Геймерські продукти ASUS ROG Hatsune Miku тепер доступні в Україні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2025 18:25нічосі) цей паралельний анімешний світ
Питання наскільки він паралельний, якщо віртуальна співачка збирає повні зали навіть у західних країнах. Як-от Вемблі Арена у Лондоні -

Тобто можна не бути анімешніком взагалі, але про саме явище все одно знати, якщо трохи вилазити зі своєї мушлі.
leif
Member

Повідомлення

l-m: 28.11.2025 18:54Тобто можна не бути анімешніком взагалі, але про саме явище все одно знати, якщо трохи вилазити зі своєї мушлі.
можливо, десь на очі і траплялось, хоч я і не пригадую. мабуть тут питання в тому, що ця естетика і взагалі цей аніме-напрям культури мені настільки далекі і чужди, що вбудований в мозок файєрвол таке ріже)

госпадє, в наші то часи розшарування культурних пластів ще вмикати розумника про "вилазити з мушлі" :facepalm: подивіться за останні пів року хто там ще цей стадіон збирав, ви всіх знаєте? якщо так, то у вас дуже багато вільного часу.
Tetronga
Member

Повідомлення

О, ну хоч якийсь мерч по Міку! А то азіати самі для себе завжди робили різні лімітки смартфонів/плеєрів і інших речей в колабі з Міку, а всім іншим шиш :lamer:
Dragobes
Member

Повідомлення

Такой себе фансервис.
Не хентай и даже не сэйнэн :think:
maksim2020
Member

Повідомлення

Ми возили дітей на концерт в Орландо. Вживу (ну, як вживу - вона ж електронна, але концерти фізичні) вона просто повний ульот. Я тепер розумію, чому вона заходить - гарна музика, якісний звук, подача - все це працює. Тому комп в такому стилі, ще й з нормальними комплектуючими - вай нот?
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 28.11.2025 18:47 Якось ліниво, на всі продукти - один арт з невеликими змінами.
Мені Єва02 більше сподобалась, але і цей набір доволі приємно виглядає :)
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2025 18:42 злі анімешники мінусують абсолютно невинне питання :lol:

оце ж я неправий, що не знав про існування якоїсь анімешної віртуальної співачки. як я міг ващє!! чим я займався!! :laugh:

прастітє мєня мужикі, за то, что нє бил в ато... moment

Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
та шо ж ви такі ранімі, я взагалі без негативу )))
Не бомби так. Називати тих, хто дивитися аніме - зумерами :lamer:
leif
Member

Повідомлення

Ektalion: 29.11.2025 13:47Не бомби так.
бомбить же у тих, хто мінусує абсолютно нейтральні пости, а не у мене (хто не мінусує), невже так складно?)

у тебе з логікою краще не стає, я дивлюсь

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Ektalion: 29.11.2025 13:47Називати тих, хто дивитися аніме - зумерами
такого я не писав, доброго ранку
Ektalion
Member

Повідомлення

leif: 29.11.2025 13:53 бомбить же у тих, хто мінусує абсолютно нейтральні пости, а не у мене (хто не мінусує), невже так складно?)

у тебе з логікою краще не стає, я дивлюсь
Любий друже, бомбить тебе від мінусів. То що ти це заперечуєш, ставить тебе у ще гірше становище.
leif: 29.11.2025 13:53 такого я не писав, доброго ранку
Це лише твоя кул сторі.
leif
Member

Повідомлення

Ektalion

аа, так так, звичайно, це ти правильно підмітив, бомбить лютєйше. саме тому у мене їх майже 12 тисяч назбиралось (можеш перевірити в профілі), і кожен мінус -- ранить в саме серце :weep:

Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Ektalion: 29.11.2025 14:16Це лише твоя кул сторі.
та ні, і якщо б ти вмів розуміти написане, то це було б очевидно. але з твоїм від'ємним значенням IQ це навряд можливо, тому ОК
quppeq
Member

Повідомлення

Devianne: 28.11.2025 12:31 Предлагаю обсудить Геймерські продукти ASUS ROG Hatsune Miku тепер доступні в Україні

