Kingdom Come: Deliverance II й The Witcher 3: Wild Hunt незабаром увійдуть до складу Xbox Game Pass

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

den888
якщо ти купиш хбокс, то танці з бубном це аксіома. Підписка для бокса в регіоні Україна не доступна. Якщо візьмеш через інший регіон - то всі ці ігри будуть в підписці Ultimate,в підписці Premium вже щось не буде доступно. А якщо на ПК візьмеш, то всі вищеперелічені ігри там будуть включені, там один рівень підписки,в якому включені всі ігри,що додаються
Firestarter
Junior

А що, хіба за всі ці 11 років The Witcher 3: Wild Hunt досі в складі Xbox Game Pass не було?
Було, просто вони там не вічно живуть. Як і GTA, Stalker... Час від часу іх випилюють з підписки, потім, повертають.
Graveworm
Member

В мене не вистачає концентрації на сінглові ігрульки
Банально забуваю, що я робив і на чому зупинився
Багато тайтлів так попочинав і покидав, деякі на початку, деякі наприкінці вже. Але продовжую їх купляти, в надії що колись-то натхнення з'явиться
Зараз максимум - піксельні рогалики якісь або ідлери, зайти півгодини поклацать раз на тиждень
Kullerok
Member

dead_rat: 18.02.2026 14:37 Давайте, зізнавайтеся, хто той самий геймер що не грав Відьмак 3? :laugh:
Прошел первый раз 2 года назад :gigi: :shuffle:
st0k
Member

dead_rat: 18.02.2026 14:37 Давайте, зізнавайтеся, хто той самий геймер що не грав Відьмак 3? :laugh:

Я :shuffle:
nightkain
Member

От же ж, тільки взяв нещодавно Kingdom Come: Deliverance II на розпродажі. З іншого боку розробники, як на мене, заслуговують на те, щоб купити цю гру. Зараз першу проходжу - дуже подобається.
den888
Member

Reinmar: 18.02.2026 18:42 den888
якщо ти купиш хбокс, то танці з бубном це аксіома. Підписка для бокса в регіоні Україна не доступна. Якщо візьмеш через інший регіон - то всі ці ігри будуть в підписці Ultimate,в підписці Premium вже щось не буде доступно. А якщо на ПК візьмеш, то всі вищеперелічені ігри там будуть включені, там один рівень підписки,в якому включені всі ігри,що додаються
О, дякую. Дивлюся з 2023 року нічого не змінилося, саме тому тоді купив ps5, хоча хотів xbox, навіть не дивлячись на залишок дисків з ps4
taras_cs
Member

Я той самий геймер.
До Гей-пасса в мене комп не тягнув, зараз вже потягне Відьмака, але немає часу грати - весь час витрачаю на проходження Avowed, High on Life, Oblivion Remastered, Outer Worlds 1/2 з Гей-Пасса

Відправлено через 8 хвилин 16 секунд:
Але грати в Гей-пассі у Відьмака не буду, бо він коштує дешевше за місяць підписки, це економічно невіправдано.

Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Graveworm: 18.02.2026 19:18В мене не вистачає концентрації на сінглові ігрульки
Банально забуваю, що я робив і на чому зупинився
В мене таке було. Потім почав змушувати себе проходити до кінця, хоча нецікаві ігри все одно дропаю, не відкладаю на потім.
Можливо, ви дивитесь Tik-Tok чи Youtube шортси? Подібний перегляд знижує концентрацію уваги, краще уникати подібних активностей.
Книги читати любите?
Graveworm
Member

taras_cs
Нє, не дивлюсь нічого, ні шортси, ні довгі відео, ні фільми
Читати умовно люблю, але теж по півроку+ мучаю одну книгу
EvhenS
Member

Я КСD2 на новорічному розпродажу купив, потім згадав що в мене є перша частина в епіку, за ці роки в першій частині з'явилася укрлокалізація і я досі в неї граю, а до другої досі руки не дійшли.
waryag
Member

taras_cs: 19.02.2026 14:01До Гей-пасса в мене комп не тягнув, зараз вже потягне Відьмака, але немає часу грати - весь час витрачаю на проходження Avowed, High on Life, Oblivion Remastered, Outer Worlds 1/2 з Гей-Пасса
Я б порадив відкласти геймпасс жвачку та зосередитися на дійсно талановитих іграх.
taras_cs: 19.02.2026 14:01Але грати в Гей-пассі у Відьмака не буду, бо він коштує дешевше за місяць підписки, це економічно невіправдано.
Тим більше, ДЛС для В3 - абсолютний мастхев. А у майків вони не входять і мабуть вийдуть дорожче за бандл.
Ответить