Divine Divinity <3
эх, это было прекрасно.
Новини
Останні статті і огляди
Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3
-
Delorian
Member
-
Draqoon
Member
Ще 5 років чекати 
-
Барбарис
Member
Взагалі не двоє: в одній сцені 4, а потім ще двоє.erazel: ↑ 12.12.2025 11:45 Пропоную обговорити Larian Studios розробляє масштабну рольову гру Divinity, яка перевершить Baldur’s Gate 3
Ну гра буде добіса провокативна, я так бачу. Секс, гуро, флагелянство та обжорство там є. Чувака палять а двоє лижуться на фоні, причому то не цілуються![]()
-
yariksom
Member
Коли передбачається щось "грандіозне" зразу лізуть всілякі інвестори з великим баблом, потім диктують студії, що і як робити, на виході - г-но.Skiff93: ↑ 12.12.2025 16:56 Одні з небагатьох розробників в яких не сумніваюсь взагалі. Навіть ті самі поляки з CD PR уже чомусь не сильно викликають довіру, перевершити свої попередні ігри у них навряд вийде. А от Larian впевнений, що зможуть чимось здивувати, хоч і їхні дві попередні гри також практично шедеври, але Свен Вінке не боїться експерементувато, а з баблом, зробленим на BG3, можна уже щось грандіозне створити.
Отправлено спустя 16 минут :
Взагалі враження від трейлеру позитивні, мені чомусь зразу здалося, що атмосфера свята взята від Відьмака, але це особисті враження.
-
Phos4
Member
lostsoulforever
Ну взагалі жанр тактики згас не при зумерах, навпаки зараз він живіший ніж був 10-15 років тому, шкода що ртс так і не піднявся з мертвих.сподіваюсь Ларіани не прогнуться під зумерів, які нічого окрім екшн рпг осилити не можуть
-
zaqik
Member
Люблю изометрические РПГ, но как бы это проще объяснить... Я люблю стратегии, но есть стратегии, а есть игры от Парадокс. Вот для меня Лариан - это рпг-шные Парадоксы
Почему-то не заходят их игры, и нет, в отличие от игр параходов они может простые и понятные, только скучные.
-
KPAH
Member
Vincke confirmed that Divinity will be a turn-based roleplaying game, just like the studio's last three games including their most famous one, Baldur's Gate 3
Увы и ах.
Увы и ах.
-
Scoffer
Member
Навпаки. Покрокові їм вдаються. А перші дві дівініті відносно тогочасних екнш рпг були досить слабенькі. Дівайн це якась недодьябла, а в другій мене вибісило що абсолютно всі персонажі в грі включно з гг бігають походняком як дівка.KPAH: ↑ 16.12.2025 17:00Увы и ах.
-
KPAH
Member
Ну никто вам не запрещает так считать, но какой смысл тогда называть эту игру Divinity?Scoffer: ↑ 16.12.2025 17:53Навпаки. Покрокові їм вдаються. А перші дві дівініті відносно тогочасних екнш рпг були досить слабенькі. Дівайн це якась недодьябла, а в другій мене вибісило що абсолютно всі персонажі в грі включно з гг бігають походняком як дівка.KPAH: ↑ 16.12.2025 17:00Увы и ах.![]()
-
Scoffer
Member
KPAH
А як що вона має називатись якщо ігрові події проходять в всесвіті дівініті з персонажами з дівініті?
Ну і окрім того що перші дві частини не вразили особисто мене, вони ж мало не скопитили ларіанів фінансово. Особливо перша. Після неї контора лише якомось дивом не банкрутувала. Так що я не знаю на що ти сподівався.
https://www.pcgamer.com/how-larian-stud ... ginal-sin/
А як що вона має називатись якщо ігрові події проходять в всесвіті дівініті з персонажами з дівініті?
Ну і окрім того що перші дві частини не вразили особисто мене, вони ж мало не скопитили ларіанів фінансово. Особливо перша. Після неї контора лише якомось дивом не банкрутувала. Так що я не знаю на що ти сподівався.
https://www.pcgamer.com/how-larian-stud ... ginal-sin/