Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: SK Hynix розглядає варіант відмови від споживчого ринку DRAM
-
Евгений King
Member
Або, історія піде іншим витком. Intel, Nvidia та AMD почнуть штампувати поруч з CPU та GPU одразу і пам'ять. Зникне/звузиться ринок самозборів. А такий елемент як окрема пам'ять просто піде в історію.
-
dead_rat
Member
Подивіться на ціну акцій Мікрона після цього фінта. Всі так захотілиavuremybe: ↑ 13.01.2026 12:37 Згортати реальний бізнес щоб вкинути всі полімери в піраміду?
Там мамкині інвестори до руля дорвались?
-
Bukakanga
Member
в тот момент, когда показалось что предел дна как-то просматривается, стало понятно, что дна нет.
-
IronWithin
Member
Скажи мне что ты шутишь, а не написал это серьёзноRobostyle: ↑ 13.01.2026 12:52 IronWithin
Сони - корпорат. Консоль - потребительский рынок.
Микрон перестала память на потреб рынок выпускать, а не клеить плашки ДДР5 для "энутхзиастов". Это не значит что ПС5 исчезнет. Но насколько сильно они все захотят все перенаправить в В2В...
-
Scoffer
Member
Роблю ставку що якщо мікрон взагалі відмовиться від будь-якого виробництва, то акції ще вище виростуть.dead_rat: ↑ 13.01.2026 13:53Подивіться на ціну акцій Мікрона після цього фінта. Всі так захотіли
-
yariksom
Member
ПК ентузіастами називали людей, що розігнати могли середній процесор до стану дорогого, тепер буде ПК ВЛАДИКА!МОНАХ: ↑ 13.01.2026 13:37► Як гордо колись звучало визначення "ПК-боярин", так скоро в світі ІТ-техніки буде сиротливо, але не менш гордо звучати "ПК-ентузіаст".
-
proos
Member
Массовый психоз
-
МОНАХ
Member
► За умов нормального ринку я б додав, що - у Хайнікса та Самсунга, але в сучасному дурдомі - варто просто закуплятися попкорномScoffer: ↑ 13.01.2026 13:59 Роблю ставку що якщо мікрон взагалі відмовиться від будь-якого виробництва, то акції ще вище виростуть.![]()
► yariksom, ОК
-
doc-oc
Member
Если появится какая-то альтернатива в виде китайцев, то с удовольствием! Надо запоминать всех у…в, которые в такие времена решили жрать г… обоими руками7mindfields: ↑ 13.01.2026 12:29 Всі хто казав, що більше не буде користуватися продукцією micron (після виходу з консьюмерського ринку) так само ж відмовляться і від hynix, чи це інше?![]()
-
AntonyKandaurov
Member
Ну давай вже і самсунг і можна влаштувати поховання pc-сумісних коробочок. 
-
enkosxs
Member
Уже сегодня можно рассказывать как раньше слушали музыку на касетах, или в мп3 плеерах, или сиди. Ничё, как то это не мешает слушать сейчас туже музыку на различных облачных сервисах. Не всё плохо что ново.Alex Pepper: ↑ 13.01.2026 12:42 Скоро нас всех заставят играть на облачных сервисах по подписке. Будем внукам рассказывать, как у нас дома были свои компьютеры, как мы сами их апгрейдили и могли играть без интернета.
-
Vlaad13
Member
Проблема в тому що піраміда платить великі гроші наперед а виробнику без різниці хто і для чого купує пам'ятьavuremybe: ↑ 13.01.2026 12:37 Згортати реальний бізнес щоб вкинути всі полімери в піраміду?
Там мамкині інвестори до руля дорвались?
-
rizakrko
Member
enkosxs
Ось тільки не пригадую, щоб мій плеєр чи касета рекламу вмикали. Касету хіба що заїдало.
Є, звісно, рішення цієї проблеми - але для пересічного користувача це щомісячна витрата грошей.
Ось тільки не пригадую, щоб мій плеєр чи касета рекламу вмикали. Касету хіба що заїдало.
Є, звісно, рішення цієї проблеми - але для пересічного користувача це щомісячна витрата грошей.
-
yurius_r
Member
Здається мені це чутки, що з'явилися після історій на кшталт "вчений згвалтували журналіста". По перше Hynix випускає і модулі пам'яті і SSD. По друге в RDIMM для серверів йдуть ті самі мікросхеми пам'яті що в DIMM/SODIMM для споживчого ринку. Тож скоріш за все саме споживчих модулів та дисків не стане і можливо будуть переглянуті домовленості із дрібними виробниками модулів пам'яті.
-
Shuginubi
Member
лучше без гаменга чем облачный. ссаными тряпками закинут все эту парашу
-
Alex Pepper
Member
enkosxs
Людей приучивают ничем не владеть. Они должны работать как и раньше, но за свои деньги не могут обладать какой-либо собственностью. Как только ты не заплатил за подписку - ты владеешь ничем. В твоей коллекции нету ни единой песни или фильма, нету никакого оборудования (в случае облачного гейминга), ты не можешь больше наслаждаться контентом за который платил, ты не можешь ничего ни продать, ни поменять. Все твои деньги ушли другим дядям, которые дали тебе 5 минут покататься на их велосипеде.
Людей приучивают ничем не владеть. Они должны работать как и раньше, но за свои деньги не могут обладать какой-либо собственностью. Как только ты не заплатил за подписку - ты владеешь ничем. В твоей коллекции нету ни единой песни или фильма, нету никакого оборудования (в случае облачного гейминга), ты не можешь больше наслаждаться контентом за который платил, ты не можешь ничего ни продать, ни поменять. Все твои деньги ушли другим дядям, которые дали тебе 5 минут покататься на их велосипеде.
-
avuremybe
Member
я і досі слухаю музику через плеєр.rizakrko: ↑ 13.01.2026 15:40 enkosxs
не відчуваю ні реклами, ні щомісячної витрати грошей, ні шакальної якості стрімінгу, ще й слухати можу не лише 2,5 ліцензовані пісні, а взагалі що завгодно
-
EvhenS
Member
Народ заспокойтеся, людей вже ціпить, що на кожному кроці підписку вимагають. Грошей не вистачить на усіх вимагаючих підписку, не кажучи вже про те що на хмарний геймінг в 2/3 розвинених країн інтернета нема. Це ж 40Гбіт/сек передавати треба? Якщо 4к монітор на 120 Герц.
-
Z440_User
Member
Підписки-підписки-підписки...
Я походу повний динозавр. Навіть олдскул серед динозаврів. Музика на вінілі-касетах-бобінах, в машині радіо, з телефону дууууууже рідко щось розмовне з ютубу бубонить в одне вухо. Кіно-ігри з торентів на декілька_терабайтному файлозвалищі компа.
В мене 1,5гри в steam та штук 5 підписок в ютубі. Все.
Відправлено через 44 секунди:
А, і півтори соцмережі
Я походу повний динозавр. Навіть олдскул серед динозаврів. Музика на вінілі-касетах-бобінах, в машині радіо, з телефону дууууууже рідко щось розмовне з ютубу бубонить в одне вухо. Кіно-ігри з торентів на декілька_терабайтному файлозвалищі компа.
В мене 1,5гри в steam та штук 5 підписок в ютубі. Все.
Відправлено через 44 секунди:
А, і півтори соцмережі
-
STARL1GHT
Member
В який, ска, цікавий час живемо.