AMD запланувала презентацію набору технологій FSR Redstone на першу половину грудня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт: 19.11.2025 18:58 Спробував FSR4 в TheOuterWorlds2, виглядає дуже добре. Без мила, драбинок і вбогого ТАА. Щоправда, графіка мультяшна і щоб повністю оцінити треба буде якусь іншу мабуть гру.
А вийде redstone, глянемо і його.
Экая магия да?) а владельцы зелёных карт эту магию с длс2 наблюдают.
Enjthesilence
Member

Геральт: 19.11.2025 18:58 Спробував FSR4 в TheOuterWorlds2, виглядає дуже добре. Без мила, драбинок і вбогого ТАА. Щоправда, графіка мультяшна і щоб повністю оцінити треба буде якусь іншу мабуть гру.
А вийде redstone, глянемо і його.
вау, ти нарешті купив нормальну карту, вітаю.
по редстоуну - повноцінна калька технолгій нвідії, яким вже більше року і які вже інтегрували в багато проектів (що є головним), нічого принципово нового нема. з цікавого як фанати нативу вже присмокчують нормальний апскейлер і чекають червоний аналог рейреконстракшена, що б і з рт пограти, дива.
Vpupkin
Member

Перший тест у калофбздуті не вражає, регенератор променів то поки просто замилювач.
erkins007
Member

Enjthesilence: 19.11.2025 20:12по редстоуну - повноцінна калька технолгій нвідії
Там основной мем в том что по качеству там такое же отставание как фср3/длсс3 было.
Короче очередной "аналог" от АМД.
Kirakishou
Member

Тобто я, як власник RX 7800 XT в прольоті? Ну, супер, дякую AMD. Карта має гарантію ще більше року, але вже не має підтримки. Хоча зкомпільований із випадково викладеного коду FSR 4 у мене запускається і нормально працює, я перевіряв його в грі. Тобто можна було надати якусь підтримку старим відеокартам.
XXXshadyXXX
Member

Kirakishou
Не во всех играх норм работает FSR4 на rdna 1,2,3. К примеру в Forza Horizon 5 в режиме performance fps ниже чем в нативе) + надо откатывать драйвер для ок работы, что бы не было гостинга и т.д.... Ох... :facepalm: Постоянно что то надо пилить пилить пилить, там на гитхабе сделали список игр для Optiscaler, где прям гайд что и где как работает, где надо какой-то файлик поставить, где надо прописать кое что в конфиг файле, что все ок работало, небыло гостинга и т.д. :rotate: Когда как на нвидиа просто включил и играешь, все :lol: Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4.
erkins007
Member

Kirakishou: 19.11.2025 22:02 Тобто я, як власник RX 7800 XT в прольоті? Ну, супер, дякую AMD. Карта має гарантію ще більше року, але вже не має підтримки. Хоча зкомпільований із випадково викладеного коду FSR 4 у мене запускається і нормально працює, я перевіряв його в грі. Тобто можна було надати якусь підтримку старим відеокартам.
Ну так а чем вы думали покупая 7800хт вместо той же 4080супер?
"Тензоры маркетинг, лучи не нужны, зато дешевле"?
Вы покупали карту ориентируясь на "чистую производительность". Чистая производительность осталась при вас, ее никто не забирал.
Хотели б ИИ, технологии и поддержку брали бы Нвидиа.
Геральт
Member

erkins007: 19.11.2025 20:01 Экая магия да?) а владельцы зелёных карт эту магию с длс2 наблюдают.
Та навряд. Ні DLSS4 ні тим більше DLSS2 таке не вміє. Бо dlss, це - апскейл онлі. А як було неодноразово доведено, при інших рівних - апскейл гірше нативу. До речі, кумедно, що навіть в грі в описі це пояснюють: краще якість - ближче до нативу, гірша якість - далі від нативу :-/
спойлер
Изображение
XXXshadyXXX: 19.11.2025 22:44 Когда как на нвидиа просто включил и играешь, все :lol: Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4.
Як там справа з "Експедиція 33"? Бо зустрічались гайди, як DLSS до гри прикрутити. А це майб. гра року, на секундочку.
kairo
Member

Геральт: 20.11.2025 00:29Та навряд. Ні DLSS4 ні тим більше DLSS2 таке не вміє. Бо dlss, це - апскейл онлі.
спойлер
Screenshot 2025-11-20 003359.png
vsx
Member

Геральт
Не, длсс тоже умеет в натив.
Насчет натива, я в hzd переключаю между fsraa и fsrq и тупо не вижу разницы. Она конечно есть (наверно), просто я ее не вижу.
kairo
Member

