Чутки: CD Projekt може випустити нове DLC для The Witcher 3 у 2026 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

daesz: 24.12.2025 20:48
Reinmar: 24.12.2025 17:51Це не так гра, де треба новий "графон"
Там не в графоні діло, а чуть більше ніж повністю ущербному геймплеї, навіть по мірках того року, коли вона вийшла. Нагадаю, в той же рік вийшов умовний асасін крід 1, який навіть на той час геймплейно виглядав, на голову, плече, груди та пузо вище. А ще біошок 1, мас ефект 1, тінь сталкера, 2 епізод халви, хелгєйт лондон і тд, які і виглядали, і гралися краще, та й сюжет мали не найгірший.
Рекомендую вам освіжити памʼять і спробувати бойовку першого асасіна. Може виявитися, що в першому Відьмаку вона краще
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat: 25.12.2025 02:56Рекомендую вам освіжити памʼять і спробувати бойовку першого асасіна. Може виявитися, що в першому Відьмаку вона краще
Я відносно недавно (роки 4-5 тому) освіжав пам'ять в обох, в асасінах вона все ще приємніша та динамічніша (за винятком того, що паркур чи стелс кіли потребують заживання 3 кнопок одночасно). І це все ще всякл краще ніж грати qte із попаданням на жовте, тільки замість qte є тільки LMB. Та й окрім бойовки у асасіні є якийсь умовний паркур, у відьмаку навіть стрибків немає. І це в 2025, в 2007 я точно знаю що було кращим із цих 2 (та й навіть в 2025 єдини чим відьмак 1 може похвалитись - це лором та трохи цікавішим експлорингом за рахунок всяких там загадок/пазлів; ще от вам одна статистика - перший асасін грали десятки мільйонів, в перший відьмак грали, мабуть, з 10% тих хто грав в 3) :facepalm:
dead_rat
Member

Повідомлення

daesz
Я грав обидві по виході. Відьмака пройшов двічі, а Асасіна закинув посередині, бо окрім паркура нічого в ньому не знайшов. Бойовка в Асасіні унилая, хоч сто людей тебе оточили але нападають по одному і так само блок-відповідь.
daesz
Member

Повідомлення

dead_rat
я грав обидві в 2008 (в 2007 в мене банально ВК не тягнула жодну :D ), пройшов обидві тоді ж; і перед виходом АС оріджинс переграв перші 3 частини з ДЛЦ, відьмака десь також приблизно в той же період перейшов 1+2.
dead_rat: 25.12.2025 03:08Бойовка в Асасіні унилая, хоч сто людей тебе оточили але нападають по одному і так само блок-відповідь.
Там є варіативність із тими ж стелс кілами, переховуванням в натовпі від переслідувань і тд. Відьмак 1 - це просто qte lmb/rmb.
Якщо вам довподоби геймплейна складова, то whatever, на колір і смак; але вона аргументовано є найбільшою вадою першого відьмака.
До того ж, я привів в приклад не одного АС з 2007 (який був аргментовано проривним по критерію геймплею, тоді так ігри ніхто не робив до юбіків) :
daesz: 24.12.2025 20:48А ще біошок 1, мас ефект 1, тінь сталкера, 2 епізод халви, хелгєйт лондон і тд, які і виглядали, і гралися краще, та й сюжет мали не найгірший.
І всі вони граються, і виглядають (за винятком хіба що хелгєйта) зараз краще.
Prar
Junior

Повідомлення

ИНТЕРЕСНО, какую концовку канонизирует это длс?
Scoffer
Member

Повідомлення

Prar
А шо там думати, очевидно що Цірі не має скопититись чи стати королевною, так що залишається один варіант.
Чи ти переживаєш про те з ким з відьом Геральт залишиться?)))
alextampa
Member

Повідомлення

Scoffer: 25.12.2025 11:01 Чи ти переживаєш про те з ким з відьом Геральт залишиться?)))
Що за неповага до чаклунок?: :lol:
Reinmar
Member

Повідомлення

Volodymyr1985
так як ви пишете, то вже нова гра вийде на 90%, в таке і я пограв би можливо, але чи робив хтось таке? Напевно тільки RE2/3 та Silenthill 2, але то все ж таки не рпг, там простіше це все збалансувати...
Scoffer
Member

Повідомлення

alextampa: 25.12.2025 11:16Що за неповага до чаклунок?:
Вболіваю за Шані :D
Відповісти