він амбасадор японського преміуму на форумах хоботу та чотирип.дра і там так само цінують його слова в яких є літериleif: ↑ 06.02.2026 19:22 Зроз. heidfeld мабуть ті топре бачив тільки на картинках в інтернеті, але йому все ясно
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Што ж, бутице теж вибір
Новини
Останні статті і огляди
Анатомія клавіатурних перемикачів (а також до чого тут колір)
-
walkman3000
Member
-
quppeq
Member
Бачу так поважають тут Чері, хоча імхо їх заслуга бути першими і те що в їх пік всі конкуренти були другосортними.
Вже як на мене одних китайців розплодилось стільки що тут як з аудіофілією - все в китайцях. Дешевий варіант топ за свої гроші? Китайці. Оверпрайснутий преміум? Теж китайці.
Напевно це сумно
Вже як на мене одних китайців розплодилось стільки що тут як з аудіофілією - все в китайцях. Дешевий варіант топ за свої гроші? Китайці. Оверпрайснутий преміум? Теж китайці.
Напевно це сумно
-
Scoffer
Member
Головне не казати йому що ємнісні свічі вигадали в ІВМleif: ↑ 06.02.2026 19:22Зроз. heidfeld мабуть ті топре бачив тільки на картинках в інтернеті, але йому все ясно
У мене була хепі хакінг кейбоард, тактильність не на багато краще за мембранку, тільки й того що тиха, але зараз з'явились інші тихі варіанти. Коротше я не оцінив і подарував.
-
Аціо
Member
Ні не роблять такі як останні їх світчі з круглим стемом, гумовими глушниками та повністю без люфта не робить майже ніхто, тільки у Каіл є пару варіантів схожих у ЛП варіанті чок-2.kabostebeztak: ↑ 06.02.2026 21:47чим китайське сміття відрізняється від японських свічів? клони ж давним давно пристойні роблятьheidfeld: ↑ 06.02.2026 18:38
тьфу, это же убогое японское фуфло. Тут такое никому не интересно. Только китай мусор здесь в почете![]()
![]()
![]()
-
f24gun69
Member
Типу койловерів, мабутьleif: ↑ 06.02.2026 15:12Тактильні магнітні світчі вже існують fyihohlid19: ↑ 06.02.2026 14:01 Болванка с магнитом кастомно тебе будет усилие нажатия и тактильность делать?![]()
А що таке "кастомно усилие нажатия делать" ? Шо ви мали на увазі?
-
kabostebeztak
Member
О, дякую.Аціо: ↑ 07.02.2026 04:51
Ні не роблять такі як останні їх світчі з круглим стемом, гумовими глушниками та повністю без люфта не робить майже ніхто, тільки у Каіл є пару варіантів схожих у ЛП варіанті чок-2.
Судити прям експертно ні про що не можу, бо окрім мембранок у мене в житті було тільки 3 механіки - HATOR Starfall, якась 65% Redragon і зараз G413, і усі на китайських свічах
І хто мінус здогадався постаити?
-
Dynamite
Member
Много упоминаний в тексте и картинках. Лично для меня - реклама.Sanьka: ↑ 06.02.2026 13:33 Якийсь час я навіть подумав що це реклама Хатора і ще раз подивився чи нема там напису "на правах реклами"![]()
-
Mozdev
Member
В мене стоїть клава АККО і свічей є 3 набори Akko Penguin, Akko CS Lavender Purple, Gateron Brown, і мене все влаштовує, особливо Akko Penguin вони супер тихі
і вночі навіть якщо я клавіатурний нінзя мене не чутно
і вночі навіть якщо я клавіатурний нінзя мене не чутно
-
StTechnik
Member
Выскажу не популярное мнение, но никогда не понимал зачем брать механику и делать из нее по звуку тихую мембранку. Еще понятно если в офис где опен спейс и не у всех свой кабинет. Все прям такие ночные работники
Хотя надо будет себе как то попробовать сделать, что бы понять как оно. Может найдется какой то смысл )
-
Mozdev
Member
Тиха клавіатура то завжди добре, а гарна механіка, то якість та довговічність( хот свап особливо) + я конкретно юзаю макроси, а на ній я ще можу перепрограмувати підсвітку ( окремо кожну клавішу ) але то вже мої забаганкиStTechnik: ↑ 07.02.2026 13:18 Выскажу не популярное мнение, но никогда не понимал зачем брать механику и делать из нее по звуку тихую мембранку. Еще понятно если в офис где опен спейс и не у всех свой кабинет. Все прям такие ночные работникиХотя надо будет себе как то попробовать сделать, что бы понять как оно. Может найдется какой то смысл )
А мембранки в мене є їх 2 BTC та MITSUMI
-
Scoffer
Member
Затим що механіку в першу чергу беруть для тактильності, а не для клацання у вухах. Клацання це побічний, і зазвичай небажаний супутній ефект.StTechnik: ↑ 07.02.2026 13:18но никогда не понимал зачем брать механику и делать из нее по звуку тихую мембранку
Хоча деякі гурмани віддають перевагу лінійним механікам, але на то вони і гурмани, що з них взяти.
