Lenovo анонсувала ігровий ноутбук Legion 7a на базі процесора AMD Ryzen AI Max+

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
walkman3000
Member

Повідомлення

alexeygalas: 04.03.2026 09:14Всратий ейр якраз таки нічим не виділяється. Carbon X9-15 коштує стільки ж, легший, має 120hz OLED і нормальний набір портів.
якщо б ви не тригернулись на згадування про епл, то зрозуміли, що мова йшла виключно про ПОРІВНЯННЯ ДИНАМІКІВ, контекст? ні, не чули. епл, хтось згадав епл? :mad: male Karen
Ortyomko: 04.03.2026 09:28тіко 8060S десь еквівалентна RTX4060 Mobile
і шо з нею робити, коли ціна вказана за базовий конфіг в якому не 128Gb як всі тут вирішили чомусь? лллмки крутити? ну хай щастить, краще вже на десктопному варіанті але все одно треба буде 128+ озп
Playful_Ferox
Junior

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 11:45 якщо б ви не тригернулись на згадування про епл, то зрозуміли, що мова йшла виключно про ПОРІВНЯННЯ ДИНАМІКІВ, контекст? ні, не чули. епл, хтось згадав епл? :mad: male Karen
Давайте згадувати контекст разом:
walkman3000: 03.03.2026 20:53
Ostin: 03.03.2026 20:37А до речі про динаміки. На фото їх не видно, що означає, що вони знизу як в якомусь сінкбуці
йому б це не допомогло, як і 99% віндових ноутів. було б краще, але навіть до всратого ейр як до луни. як вже казали
хоч щось схоже на ноут
:D
Бачу, що мова у вас йшла про те, що навіть якщо динаміки зробити нормальними, то макбук ейр все одно виграє. На цьому фоні ваше останнє повідомлення виглядає дивно і недоречно.
walkman3000
Member

Повідомлення

Playful_Ferox: 04.03.2026 14:41Давайте згадувати контекст разом
давайте
walkman3000: 03.03.2026 18:09прибрали дискретку, нумпад але мізків поставити динаміки не вистачило і знову буде унітазний hi-fi Nahimic x Lenovo
Ostin: 03.03.2026 20:37А до речі про динаміки. На фото їх не видно, що означає, що вони знизу
walkman3000: 03.03.2026 20:53йому б це не допомогло, як і 99% віндових ноутів. було б краще, але навіть до всратого ейр як до луни
тобто якщо поставити їх по бокам від клави то йому б це не допомогло, як і 99% віндових ноутів. Так зрозуміло?
male Karen club :facepalm:
alexeygalas
Member

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 16:17тобто якщо поставити їх по бокам від клави то йому б це не допомогло, як і 99% віндових ноутів
Маю Yoga PRO 9i 16IAH10 та MB PRO 16 M4 PRO. Обидва по 6 динаміків, обидва мають твітери по боках клавіатури. Різниця лиш в тому, що мак грає трішки голосніше на максимальному рівні гучності. Все. На цьому відмінності закінчуються. Тому ваше твердження упереджене на користь маків.
таймпкод
Playful_Ferox
Junior

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 16:17 тобто якщо поставити їх по бокам від клави то йому б це не допомогло, як і 99% віндових ноутів. Так зрозуміло?
дякую що підтвердили мої слова про те що ви ставите ейр вище віндового ноута просто тому що це ейр :)
walkman3000
Member

Повідомлення

alexeygalas
Yoga PRO 9i, Zephyrus, щось ще з нормальним звуком? я чув тільки асус, який коштував як два легіона5 з однаковим конфігом, йоги не було. і чому я, як власник багатьох ноутів на вінді і маку, не можу мати нормальну якість звуку на ноутах від 1000$? чому всратий ейр має, а мені треба брати ноути топових лінійок макстайл-ноутів? і чому я маю це пояснювати тіпам, які це наче і розуміють, але коли йде мова про мак то треба показово сформувати своє негативне ставлення, зазвичай мінусіком. кому не поуй на мінуси взагалі :lol:? якщо ви такі всі чутливі бусінкі то хай буде порівняння з 1% віндових ноутів з нормальним звуком. як це відміняє факт того, що 99% віндових ноутів мають жахливий звук?
alexeygalas
Member

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 18:09всратий ейр
на М4 на 32 коштує точно як мій Thinkpad Carbon X9-15, який має 4 динаміки і грає так само як ейр )) правильні лептопи треба купувати.

