я не можу зрозуміти цього хайпу запускати АААА-проекти на портативних консолях
якби це були ігри 10-20-річної давнини, то я б зрозумів і фпс буде вище, але не такі як Кіберпанк
Новости
Последние статьи и обзоры
Флагманські Android-смартфони здатні впоратися з ПК-версією Cyberpunk 2077
-
KimRomik
Member
-
Ortyomko
Member
так, але ШІ (чи що воно там) його витягує дуже сильно. десь гуляв відос де чєл з 144р щось навіть більш-менш витягував через DLSS. А 360р то вже взагалі бімба була) 30 років тому таких технологій не було.l-m: ↑ 18.02.2026 17:07Якщо FSR 2.1 Balanced, то реальна роздільна здатність ~424p... Гірше ніж 640х480 які були 30 років тому для бомж-геймінгаЗа низьких налаштувань якості графіки з роздільною здатністю 720p та технологією FSR 2.1 Balanced вищезгаданий гаджет забезпечував частоту кадрів у Cyberpunk 2077 переважно близько 30 к/с.![]()
-
fantomrulezz
Member
FSR поки в таке не вміє.Ortyomko: ↑ 19.02.2026 09:29так, але ШІ (чи що воно там) його витягує дуже сильно. десь гуляв відос де чєл з 144р щось навіть більш-менш витягував через DLSS. А 360р то вже взагалі бімба була) 30 років тому таких технологій не було.
Таке може лише DLSS 4.5 з новими моделями M та L, які спеціально оптимізовані для витягування зображення саме з низьких роздільних здатностей.
-
Polaris
Member
Я думаю багато хто знає про цей легендарний телефонКрылатый Слон: ↑ 19.02.2026 07:13Це ж вже було... У Соні
https://ru.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_Xperia_Play
-
DolfDolfi
Member
Вот на нокіях запустили був би прорив