Steam оновив рекорд відвідуваності: понад 42 мільйони одночасних користувачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Все завдяки мені, не інакше - давно не заходив, а в останні декілька днів був завжди онлайн :gigi:
1234waltz
Member

Повідомлення

proos: 13.01.2026 00:08 стим эмулирует все, даже малоизвестные геймпады геймпады ;)
Лишилось зрозуміти, нащо воно треба, якщо 80% ПК юзерів грають на іксбоксовських геймпадах з нативною підтримкою, де стандартизований XInput. 15% грають на різному зоопарку GIP/HID, але навіть там переважають клони дуалшок 2/3. Якоюсь екзотикою користуються добре якщо відсотків 5% користувачів.
Геральт
Member

Повідомлення

proos: 13.01.2026 00:08 це як? на каждую игру при каждой покупке?
На кожну гру при кожній покупці. Знайомий виводить так гроші зі стім, оформляючи мені гіфт.
Panasi
Member

Повідомлення

Почему в EGS не добавят банальные форумы обсуждения по играм, как в стиме? Это же не так сложно реализовать. Единственное, что держит там пользователей, это скидки и бесплатные раздачи.
Grava
Member

Повідомлення

1234waltz
Ось для тих 20% що без боксових геймпадів і зроблено. Погано чи що? :rotate:
decepticon4891
Junior

Повідомлення

1234waltz
Багато для чого потрібно, наприклад підкинути gyro aiming до ігри для геймпадів з гіроскопом, змінити пресет керування, якщо внутрішньоігровий не влаштовує, також можна забіндити на геймпад функції клавомиші і грати в ігорі які взагалі з ним не працюють. Плюсом всі функції емулятора доступні для будь яких ігор, у будь-якому лаунчері, навіть у geforce now працює
tornadox
Member

Повідомлення

Panasi: 13.01.2026 10:58Единственное, что держит там пользователей, это скидки и бесплатные раздачи.
Дуже показова стаття https://www.eteknix.com/epic-games-stor ... ly-by-1-6/
Ріст користувачів Епік 173%, дохід виріс лише 1.6%.
Зображення
Єдине що тримає геймерів в епіку це безплатні роздачі, то ж зовсім не дивно що остання різдвяна роздача складалася практично з Інді ігор і лише одної ААА. Не думаю що ситуація покращиться з такими темпами.
proos
Member

Повідомлення

1234waltz: 13.01.2026 10:10нащо воно треба
Оно есть) это лучше чем если бы его не было) играю на дуалсенс и для мене это нужно)

Отправлено спустя 27 секунд:
Геральт
А, понятно
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 12.01.2026 14:47
Барбарис: 12.01.2026 14:00І моди все рівно з нексуса ставлю.
На Нексусі застарілі моди нерідко відносно майстерні Стім. Взяв по дурості Рімворлд на ЕГС, так прийшлось лівими утілітами вручну вивантажувати моди із Стім, бо на Нексусі застарілі версії, а частини взагалі немає. На осінньому розпродажі придбав гру на Стім, щоб не морочити собі голову.
Це вже автори ліняться викладати актуальні версії скрізь, зовсім не вина Нексуса.

Отправлено спустя 2 минуты 41 секунду:
Kullerok: 12.01.2026 14:56 Епик полная шляпа. Покупаешь там игру а обсуждения гайды и прочее ищешь в Стиме. Ну накой эта помойка сдалась. Мне не жалко пару гривен лишних заплатить. Зато все в одном месте сразу под рукой.

Ну продать карточки и купить игру. Лавочку прикрыли. Так что увы.
В сенсі прикрили? Якщо картки досі продаються, і люди досі так купують ігри
Відповісти