Стіл буде на пів кімнати, якщо на рідних стійках будуть ці 3 32ки
Новости
Последние статьи и обзоры
Monitors Unboxed підбили підсумки дворічного тесту OLED-монітора на вигоряння
-
Filabatya
Member
daesz
-
Roaster
Member
Нет. Где-то на 30% яркости, со скрытой нижней панелью в Windows и иконками, но со светлой темой оформления интерфейса. Обои на рабочем столе обновляются раз в сутки.Telcontar: ↑ 06.03.2026 13:47На максимальній яскравості з вимкненими зберігайками як і автор відео?
-
DuckRider
Member
Цікаво як сильно змінюється кольропередача з роками у ідеально налоаштованого оледа під обробку відеоПід час тесту з кольоровими фонами було відзначено деградацію зелених субпікселів.
Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
Логіка лайно, але підходить під сучасний потребидляцький стан речейASTON: ↑ 06.03.2026 13:39 При ціні від 450 за сучасний OLED-монітор 27" це взагалі вже не є проблемою замінити його раз на 2-3 роки.
Це я ще не кажу, що і старий продати можна.
Це не ті вже витрати, як були колись, коли вони 1000+ коштували.
-
daesz
Member
https://rozetka.com.ua/ua/acclab_128312 ... p59283184/Filabatya: ↑ 06.03.2026 14:06 daesz
Стіл буде на пів кімнати, якщо на рідних стійках будуть ці 3 32ки![]()
https://rozetka.com.ua/ua/gembird-wm-55 ... 396980559/
Та десятки інших "ліктів", які кріпляться на стінку. Проблеми з підбором можуть виникнути тільки якщо у вас стіл посередині кімнати
-
FirstTDM
Member
Уже есть и всё без проблем. Только вот не надо яркость на 100% выкручивать - в нормально освещённой комнате достаточно 25-35%zalizo_org: ↑ 06.03.2026 13:24Сподіваюся колись OLED розвинеться до рівня, коли витримуватиме мій варіант використання зі статикою 70%, щоденне використання по 14 годин
Под SDR при работе/серфинге ABL отключается, работать в HDR (тут ABL включен аппаратно) - такое себе странное развлечениеzalizo_org: ↑ 06.03.2026 13:24щоб ABL не було
-
Striker
Member
Я свій QD-OLED юзаю на 80% яскравості, але поки тільки 7 місяців. Всі зберігайки включені, тільки одна функція на Low стоїть, якесь затемнення, бо якщо вище, то мало яскравості. Сподіваюсь, що 5 років без вигорання пропрацює.
-
Entar
Member
З одної сторони я з вами погоджуюсь з точки зору потрєбядства - я люблю коли речі служать довго, в мене в другому пк монітор lg ips 24" служить вже 12 років, стільки ж служило залізо в тому пк поки я в минулому році не оновив.DuckRider: ↑ 06.03.2026 14:13 Логіка лайно, але підходить під сучасний потребидляцький стан речей
А з іншої сторони... якщо відеоігри/робота за ПК - це і основне хоббі, і в принципі людина за пк проводить більшу частину свого дня, то 500$ раз на 2-3 роки, з урахуванням скільки тратиться коштів на оновлення тої ж відеокарти, іншого заліза, я вже мовчу про людей які телефони за 1500$ кожного року оновлюють - то не так вже й багато за можливість мати кращу візуальну складову.
-
odessitmws
Member
Не выдержит... темные шторы и до 40% обойдутся дешевле обновления монитораStriker: ↑ 06.03.2026 14:17юзаю на 80% яскравості, але поки тільки 7 місяців. Всі зберігайки включені, тільки одна функція на Low стоїть, якесь затемнення, бо якщо вище, то мало яскравості. Сподіваюсь, що 5 років без вигорання пропрацює.
Последний раз редактировалось odessitmws 06.03.2026 14:23, всего редактировалось 1 раз.
-
Misteri
Member
Я угораю. Читаю комментарии и мне реально жалко людей которые чуть ли не сутками пялятся в мониторы и при этом еще каждый считает что это круто что он сидит больше другого и что именно у него самый тяжелый режим. И где то между этими людьми еще проскакивают бессмертные, которые считают что техника должна быть на всю жизнь, а то что ж это такое... менять монитор каждые 3-5 лет из за их самого тяжелого режима эксплуатации... это жесть...
-
Devijack
Member
Я аж задумався а чи є скрінсейвер у 11й вінді?
-
walkman3000
Member
Misteri
я пришел сюда написать как вы мне безразличны
нитакуся
я пришел сюда написать как вы мне безразличны
-
FirstTDM
Member
Хм... работа + хобби - а что не так? Зато на смартфоны уходит буквально пару десятков минут в сутки - просто поговоритьMisteri: ↑ 06.03.2026 14:23мне реально жалко людей которые чуть ли не сутками пялятся в мониторы
Кто-то "почти сутки" за рулем работает, кто-то на стройке или за станком, кто-то в офисе продает/покупает... такова жизнь...
