Новини
Останні статті і огляди
Нову гру серії Divinity можуть анонсувати на The Game Awards 2025
-
daesz
Member
А можуть і не анонсувати 
-
kairo
Member
Типу так, але через те, що сейви можна робити під час діалогів, а завантаження триває 10 секунд, легше зробити сейвлоад, ніж розбиратись із негативними наслідками.vsx: ↑ 10.12.2025 19:16Советуют для первого прохождения этим не пользоваться, типа отрицательный результат тоже интересен
-
NUN4AG
Member
Знаходжусь в кількох кроках від повного проходження BG3.
Ларіани своїми DOS 1-2 закохали мене в жанр покрокових партійних РПГ, в які я до того ніколи не грав.
Ларіани - єдина студія, яка особисто мене жодного разу не розчарувала, тому DOS 3 - це ТОП вішлісту. Робіть її 3-5 років, випускайте в EA, я готовий робити предзамовлення в 1-й день
Ларіани своїми DOS 1-2 закохали мене в жанр покрокових партійних РПГ, в які я до того ніколи не грав.
Ларіани - єдина студія, яка особисто мене жодного разу не розчарувала, тому DOS 3 - це ТОП вішлісту. Робіть її 3-5 років, випускайте в EA, я готовий робити предзамовлення в 1-й день
-
MaxZema
Member
Майже аналогічно! Перша гра такого жанру BG3. Купив на релізі 1.0 на хайпіNUN4AG: ↑ 10.12.2025 20:45 Знаходжусь в кількох кроках від повного проходження BG3.
Ларіани - єдина студія, яка особисто мене жодного разу не розчарувала, тому DOS 3 - це ТОП вішлісту. Робіть її 3-5 років, випускайте в EA, я готовий робити предзамовлення в 1-й день![]()
-
vsx
Member
Вспомнил как студентом проходил Beyond Divinity. Неплохая игра кстати была. Не думал тогда что они станут делать лучшие рпг а биовар превратится в мусор. Как все поменялось за 20 лет.
-
Enjthesilence
Member
там боси мають нові скіли, які змінюють босфайти, не думаю, що це сильно вплине, але не тільки 1 сейв у хонор модіkairo: ↑ 10.12.2025 18:07Героїчний режим відрізняється від тактичного лише тим, що там один сейв.Enjthesilence: ↑ 10.12.2025 17:38p.s бг3 проходив ще до виходу героїчного режиму
Взагалі, ця система з дайсами в діалогах, пришита білими нитками, банально робиш рерол або сейвлоад і завжди маєш позитивний результат.
-
gamersfan
Member
DoS 2 боевка приятней, я там буквально всеми кнопками пользовался. И оружие периодически находил, которое все лучше и лучше чем мое, нравилось все подбирать и исследовать.vsx: ↑ 10.12.2025 17:16 Кто играл в dos 2 и bg 3, какая из них вам больше зашла и почему?
Когда я первый раз бг3 прошел, я вообще не юзал половину иконок/кнопок, никакой надобности не было, сильно замудренно выглядело.
Да и пухи что находил, всегда такой же урон давали на протяжении всего акта, каждый раз думал - вот тут то мегапалку получу, а получал шиш.
Бг3 более похожа на реальную ДнД, физическую, что лично мне зашло меньше.