Новости
Последние статьи и обзоры
LG анонсувала трійцю ігрових моніторів UltraGear evo, включно з 27-дюймовим 5K Mini-LED
-
waryag
Member
Цікаво, як вони собі це уявляють?
Беремо 720р@30, з нього відяха ліпить 1440р@120, а потім монік вичавлює з піксельної мішанини 4к зі скаженими затримками?
Беремо 720р@30, з нього відяха ліпить 1440р@120, а потім монік вичавлює з піксельної мішанини 4к зі скаженими затримками?
-
Telcontar
Member
Чекаю на OLED 32" 5к з режимом 2к для геймінгу. 
-
alexeygalas
Member
Хороша, бо у грі можна зменшити розрішення щоб був комфортний fps або налаштування підкрутити. А от коли працюєш цілий день на здоровенні пікселі дивитись не дуже приємно. У мене зараз 27"4К. Але користуюсь моніком на двох із лептопом і системником. І прийшов до того, що замість 2х екранів краще один широкий мати. Завжди коли роблю щось - дивлюсь щось на фоні слухаю з ютубу. І оця половинка 8:9 якраз чудово підходить, щоб в куток кинути Youtube та Telegram. Маніпуляція із вікнами на високому рівні ще з Windows 10. Тож 21:9 аж проситься.daesz: ↑ 27.12.2025 01:55що 4к монітор - це не надто хороша ідея
Але після 163ррі злізати знов на 34 3440х1440 де буде 110ррі що навіть для 125% не достатньо - не хочеться.
А 5120х2160 із частотою вище 90гц всього 2 моделі поки. І всі VA (добре для роботи, але повільно для ігор)
Там ще здається LG Ultrafine вийшов IPS теж здається 120гц
https://hard.rozetka.com.ua/ua/monitors ... p550152771
Ось цей буде теж хорошим варіантом в пару до OLED та MiniLED
Dell U4025 хороший але VA
-
Filabatya
Member
Більше 2к баксів за айпіес?
-
alexeygalas
Member
Filabatya
Якщо це до мене питання - там не просто IPS. Там IPS з мінімальними багами по підсвітці і хорошим покриттям кольору
Таймкод (там видно підсвітку на чорному фоні)
V V V
Якщо це до мене питання - там не просто IPS. Там IPS з мінімальними багами по підсвітці і хорошим покриттям кольору
Таймкод (там видно підсвітку на чорному фоні)
V V V
-
daesz
Member
Мені зручніше із двома, я другий можу підключити до інтеграшки і він спокійно буде опрацьовувати якийсь умовний ютубalexeygalas: ↑ 27.12.2025 13:36 І прийшов до того, що замість 2х екранів краще один широкий мати.
-
Filabatya
Member
олед пустити на кіно і ігри, а 2гий ва чи айпіес на статику на інтеграшці, щоб фпс не віджирало 
-
alexeygalas
Member
Ну про це теж думав, бо зараз сам буває поки тести ганяються на проєкті - перемикаю вхід на моніторі і трохи підгамую щось. Але тут теж є вихід - в цих моніках є режим 2х картинок. Можна 2 сигнали вивести на панель. От не пам*ятаю чи там по частоті обмеження єdaesz: ↑ 27.12.2025 18:06Мені зручніше із двома, я другий можу підключити до інтеграшки і він спокійно буде опрацьовувати якийсь умовний ютуб
- спойлер
Последний раз редактировалось alexeygalas 27.12.2025 18:58, всего редактировалось 3 раза.
