Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Conqistador
Member

Повідомлення

Afit: 07.11.2025 12:40
Conqistador: 07.11.2025 12:27 Afit
Для таких мониторов есть RTX 5070
Ты ж говорил что 5050 есть и что нам ещё не хватает? :insane:
я говорил за себя, чего вам не хватает из уже в наличии на рынке?
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Ожидаемо. Холопам слишком жирно иметь 18 и 24 гига гддр7. В 2026 году наверное Блэквеллы тихо снимут с производства и выпустят Рубин с эмэйзинг х8 фрейм генератором.
Artem_M
Member

Повідомлення

Непоганий маркетинговий хід. Хто чекав супер може схилитись у бік "не супер" і придбати поточне покоління.
Залишків на складах повно, а попит падає у зв'язку з очікуванням виходу потужних потужностей, в той самий час ціну ніхто скидати не хоче.
А далі по ситуації розберуться що робити. Можливо і дійсно на осінь 60ххх лінійку викатять по по х2 прайсу...
kairo
Member

Повідомлення

Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

На ces 2026 стане зрозуміло. Хоча з такими конкурентами, не здивуюсь, якщо дійсно не буде суперів цього разу, хуаніто непотрібно більше "ігрових" рішень
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 07.11.2025 13:30 Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
у ждунів причина найчастіше інша
люди стають ждунами тому що грошей немає
бо якщоб гроші були можна було б купити якусь 4090 на 24 гіга
tablestikus
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 13:33
kairo: 07.11.2025 13:30 Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
у ждунів причина найчастіше інша
бо якщоб гроші були можна було б купити якусь 4090 на 24 гіга
З грошима можна і 5090 купити.
MetalistForever
Member

Повідомлення

Artem_M: 07.11.2025 13:24 Непоганий маркетинговий хід. Хто чекав супер може схилитись у бік "не супер" і придбати поточне покоління.
Залишків на складах повно, а попит падає у зв'язку з очікуванням виходу потужних потужностей, в той самий час ціну ніхто скидати не хоче.
А далі по ситуації розберуться що робити. Можливо і дійсно на осінь 60ххх лінійку викатять по по х2 прайсу...
RTX 60.. выйдут не раньше 2027 года, так как выход RTX 50.. SUPER готовился на начало 2026
dreikk91
Member

Повідомлення

Afit: 07.11.2025 12:21
Conqistador: 07.11.2025 12:09 Взял RTX 5050 и доволен, каких вам видеокарт ещё не хватает?
Например для мониторов QHD её не хватает
То не купляйте такі монітори. На моєму 17" 1280х1024 все літає навіть на відеокарті такого рівня, як 5050
SergN
Member

Повідомлення

dreikk91: 07.11.2025 14:14На моєму 17" 1280х1024 все літає навіть на відеокарті такого рівня, як 5050

А можна ще ж спробувати відкопати десь 640*480 чи хоча б 800*600 на електро-променевій трубці ;)
Ось де справжній кайф отримаєш :super:

А по темі: ну коли конкурент дійсно зацікавить споживачів своїми продуктами, що попит масово перекинеться на них, так і в зелених відразу дефіцит пропаде, нові рішення для споживчого ринку підтягнуться. Поки ж можуть "царювати" на тому, що є.
kairo
Member

Повідомлення

tablestikus: 07.11.2025 13:41З грошима можна і 5090 купити.
Я не переходжу, бо особисто для себе не бачу достатніх переваг. Звісно, якби зараз брав нову, то 5080 або 5090. Алтернатив немає.
zalizo_org
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 13:33у ждунів причина найчастіше інша
Далеко не завжди. В мене причина - відсутність вартової пропозиції на ринку. Хоча я себе і вважаю чекуном умовно. По суті необхідності в апгрейді нема, але якщо б було щось вартове то з задоволенням апнувся.
Vlaad13
Member

Повідомлення

zalizo_org: 07.11.2025 14:34
Vlaad13: 07.11.2025 13:33у ждунів причина найчастіше інша
Далеко не завжди. В мене причина - відсутність вартової пропозиції на ринку. Хоча я себе і вважаю чекуном умовно. По суті необхідності в апгрейді нема, але якщо б було щось вартове то з задоволенням апнувся.
я не вірю в жодне ваше слово - це так не працює
мені потрібна відяха - у мене є гроші - я купую відяху
мені потрібна відяхя - у мене немає грошей - я не купую відяху
мені не потрібна відяха - я не знаю що це - я не купую відяху
те що ви написали вище може написати людина яка трошки не дружить з головою
наприклад я міліордер -я можу купити собі мерседес, але на основі того що для більшості людей мерседес дорогий - я собі куплю жигуля бо він дешевий
такі люди є але не буду писати як їх називають
і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю виходячи з вашого сетапу
якщо ви були при баблі то купили нормальну пам'ять хоча б 6400 і нормальну відяху хоча б 3080 а не ото поделіє на 8 гіг для 4к :laugh:
так що можете спокійно писати що у вас немає грошей - в цьому немає нічого поганого(правда і хорошого теж :lol: )
нас тут таких багато :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 14:47 і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
Це як люди без грошей уявляють людей з грошима ;)

Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
Zealoth
Member

Повідомлення

Как неожиданоо и приятно. С одной стороны к моменту появления на нашем рынке по норм ценам, я уже сидел бы год на своей 5070 ти и врядли хотя бы раз испытал нехватку видеопамяти. Но осознание того что могла выйти версия с 24 гб по сопоставимой цене немного огорчало. Да и не факт что суперы заняли ценовую нишу обычный версий.
Vlaad13
Member

Повідомлення

dead_rat: 07.11.2025 14:57
Vlaad13: 07.11.2025 14:47 і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
Це як люди без грошей уявляють людей з грошима ;)

Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
до чого тут золота ціпура :facepalm:
у людина купила для гри у 4к 3070 на 8 гіг і каже що їй норм і що вона не купує щось інше бо типу воно значно дорожче?
3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
ви досі вважаєте це адекватним рішенням?
грати у 4к на відясі на 8 гіг рами - це норм ...
куди я потрапив і де мої речі
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:15 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
vsx
Member

Повідомлення

dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
DDt
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 14:47і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090 :/ вот просто лежат бабки на счету или под матрасом, бери хоть щас и покупай
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости :/
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
Vlaad13
Member

Повідомлення

vsx: 07.11.2025 15:14 dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
це не зовсім так
чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина - тим кращу вона відяху може собі дозволити
до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
unique-neon
Member

Повідомлення

Vlaad13: 07.11.2025 14:47я не вірю в жодне ваше слово - це так не працює
мені потрібна відяха - у мене є гроші - я купую відяху
Тому і немає грошей :D
Відповісти