Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
MqM: 12.03.2026 01:11факт підтверджений тестами, ну навіщо доводити протилежне
Не видел ни одного теста где на каком-нибудь 9950х3д и 5090 дэнува оказывает влияние
urand
Member

Повідомлення

urand: 11.03.2026 12:22В мене тут друг питає, денуво буде чи ні? :D
Денуво все ж таки буде, в стімі з'явилася відповідна інформація.
Jay228
Member

Повідомлення

граю в блек десерт вже багато років. так ось цей крімсон просто один в один бдо . таке враження що сінгл мод до неї.
не знаю добре це чи погане в ній. з одніеї сторони бдо одна з найкрасивіших ммо вже багато років а з іншої вона ж (бдо) вже приїлась і хотілось би щоб крімсон десерт не був її сінгл копіею
Vladys77
Member

Повідомлення

Системні вимоги мені підходять. Можна брати :)
MessiaH
Member

Повідомлення

urand: 12.03.2026 15:13Денуво все ж таки буде, в стімі з'явилася відповідна інформація.
Жаль что её ломать научились, может тут будет новая версия, которая будет любителям гипервизора в рот давать
MoNiTeam
Junior

Повідомлення

Я коли побачив відос десь з грою, перша думка - якийсь блек дезерт, в який я трохи грав у 2015 році. А виявилось, що то вона майже і є.
MessiaH
Member

Повідомлення

MqM: 12.03.2026 01:11Та якраз Денуво впливає на продуктивність, більше ніж твій не любимий анріл. Так дивно саме від тебе чути, що денуво цілком норм)
Вот сравнение лицухи с дэнувой и взломом, дэнуво оказывается лучше

https://imgur.com/a/T8IykpC
https://imgur.com/a/Dx5VPlg
MqM
Member

Повідомлення

MessiaH: 15.03.2026 12:30
MqM: 12.03.2026 01:11Та якраз Денуво впливає на продуктивність, більше ніж твій не любимий анріл. Так дивно саме від тебе чути, що денуво цілком норм)
Вот сравнение лицухи с дэнувой и взломом, дэнуво оказывается лучше

https://imgur.com/a/T8IykpC
https://imgur.com/a/Dx5VPlg
Та блін, треба порівнювати ліцуху де прибрали з тим як було. Які ще взломи, які ше бувають дуже криві
MessiaH
Member

Повідомлення

MqM
Ну скажем так, с этих игр издатель защиту не удалил, но по опыту других игр после удаления защиты у меня ничего не менялось
Відповісти