-
daesz
Member
Filabatya
я, доречі, глянув те відео вчора. Воно має зміст, бо для роботи чи умовних фільмів/анімешок можна переключати на 5к (тільки потрібно буде розібратись як апскейлити відео через potplayer), а для ігор переключати на 2к. Але я всерівно щось більше схиляюсь до думки про 32"4к міні лед, жупан дуже вчасно доопрацював свій длсс4
я, доречі, глянув те відео вчора. Воно має зміст, бо для роботи чи умовних фільмів/анімешок можна переключати на 5к (тільки потрібно буде розібратись як апскейлити відео через potplayer), а для ігор переключати на 2к. Але я всерівно щось більше схиляюсь до думки про 32"4к міні лед, жупан дуже вчасно доопрацював свій длсс4
-
Filabatya
Member
daesz
подивимся яка ціна на 32 ці 5к в 2к буде, якщо вдвічі дорожче 4К в 1080р то можна і просто танем олед XG27AQWMG взяти, як 2гий монік і заспокоїтись
виходить шо 4к 1080р для шутерів, а 5к 2к для решти ігор, що я би і хотів в майбутньому, всерівно, головний фактор це ціна, бо дорожче 55тки с5 від лижі для мене моветон
подивимся яка ціна на 32 ці 5к в 2к буде, якщо вдвічі дорожче 4К в 1080р то можна і просто танем олед XG27AQWMG взяти, як 2гий монік і заспокоїтись
виходить шо 4к 1080р для шутерів, а 5к 2к для решти ігор, що я би і хотів в майбутньому, всерівно, головний фактор це ціна, бо дорожче 55тки с5 від лижі для мене моветон
Последний раз редактировалось Filabatya 27.12.2025 19:19, всего редактировалось 6 раз.
-
daesz
Member
Я навіть не розглядаю ці 4к в 1080р, я не думаю, що коли небудь переключатиму його в режим 1080р. До слова, навіть на інтеграшці граю в деякі ігри на другому моніторі і воно в 30 фпс тягне без проблем (не самі вимогливі)Filabatya: ↑ 27.12.2025 18:56вдвічі дорожче 4К в 1080р
Відправлено через 29 секунд:
Ніби непогано
-
Filabatya
Member
тандема 4К 32 ще рік не буде в лижі, чи його замінить аналог по розширенню до 27ки в новині? 
-
Melofon
Member
Повторюсь, 1800мм это недокурватура, лучше уже ровный, а если кривой то минимум 1500мм.
-
MaksymCR
Junior
Краще чим Lg C4 чи C5 на 42 дюйми поки що не придумали.
-
Filabatya
Member
MaksymCR
Там ррі 99, що не набагато більше ніж 32 2к, однією яскравістю ситий впритул не будеш!
Там ррі 99, що не набагато більше ніж 32 2к, однією яскравістю ситий впритул не будеш!
-
penetrator
Member
Геймерских ОЛЕД ровных не делают. Я бы с радостью взял плоский 34 или 38 с 2300мм. 39 с 1500мм это рулон, а не монитор.Melofon: ↑ 28.12.2025 07:14Повторюсь, 1800мм это недокурватура, лучше уже ровный, а если кривой то минимум 1500мм.
-
MaksymCR
Junior
Мені супер. І краще ніж 32 на 2к деллFilabatya: ↑ 28.12.2025 11:11 MaksymCR
-
Melofon
Member
Пхах, 1500мм это вообще не рулон, ты или не видел или я не знаю, у меня 34" и 1500мм и там до рулона очень далеко, на рулон больше похожи моники с 1000мм, а 1500мм вообще нет, а 1800 это вообще ни о чём не говоря уже за 2300мм - это вообще по ходу отклонение от плоскости всего пару градусов, я бы сфоткал свой как он выглядит сверху изгиб, но я не дома, хотя можно глянуть любой другой моник 34" и 1500мм в екаталоге где есть фото сверху, и вообще если честно то если тебе моник нужен чисто для игр то чем больше и шире монитор особенно если он ультравайд 21:9 или вообще 32:9 то там чем больше и шире монитор то тем больше нужна кривизна чтобы перефирийное зрение лучше видело что происходит по краям, а если монитор не только для игр но и для работы то тут уже кривизна может и мешать, а так даже сериальчики смотреть круче чем на ровном бо если ты сидишь перед ним а не в далеке на диване то погружение лучше.penetrator: ↑ 28.12.2025 16:04Геймерских ОЛЕД ровных не делают. Я бы с радостью взял плоский 34 или 38 с 2300мм. 39 с 1500мм это рулон, а не монитор.Melofon: ↑ 28.12.2025 07:14
Повторюсь, 1800мм это недокурватура, лучше уже ровный, а если кривой то минимум 1500мм.
-
oversteve
Member
ціна там напевно теж "топчик" буде
-
Filabatya
Member
oversteve
5k2k буде коштувати як G серія теліків напевно
питання яке вже тут звучало, що краще 2К в кваліті чи 4К в перформенс
- спойлер
5k2k буде коштувати як G серія теліків напевно