я говорил за себя, чего вам не хватает из уже в наличии на рынке?
Новини
Останні статті і огляди
Чутки: NVIDIA скасувала відеокарти GeForce RTX 50 Super через дефіцит 3‑ГБ чипів GDDR7
-
Conqistador
Member
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Ожидаемо. Холопам слишком жирно иметь 18 и 24 гига гддр7. В 2026 году наверное Блэквеллы тихо снимут с производства и выпустят Рубин с эмэйзинг х8 фрейм генератором.
-
Artem_M
Member
Непоганий маркетинговий хід. Хто чекав супер може схилитись у бік "не супер" і придбати поточне покоління.
Залишків на складах повно, а попит падає у зв'язку з очікуванням виходу потужних потужностей, в той самий час ціну ніхто скидати не хоче.
А далі по ситуації розберуться що робити. Можливо і дійсно на осінь 60ххх лінійку викатять по по х2 прайсу...
Залишків на складах повно, а попит падає у зв'язку з очікуванням виходу потужних потужностей, в той самий час ціну ніхто скидати не хоче.
А далі по ситуації розберуться що робити. Можливо і дійсно на осінь 60ххх лінійку викатять по по х2 прайсу...
-
kairo
Member
Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
-
Enjthesilence
Member
На ces 2026 стане зрозуміло. Хоча з такими конкурентами, не здивуюсь, якщо дійсно не буде суперів цього разу, хуаніто непотрібно більше "ігрових" рішень
-
Vlaad13
Member
у ждунів причина найчастіше іншаkairo: ↑ 07.11.2025 13:30 Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
люди стають ждунами тому що грошей немає
бо якщоб гроші були можна було б купити якусь 4090 на 24 гіга
-
tablestikus
Member
З грошима можна і 5090 купити.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 13:33у ждунів причина найчастіше іншаkairo: ↑ 07.11.2025 13:30 Що тут можна сказати, бережіть хлопці свої карти)) Бути ждуном в останні роки, доля якій не позаздриш.
бо якщоб гроші були можна було б купити якусь 4090 на 24 гіга
-
MetalistForever
Member
RTX 60.. выйдут не раньше 2027 года, так как выход RTX 50.. SUPER готовился на начало 2026Artem_M: ↑ 07.11.2025 13:24 Непоганий маркетинговий хід. Хто чекав супер може схилитись у бік "не супер" і придбати поточне покоління.
-
dreikk91
Member
То не купляйте такі монітори. На моєму 17" 1280х1024 все літає навіть на відеокарті такого рівня, як 5050Afit: ↑ 07.11.2025 12:21Например для мониторов QHD её не хватаетConqistador: ↑ 07.11.2025 12:09 Взял RTX 5050 и доволен, каких вам видеокарт ещё не хватает?
-
SergN
Member
dreikk91: ↑ 07.11.2025 14:14На моєму 17" 1280х1024 все літає навіть на відеокарті такого рівня, як 5050
А можна ще ж спробувати відкопати десь 640*480 чи хоча б 800*600 на електро-променевій трубці
Ось де справжній кайф отримаєш
А по темі: ну коли конкурент дійсно зацікавить споживачів своїми продуктами, що попит масово перекинеться на них, так і в зелених відразу дефіцит пропаде, нові рішення для споживчого ринку підтягнуться. Поки ж можуть "царювати" на тому, що є.
-
kairo
Member
Я не переходжу, бо особисто для себе не бачу достатніх переваг. Звісно, якби зараз брав нову, то 5080 або 5090. Алтернатив немає.tablestikus: ↑ 07.11.2025 13:41З грошима можна і 5090 купити.