-
DuckRider
Member
Але ж все інакше - це поціновувачі тактильних світчів являють деякими гурманами, а більшість сидить собі на лінійних, бо не цокає і нормально в іграх працюєScoffer: ↑ 07.02.2026 14:22Затим що механіку в першу чергу беруть для тактильності, а не для клацання у вухах. Клацання це побічний, і зазвичай небажаний супутній ефект.StTechnik: ↑ 07.02.2026 13:18но никогда не понимал зачем брать механику и делать из нее по звуку тихую мембранку
Хоча деякі гурмани віддають перевагу лінійним механікам, але на то вони і гурмани, що з них взяти.
-
Scoffer
Member
Не бачу жодної переваги лінійної механіки над мембранкою окрім того що стильном, модно, молодіжно. Є просто мегатони мембранок з приблизно тим же ходом, і спрацьовуванням так само незрозуміло де. Так що це скоріше про мільйони мух.DuckRider: ↑ 07.02.2026 14:29Але ж все інакше - це поціновувачі тактильних світчів являють деякими гурманами, а більшість сидить собі на лінійних, бо не цокає і нормально в іграх працює
-
DuckRider
Member
Так і у тактильної точка активації не там де вона клацнунаScoffer: ↑ 07.02.2026 14:38Не бачу жодної переваги лінійної механіки над мембранкою окрім того що стильном, модно, молодіжно. Є просто мегатони мембранок з приблизно тим же ходом, і спрацьовуванням так само незрозуміло де. Так що це скоріше про мільйони мух.DuckRider: ↑ 07.02.2026 14:29Але ж все інакше - це поціновувачі тактильних світчів являють деякими гурманами, а більшість сидить собі на лінійних, бо не цокає і нормально в іграх працює
-
Scoffer
Member
Де палець провалився, там і спрацювала. Ти навіть якщо дуже захочеш, то не зможеш утримати пальця напочатку клацу, не довівши до спрацювання. Я пробував, не вийшлоDuckRider: ↑ 07.02.2026 14:44Так і у тактильної точка активації не там де вона клацнуна
-
StTechnik
Member
Scoffer

А я все думал, зачем я брал две механики, но спасибо что ты есть. Всегда буду у тебя спрашивать зачем я что то купилЗатим що механіку в першу чергу беруть для тактильності,
-
Scoffer
Member
StTechnik
Брати механіку чисто для того щоб клацала по голові це ще більше гурманство ніж лінійну для ігрульок
Брати механіку чисто для того щоб клацала по голові це ще більше гурманство ніж лінійну для ігрульок
-
StTechnik
Member
Scoffer
Не, ну раз ты установил такие правила - мы неуклонно будем их соблюдать
Кто мы такие что бы спорить
Не, ну раз ты установил такие правила - мы неуклонно будем их соблюдать
Кто мы такие что бы спорить
-
Аціо
Member
Scoffer
StTechnik
DuckRider
Механіку беруть зазвичай тому що це просто подобається людям і все, не треба вигадувати окремі потаємні сенси, от просто людям подобається працювати, грати на механіці і все, а досягається це вподобання саме варіаціями та волею обрати - клацає, лінійно, оптично, магнітні, тактильні, рабл та багато інших ефектів під свої вподобання та відчуття при натисканні. Це і є головна перевага механік - тисячі варіацій вибору.
StTechnik
DuckRider
Механіку беруть зазвичай тому що це просто подобається людям і все, не треба вигадувати окремі потаємні сенси, от просто людям подобається працювати, грати на механіці і все, а досягається це вподобання саме варіаціями та волею обрати - клацає, лінійно, оптично, магнітні, тактильні, рабл та багато інших ефектів під свої вподобання та відчуття при натисканні. Це і є головна перевага механік - тисячі варіацій вибору.
-
DuckRider
Member
Честно кажучи, ти також не розумієш) Беруть бо вони кращі в іграх за мембранку, тренд пішов від гравців, ще роки 2-3 тому можна було побачити як скуфи фукають і кажуть, що воно їм не требаАціо: ↑ 07.02.2026 20:05 Scoffer
StTechnik
DuckRider