Ну тут - согласен полностьюMisteri: ↑ 06.03.2026 14:23И где то между этими людьми еще проскакивают бессмертные, которые считают что техника должна быть на всю жизнь
Отправлено спустя 23 секунды:
Есть. Все стандартные в наличииDevijack: ↑ 06.03.2026 14:31Я аж задумався а чи є скрінсейвер у 11й вінді?
-
erkins007
Member
Если использовать именно как монитор да, если использовать для игр и мультимедиа нет.PlayerUA: ↑ 06.03.2026 13:11То що за два с половиною років і в звичайного юзера уже будуть поміині вигоряння?
У меня олед телевизор уже больше трёх лет используется и ни малейших следов выгорания нет. Потому что статики крайне мало. Статичные элементы типа худа в игре это не то, они не постоянные и меняются от игры к игре
-
Kullerok
Member
Уже год как сижу за оледом всё как в 1 день. Делаю регулярную очистку пикселей ну и темные темы использую. Панель задач не сворачиваю такая ддрочь что после недели я забил и оставил в статике. Уверен он свои 3 года гарантии отработает без проблем. А там уже надо и поновее что-то брать.
-
Filabatya
Member
Entar
То треба дивитися на с6 77ку по чому буде бо там екран від джі6 поставлять нарешті, для мене босяка бест бай 65тка с5 сіряк звичайно
Япошка що здирав поляризатор вже пісяється від нових джі6 в ютубі
То треба дивитися на с6 77ку по чому буде бо там екран від джі6 поставлять нарешті, для мене босяка бест бай 65тка с5 сіряк звичайно
Япошка що здирав поляризатор вже пісяється від нових джі6 в ютубі
-
Alexsandr
Member
обычный режим работы офисника около 9 часов в день. в таком режиме работают лет по 10. А кто сказал, что монитор нужно менять раз в три года т.к. ты же его включал? Это бред.Misteri: ↑ 06.03.2026 14:23 Я угораю. Читаю комментарии и мне реально жалко людей которые чуть ли не сутками пялятся в мониторы и при этом еще каждый считает что это круто что он сидит больше другого и что именно у него самый тяжелый режим. И где то между этими людьми еще проскакивают бессмертные, которые считают что техника должна быть на всю жизнь, а то что ж это такое... менять монитор каждые 3-5 лет из за их самого тяжелого режима эксплуатации... это жесть...
-
Ostin
Member
Вигорівший старий олед по ціні пива? Чи "як новий, майже не користувався"?ASTON: ↑ 06.03.2026 13:39старий продати можна
-
Inqizitor2022
Member
Все, кто меня дизлайкал, когда я говорил, что Олед гуанище даже современный - теперь должны покаяться и извиниться. Я как всегда оказался прав. Технология не предназначена для бытовых приборов, только для всяких умных часов с отключением экрана.
Последний раз редактировалось Inqizitor2022 06.03.2026 15:35, всего редактировалось 1 раз.
-
Entar
Member
Ну коли я був в оффлайн магазинах, і дивився там на різні телевізори що представлені, мені найбільш соковитою картинкою здається може похвалитися саме самсунгFilabatya: ↑ 06.03.2026 15:16 Entar
То треба дивитися на с6 77ку по чому буде бо там екран від джі6 поставлять нарешті, для мене босяка бест бай 65тка с5 сіряк звичайно![]()
Япошка що здирав поляризатор вже пісяється від нових джі6 в ютубі![]()
Але знову ж таки... не знаю чи треба мені той 77" чи краще просто ближче диван переставити до телевізора
P.S. Чув таку легенду що сіряк може бути гірший по якості, акі "збиратися з країв листа з матрицями, а не з центру", чи то має раціональне зерно?
Різниця в ціні ледь не вдвоє це жесть
Последний раз редактировалось Entar 06.03.2026 15:37, всего редактировалось 2 раза.
-
Inqizitor2022
Member
У меня один монитор с 2007 года, другой с 2014. Оба устраивают. А менять монитор каждые 3 года просто изза выгорания или потому, что поломался - это совсем неадекватно.Misteri: ↑ 06.03.2026 14:23 Я угораю. Читаю комментарии и мне реально жалко людей которые чуть ли не сутками пялятся в мониторы и при этом еще каждый считает что это круто что он сидит больше другого и что именно у него самый тяжелый режим. И где то между этими людьми еще проскакивают бессмертные, которые считают что техника должна быть на всю жизнь, а то что ж это такое... менять монитор каждые 3-5 лет из за их самого тяжелого режима эксплуатации... это жесть...