Zotac пропонує найменший у світі ПК із десктопною GeForce RTX 5060 Ti 16GB

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Dilfin: 21.10.2025 13:07Мій старичок AMD Ryzen 7 5800X під кулером be quiet! Pure Rock Pro 3 при навантаженні гріється до 74 градусів і в мене серце крається, коли відчуваю гаряче повітря позаду корпусу, я прямо відчуваю як йому важко.))
Який сенс купувати залізо щоб над ним трястись. У мене в збірках ліміт температур завжди на 5С нижче Tjunc. А ліміт довготривалий такий, щоб знизити температуру до 75-80.

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Dilfin: 21.10.2025 13:22щоб на максимальному навантаженні могли грітись до 90-100 градусів, але скільки вони зможуть так пропрацювати, рік, два, можливо 3
Так мова не йде про обчислення 24/7. Для таких задач мала збірка звичайно не згодиться. Мова йде про задачі, де навантаження йде дозовано періодично (сплесками). І в такому режимі скакнути на 30 сек до 90 градусів - немає нічого страшного. Лептопи лише так і працюють.
Dilfin
Member

alexeygalas: 21.10.2025 13:18
Dilfin: 21.10.2025 13:07що при цьому втрачається потужність обладнання
Довів, що втрата не така суттєва.
Але вона є.
Dilfin: 21.10.2025 13:07і тоді для чого ці танці з бубном, щоби що
Ну конкретно в мому випадку - цей пк із основної робочої станції зайняв позицію запасного робочого пк. Основна робоча станція зараз - лептоп на 255H. Але лептоп - річ така, що й вийти з ладу може. Гарантійний ремонт, як відомо, може затягтись від 2 тижнів до 2 місяців. На цей період потрібна машинка, на якій би можна було продовжити роботу, але щоб вона і не займала багато місця і могла бути схованою навіть в ящик столу. От, щоби що.

Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Dilfin: 21.10.2025 13:07В нас на меті навпаки розігнати обладнання по максимуму
Моє хоббі - малі збірки. І я розганяю по максимуму в маленьких корпусах.
А моє хоббі щоб обладнання працювало як можна довше, щоб приносило комусь користь і передавалось по наслідству.) Хоча малі збірки я також люблю, але для цього треба використовувати кастомні корпуси, а вони холєра дорогі.)

Відправлено через 8 хвилин 49 секунд:
alexeygalas: 21.10.2025 13:26
Dilfin: 21.10.2025 13:07Мій старичок AMD Ryzen 7 5800X під кулером be quiet! Pure Rock Pro 3 при навантаженні гріється до 74 градусів і в мене серце крається, коли відчуваю гаряче повітря позаду корпусу, я прямо відчуваю як йому важко.))
Який сенс купувати залізо щоб над ним трястись. У мене в збірках ліміт температур завжди на 5С нижче Tjunc. А ліміт довготривалий такий, щоб знизити температуру до 75-80.
Так ніхто не трясеться, це був жарт, хотілося щоб при навантаженні була температура 40, але так не буває, 64-76 градусів в реальності.
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Dilfin: 21.10.2025 13:22щоб на максимальному навантаженні могли грітись до 90-100 градусів, але скільки вони зможуть так пропрацювати, рік, два, можливо 3
Так мова не йде про обчислення 24/7. Для таких задач мала збірка звичайно не згодиться. Мова йде про задачі, де навантаження йде дозовано періодично (сплесками). І в такому режимі скакнути на 30 сек до 90 градусів - немає нічого страшного. Лептопи лише так і працюють.
Ответить