Геральт: 20.11.2025 00:29Як там справа з "Експедиція 33"? Бо зустрічались гайди, як DLSS до гри прикрутити. А це майб. гра року, на секундочку.
Clair Obscur: Expedition 33 отримала патч 1.4.0 з DLSS, Frame Generation та «Повтором битви»
30 липня 2025
erkins007
Member

Геральт: 20.11.2025 00:29Та навряд. Ні DLSS4 ні тим більше DLSS2 таке не вміє. Бо dlss, це - апскейл онлі.
Господи, ну хоть бы не позорился уже бы.
Длсс имеет в себе сглаживание DLAA, на данный момент лучшее по качеству решение.
Если выбрать 100% разрешение будет чисто DLAA.
Причем выбрать вы это можете в любой игре даже там где DLAA не заложено разработчиками. В один клик через официальное приложение нвидиа.
В том числе и в экспедиции.
XXXshadyXXX
Member

Геральт
Всмысле гайды?) Она и так мыльная шо страх, там что в нативе мыло что с длсс))) Я пол игры прошел на 3070/3070ti и вроде как DLSS4 был, смотрел в настройках в проге Nvidia, вроде :gigi: . И прошел пол игры и забил т.к. стало скучно и не понял я "шедевральности" от игры, ибо вот Last of Us 2 шедеврален в плане геймплея и графики, GOW2 тоже. Чувствую, буду допроходить Экспедицию на RX 6900 XT, ведь, это можно будет и FSR4 через костыли поставить :gigi: , и вроде как даже 4к с апскейлом можно в 60 фпс, хотя в этой игре походу разницы нет какой апскейлер, какое разрешение, и так все мыльно до жути.
Геральт
Member

erkins007: 20.11.2025 00:43 Если выбрать 100% разрешение будет чисто DLAA.
Причем выбрать вы это можете в любой игре даже там где DLAA не заложено разработчиками. В один клик через официальное приложение нвидиа.
В том числе и в экспедиции.
Так а я про що? DLAA це DLAA, а DLSS то вбогий апскейл.
Стоп, стоп. Там вище пишуть Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4, а тут якісь кліки, виявляється :dontknow:
kairo
Member

Взагалі, сьогодні знаменний день. Головний апологет церкви "святого нативу"™ на даному форумі, зрікся своєї віри та перейшов на темну сторону :horror: . Все ж таки, принципові люди, такі як Геральт, Володя, ЮраДД, додають тієї самої перчинки спілкуванню, заради якої хочеться повертатись на форум кожен день.
Vpupkin
Member

kairo: 20.11.2025 00:55 Взагалі, сьогодні знаменний день. Головний апологет церкви "святого нативу"™ на даному форумі, зрікся своєї віри та перейшов на темну сторону :horror: . Все ж таки, принципові люди, такі як Геральт, Володя, ЮраДД, додають тієї самої перчинки спілкуванню, заради якої хочеться повертатись на форум кожен день.
У AMD взагалі немає потужних карт, як на них грати у тому святому натіві?
Або апскейлер або тіні у квадратік, ну або дригодром у 40 кадрів.
XXXshadyXXX
Member

Геральт: 20.11.2025 00:52 Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4
По поводу DLSS4 да, на счет другого не ведаю. Вообще что бы сейчас поиграть в нативе(DLAA) в условную борду4 или the outer worlds 2 в 2к на высоких настройках, какая там видеокарта нужна, 5070?))) :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 30 секунд:
Vpupkin
Я уже забыл что такое играть в нативе в сингл игры свежие, разве что в Full HD :lol:
Геральт
Member

XXXshadyXXX: 20.11.2025 01:03
Геральт: 20.11.2025 00:52 Оно уже на новый драйверах автоматом на всех играх стоит dlss4
По поводу DLSS4 да, на счет другого не ведаю. Вообще что бы сейчас поиграть в нативе(DLAA) в условную борду4 или the outer worlds 2 в 2к на высоких настройках, какая там видеокарта нужна, 5070?))) :gigi:
https://www.reddit.com/r/macgaming/comm ... dition_33/

Борду на 6700XT в нативі проходив, на середніх, правда. Досить собі бадьоро бігала. Але то на релізі, зараз ніби підкрутили оптимізацію
XXXshadyXXX
Member

Геральт
Ты мне не веришь?))) Мне ставить обратно 3070 ti и делать скрин с настроек игры и скрин с проги nvidia ? :D
Геральт
Member

XXXshadyXXX
Угу, зроби скрін з проги nvidia на MacOS Tahoeа :popcorn:
Ответить