Красиво, але за малюнок стільки переплачувати не готовий)
Друг в ЄС купив клавіатуру з міку тому що.. вона була дешевша за звичайну. Тобто був оптимальний варіант механіки до 100 євро.
Тому буває і таке. Звісно завжди можна і дешевше щось найти, але йому було ок
Rapt0r
Member

Повідомлення

А чого на всіх продуктах один в той самий прінт? Невже тяжко зробити різні, чи в них ліцензія тільки на це зображення? :gigi:
s1nedus
Member

Повідомлення

Аниме все возрасты покорны :super:
leif
Member

Повідомлення

s1nedus: 30.11.2025 17:39Аниме все возрасты покорны
так я не проти, на здоров'я. в той же час дивуватись, що хтось не в курсі якихось анімешних персонажів типу сабжевого чи не знає яка у них ЦА -- мегакрінж, як на мене :)
s1nedus
Member

Повідомлення

leif: 30.11.2025 17:40
s1nedus: 30.11.2025 17:39Аниме все возрасты покорны
так я не проти, на здоров'я. в той же час дивуватись, що хтось не в курсі якихось анімешних персонажів типу сабжевого -- мегакрінж, як на мене :)
Да нет, просто сравнивать анимешников с зумерами тянет на оскорбление :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

s1nedus
Вт теж не вмієте читати?

Я запитав: "цей персонаж популярний серед зумерів (це вікова група, якщо що) чи серед ширшої вікової аудиторії?"

В якому місці ви тут бачите порівняння когось з кимось?
f24gun69
Member

Повідомлення

l-m: 28.11.2025 18:54
leif: 28.11.2025 18:25нічосі) цей паралельний анімешний світ
Питання наскільки він паралельний, якщо віртуальна співачка збирає повні зали навіть у західних країнах. Як-от Вемблі Арена у Лондоні -

Тобто можна не бути анімешніком взагалі, але про саме явище все одно знати, якщо трохи вилазити зі своєї мушлі.
Само собою, мільйони мух ніколи не помиляються. А той, хто не любить гівно із общепита громадського харчування, той вигнанець із раю :lol:
stakanctl
Member

Повідомлення

quppeq: 29.11.2025 20:45
Devianne: 28.11.2025 12:31 Предлагаю обсудить Геймерські продукти ASUS ROG Hatsune Miku тепер доступні в Україні

Красиво, але за малюнок стільки переплачувати не готовий)
Друг в ЄС купив клавіатуру з міку тому що.. вона була дешевша за звичайну. Тобто був оптимальний варіант механіки до 100 євро.
Тому буває і таке. Звісно завжди можна і дешевше щось найти, але йому було ок
Считаю, что в этом случае нужно было переплатить и взять девайс без аниме
Dilfin
Member

Повідомлення

vansoul: 28.11.2025 17:12
Dilfin: 28.11.2025 15:12

А яка різниця між комплектуючими без прінту?
Для примера цены на материнки на сейчас:

ASUS ROG STRIX X870E-H GAMING WIFI7 HATSUNE MIKU EDITION - $579 на newegg
https://www.newegg.com/asus-rog-strix-x ... mwQAvD_BwE

ASUS ROG STRIX X870E-H GAMING WIFI7 (обычная, без принта) - $259 на newegg
https://www.newegg.com/asus-rog-strix-x ... acQAvD_BwE

Разница в $320 :rotate:
Піпець як лохів доять, не думав що так буває, думав 20-50 ує різниця, а тут цілих триста... відпроси у тракториста.))
gast_
Member

Повідомлення

leif: 28.11.2025 18:42 злі анімешники мінусують абсолютно невинне питання :lol:

оце ж я неправий, що не знав про існування якоїсь анімешної віртуальної співачки. як я міг ващє!! чим я займався!! :laugh:

прастітє мєня мужикі, за то, что нє бил в ато... moment

Відправлено через 5 хвилин 54 секунди:
та шо ж ви такі ранімі, я взагалі без негативу )))
Залишилось зрозуміти, до чого ж тут аніме, коли мова про мовний синтезатор, для якого створюють пісні.
Відповісти