Продажі Kingdom Come: Deliverance II перевищили чотири мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

erkins007
Покажите мне ещё одно такое же иммерсивное *стандартное* развлекалово.

Отправлено спустя 11 минут 20 секунд:
erkins007: 13.11.2025 15:25а живые персонажи
Вот тут особенно смешно, персонажей с первой части до сих пор помню, так же и тут.
Быть может сопливые дженерик фентези герои для вас лучше чем персонажи максимально приближенные к реальности? Ну это уже дело вкуса, но и это не делает експедицію более претендента на готи чем киндом кам 2.
yariksom
Member

Барбарис: 13.11.2025 11:52 yariksom, нішева та не найдешевша.
Відьмак 3 на виході також був маловідомим і недешевим, ще й багів купа, за перший рік було продано 5-6 мільйонів, ну а а на зараз більше 50 мільйонів.
Сюжет там хороший, боївка приємна, коротше зійшлись усі зорі.
Можливо якщо би в КК була зручніша боївка то й продажі були б кращі, але думаю, що гра не в жанрі фентезі завжди програє якісній грі в цьому жанрі.
Я першу частину пройшов і був дуже задоволений, другу лише трохи помацав торент едишн і став чекати повної, під новий рік можна буде купити, маю надію на хороші скидки.
Барбарис
Member

yariksom, це 3 Відьмак, то маловідомий? :lol: :lol: :lol:
Для такого рівня ціна 3 Відьмака була цілком нормальною.
Геральт
Member

yariksom: 13.11.2025 16:47 Відьмак 3 на виході також був маловідомим і недешевим, ще й багів купа, за перший рік було продано 5-6 мільйонів, ну а а на зараз більше 50 мільйонів.
Сюжет там хороший, боївка приємна, коротше зійшлись усі зорі.
Можливо якщо би в КК була зручніша боївка то й продажі були б кращі, але думаю, що гра не в жанрі фентезі завжди програє якісній грі в цьому жанрі.
Я першу частину пройшов і був дуже задоволений, другу лише трохи помацав торент едишн і став чекати повної, під новий рік можна буде купити, маю надію на хороші скидки.
Маловідомий В3 :facepalm:
Як взагалі можна порівнювати божественний W3 з KCD2?
Ну і 5кк проданих копій в 2015 це трохи не те, що 5кк в 2025.
Vpupkin
Member

Як знайти в собі сили на першу частину?
Inqizitor2022
Member

Я даже пиратку качать не буду, лол :super:

Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
yariksom: 13.11.2025 16:47 Відьмак 3 на виході також був маловідомим і недешевим, ще й багів купа, за перший рік було продано 5-6 мільйонів, ну а а на зараз більше 50 мільйонів.
Потому, что псевдоРПГ и слешер многим зашли. Народ, выращеный Скайримом, все вчерашние школьники, которые были не в курсе нормальных РПГ - ломанулись покупать Ведьмак.. В соуллайк тоже многие рубятся, хотя дно же сам жанр!
Последний раз редактировалось Inqizitor2022 13.11.2025 19:16, всего редактировалось 1 раз.
Ektalion
Member

Inqizitor2022: 13.11.2025 19:14 Я даже пиратку качать не буду, лол :super:

Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Потому, что псевдоРПГ и слешер многим зашли. В соуллайк тоже многие рубятся, хотя дно же!
У тебе все гаразд?
Inqizitor2022
Member

Ektalion: 13.11.2025 19:16У тебе все гаразд?
Ну да. А что не так я написал? Ведьмак не подразумевает магии, дистанционного оружия, других классов, кроме ведьмака, нормальной прокачки куда хочется. Отыгрыша нет кого угодно, придумали биографию и вперёд. Интерактивное кино с элементами слешера же. ККД - абсолютно то же самое, по факту, магию тоже не завезли, дистанционную стрелковку в ассортименте - аналогично, бои усложнили до уровня почти симулятор махания мечом. Шляпа же.
IC9517
ATI&Vmod_fan

Хорошей игре хорошие продажи.
На днях вышло дополнение, хотел купить, оказалось оно уже в библиотеке. Совсем старый маразматик забыл что купил голд версию :)
Справедливости ради первая часть мне нравится больше, но это скорее вопрос личных предпочтений, что-то лучше в первой части, что-то во второй.

Відправлено через 31 хвилину 47 секунд:
Сколько ж было у меня эмоций когда из-за одной моей казалось невинной фразы спалили к чертям деревню. :laugh:
Clair 33 игра с прекрасной историей, персонажами и безумным дизайном. Очень приятно, что данная игра не затерялась и стала популярной. Но в сравнении с KCD2 это просто моська против слона.
Tobias
Member

4 мільйони копій за майже рік це ніщо, особливо для гри, яка типу претендує на гру року) не випадково вже знижка 50% й безкоштовні вихідні пішли)
А головний розробник ККД2 в інтернеті дуууже балакучий, а в реальності... В реальності Маунт енд Блейд 2 з великим відривом є найпопулярнішою грою про "реалістичне середньовіччя", та навіть Мвнор Лордс більше продалася)
Й фани ККД2 дуже балакучі, хоча на ділі популярності в неї немає))))
lostsoulforever
Member

Tobias: 14.11.2025 23:52 4 мільйони копій за майже рік це ніщо, особливо для гри, яка типу претендує на гру року) не випадково вже знижка 50% й безкоштовні вихідні пішли)
А головний розробник ККД2 в інтернеті дуууже балакучий, а в реальності... В реальності Маунт енд Блейд 2 з великим відривом є найпопулярнішою грою про "реалістичне середньовіччя", та навіть Мвнор Лордс більше продалася)
Й фани ККД2 дуже балакучі, хоча на ділі популярності в неї немає))))
так це прямий конкурент на гру року, тільки зайвохромосомні дегенерати як ти не розуміють, що кількість проданих копій не дорівнює якості, а то так би GOTY кожного року була б фіфа
MaxZema
Member

Лол :lol: Награв 222 години! Пройшов усе + ДЛС! І у фінальній місії "Почалося..." де облога Сухдолу зловив софтлок! Треба завербувати шість бійців собі в групу, четверо вербуються, а Мікеш і Козлик - ні! Їх навіть немає в фортеці ніде :lol: 222ві години :( . Ну Чехи , ну красавці! Що робити я не знаю...
Вложения
Знімок екрана 2025-11-24 151913.png
Ответить