За мотивами Far Cry знімуть телевізійний серіал

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

MqM: 27.11.2025 19:46 ..фільми завжди вільно інтерпретують книги або ігри - бо в режисерів чешеться якось показати своє особливе бачення
► Не пам'ятаю вже добре за сам фільм, але от що до коміксів і книг, то що до останніх, то там Юбісофти завжди наймали "літературних нег... :spy: дуже темношкірих людей", толерантно висловлюючись, і дуже міцно тримали їх за яйця. Задача таких... :D "котів Г.Ф. Лавкрафта", так би мовити, "новелізувати" та розширити самі відео-ігри. Літературна "цінність" там - відповідна, але по лору всесвіту та багато різних, навіть по грі часом незрозумілих, "тєлодвіженій" стає більш внятною.
daesz: 27.11.2025 19:47 Єдиний ФК який я пройшов повністю був самий перший...
► Я, крім Праймала, повністю пройшов тільки 4-й (це якраз була моя перша проба Фар-Країв "на зуб" в принципі)... ну, як "пройшов повністю": чим далі до кінця, тим більшу безтолковість суті гри помічати почав для себе я. І хоч сам геймплей, механіки мені сподобались, але більше в таке я самостійно грати не схотів - "пройшов на ЮТубі" за певну кількість вечорів решту під якогось запального стрімера, коли паралельно на кухні готував собі вечері.

Відправлено через 4 хвилини 40 секунд:
► P.S.
спойлер
Задача таких... :D "котів Г.Ф. Лавкрафта"
:lol: Та - й...! :lol: Давно читав про цей прикол, оце згадав - вирішив спробувати на Копілоті, ну, хто б сумнівівся, дійсно:
Изображение
Ответить