-
zalizo_org
Member
Далеко не завжди. В мене причина - відсутність вартової пропозиції на ринку. Хоча я себе і вважаю чекуном умовно. По суті необхідності в апгрейді нема, але якщо б було щось вартове то з задоволенням апнувся.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 13:33у ждунів причина найчастіше інша
-
Vlaad13
Member
я не вірю в жодне ваше слово - це так не працюєzalizo_org: ↑ 07.11.2025 14:34Далеко не завжди. В мене причина - відсутність вартової пропозиції на ринку. Хоча я себе і вважаю чекуном умовно. По суті необхідності в апгрейді нема, але якщо б було щось вартове то з задоволенням апнувся.Vlaad13: ↑ 07.11.2025 13:33у ждунів причина найчастіше інша
мені потрібна відяха - у мене є гроші - я купую відяху
мені потрібна відяхя - у мене немає грошей - я не купую відяху
мені не потрібна відяха - я не знаю що це - я не купую відяху
те що ви написали вище може написати людина яка трошки не дружить з головою
наприклад я міліордер -я можу купити собі мерседес, але на основі того що для більшості людей мерседес дорогий - я собі куплю жигуля бо він дешевий
такі люди є але не буду писати як їх називають
і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю виходячи з вашого сетапу
якщо ви були при баблі то купили нормальну пам'ять хоча б 6400 і нормальну відяху хоча б 3080 а не ото поделіє на 8 гіг для 4к
так що можете спокійно писати що у вас немає грошей - в цьому немає нічого поганого(правда і хорошого теж
нас тут таких багато
-
dead_rat
Member
Це як люди без грошей уявляють людей з грошимаVlaad13: ↑ 07.11.2025 14:47 і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
-
Zealoth
Member
Как неожиданоо и приятно. С одной стороны к моменту появления на нашем рынке по норм ценам, я уже сидел бы год на своей 5070 ти и врядли хотя бы раз испытал нехватку видеопамяти. Но осознание того что могла выйти версия с 24 гб по сопоставимой цене немного огорчало. Да и не факт что суперы заняли ценовую нишу обычный версий.
-
Vlaad13
Member
до чого тут золота ціпураdead_rat: ↑ 07.11.2025 14:57Це як люди без грошей уявляють людей з грошимаVlaad13: ↑ 07.11.2025 14:47 і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
Звичайно є категорія братків, хто дірвався до грошей і купує золоту цепуру на три кіло. Але більшість куди адекватніші
у людина купила для гри у 4к 3070 на 8 гіг і каже що їй норм і що вона не купує щось інше бо типу воно значно дорожче?
3070 ніколи не була нормальною відяхою - не в свій час ні тим більш зараз
ви досі вважаєте це адекватним рішенням?
грати у 4к на відясі на 8 гіг рами - це норм ...
куди я потрапив і де мої речі
Востаннє редагувалось 07.11.2025 15:15 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
-
vsx
Member
dead_rat
просто у чувака вся ценность жизни сводится к видеокартам
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
людей он тоже оценивает по ним, если у тебя крутая карта значит ты норм чувак, с деньгами, если слабая или старая значит ты дно и вообще умственно неполноценный..
-
DDt
Member
у меня есть деньги хоть на 5 видюх 5090Vlaad13: ↑ 07.11.2025 14:47і в те що у вас є гроші і ви не хочете купляти норм відяху я вже не повірю
но для моих потребностей я даже не уверен нужна ли мне 5060ти или 5070 .... просто нет необходимости
dead_rat правильно описал твой стиль мышления
-
Vlaad13
Member
це не зовсім такvsx: ↑ 07.11.2025 15:14 dead_rat
чим більше у людини грошей - тим більш розумна людина - тим кращу вона відяху може собі дозволити
до вас у мене претензій немає, ви одразу написали що грошей немає тому і купили 7600 замість відяхи
вас звісно також не можна назвати розумною людиною - бо якщо ви б перед покупкою порадились з нами на форумі ми б вам порадили щось нормальне по типу арки 580 чи 4060
-
unique-neon
Member
Тому і немає грошейVlaad13: ↑ 07.11.2025 14:47я не вірю в жодне ваше слово - це так не працює
мені потрібна відяха - у мене є гроші - я купую відяху