Ціни на серверну DRAM-пам’ять підскочили на 50%, виконується тільки 70% замовлень

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
МОНАХ
Member

Повідомлення

Rucha, бо реально дуже довго та ретельно вибирав. В якійсь мірі пізніше навіть почав прикидувати, як мені радили наші камради тут, через рік+ збагрити цей кіт і таки взяти 2х48, коли він і по частоті дожене 6400 і по ціні вже буде відчутно дешевшим... Та от, бачу, що не судилося, скоріше за все, доведеться дійсно на кілька років змиритися з даним об'ємом і сподіватися, що не скоро впруся в "стелю"...
► Але, з іншого боку, може Ви й праві: варто потішитись - добре, що ще влітку закупився всім, бо планував в проміжку з липня по грудень включно, поступово все "залізо" збирати - ну, там, "чорна п'ятниця"-всі-діла... :gigi: чорною журбою посипав би голову тепер, однозначно. В липні цей кіт мені вийшов на 11800₴, а зараз глянув діапазон цін і справді око засіпалось.
nochnik89
Member

Повідомлення

Все проходит ) я вспоминаю как и ддр4 была ахтунговой по цене ) но ничего, потом все устаканилось. Так же будет и здесь. Обычные рыночные качели.
когда-то такая участь будет ждать и ддр5 :rotate:
спойлер
Зображення
МОНАХ
Member

Повідомлення

МОНАХ: 30.10.2025 01:21 ...зараз глянув діапазон цін і справді око засіпалось.
:insane: СКА!.. Минув майже тиждень і +1000₴ по мінімальній ціні. :lamer: Хочеться пожартувати про накрутку перед "чорною п'ятницею"... хочеться, але не буду. Оце, коли б дійсно скупався "залізом" як і планував раніше - зараз, то в даному випадку вже б не було жодного ні вибору, ні жалю, що взяв те, а не інше :laugh: .
Відповісти