За 1000$ і звучати буде відповідно. Так самий голий Air (екран і динаміки) існує за 1000$ але це не означає, що всі мають випускати куці лептопи але з хорошим звуком. Звук в лептопах робиться на решту грошей
walkman3000
Member

Повідомлення

Playful_Ferox: 04.03.2026 17:24дякую що підтвердили мої слова про те що ви ставите ейр вище віндового ноута просто тому що це ейр
якщо ставити динаміки, які встановлені у кориті, зверху по бокам, звук буде краще, але гірше дешевого ейра. ті самі. не "якщо динаміки зробити нормальними" а рідні. дякую що підтвердили мої думки про ваші софтскіли

Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
alexeygalas: 04.03.2026 18:15на М4 на 32 коштує точно як мій Thinkpad Carbon X9-15, який має 4 динаміки і грає так само як ейр )) правильні лептопи треба купувати.
чому я повинен купувати ваш карбон, шо мені з ним робити?
alexeygalas
Member

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 18:09якщо ви такі всі чутливі бусінкі то хай буде порівняння з 1% віндових ноутів з нормальним звуком. як це відміняє факт того, що 99% віндових ноутів мають жахливий звук?
Не в бусінках справа а в облизуванні лого Apple. Хоч він нічого іноваційного та інопланетного не пропонує. Мені можете не розповідати, у мене зараз от прошка 16, на якій я працюю та ще Yoga PRO 9 дружини і мій Carbon X9-15. І поряд із такого рівня моделями Macbook ні чим не виділяється, навіть дечим уступає у зручності.

А плюс 99% "віндових" лептопів в тому - що вибору на 99% більше, ніж пропонує емейзінг компанія. Коли Apple зробить хоча б такий різновид моделей як Asus, не кажучи вже про Lenovo/Dell - тоді можна буде щось порівнювати.

Відправлено через 3 хвилини 13 секунд:
walkman3000: 04.03.2026 18:21чому я повинен купувати ваш карбон, шо мені з ним робити?
А я заставляю купувати? Просто не порівнюйте звук у ейру і вдвічі дешевшому умовному ideapad slim і все буде норм ;)
walkman3000
Member

Повідомлення

alexeygalas
не повірите, але у мене теж легіони та прошки, ще є айпад прошка на м5, був галаксі таб, є свіжі айфони, старі айфони, є свіжі андроїди. те що є на вінді я хотів би мати на маку і навпаки. така сама історія з планшетами і телефонами. мені теж можете не розповідати, але для мене зоопарк на вінді не краще за тюрму від апл
alexeygalas: 04.03.2026 18:22облизуванні лого Apple
де? якась нездорова фіксація у вас

Отправлено спустя 1 минуту :
alexeygalas: 04.03.2026 18:25Просто не порівнюйте звук у ейру і вдвічі дешевшому умовному ideapad slim і все буде норм
я ж написав від 1000$ :D
alexeygalas
Member

Повідомлення

walkman3000: 04.03.2026 18:41але для мене зоопарк на вінді не краще за тюрму від апл
Тут з вами погоджуюсь на цьому можна і зійтись. Девайс потрібно підбирати під задачі і власні вимоги.
Andrw
Junior

Повідомлення

Ostin: 03.03.2026 20:00 Якщо забрати ціну - то все ок. Якщо повернути ціну - то хто цільова аудиторія?
Ну я. Висока потужність CPU для роботи, і можна погратись коли є час. Водночас не платити за дискретку, не витрачати на неї батарею і не тягати її безсенсовно більшість часу (в масі ноутбуку вона складає суттєву частину). Частина ринку невелика, так, але конкуренції в ній практично нема. В Україні на 395+ зараз здається дві лінійки, і ті максимум 14" (собі хотілося б класичні 15.6).
Відповісти