Опубліковано геймплейний трейлер версії S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl для консолей PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Tetronga: 21.10.2025 16:23 На мою думку диванного менеджера проектів, розробникам було би ліпше доробити гру вже як вона була - на UE4 -, а зекономлений час витратити на доопрацювання контенту, аномалій і А-ЛАЙФ 2.0(Якого теж з'їли аномалії)
А вже потім колись після релізу переїхати на UE5. Хоча там видавець, напевне, натиснув на це :tomat:
Основна проблема не в двиглу, а якраз таки в А-ЛАЙФ. Через нього немає біноклів, тому що спавн відбувається на очах і так. Звідси і за спиною з'являются противники і т д. Та я все одно думаю дороблять і я пройду його вдруге, після початкового 200 годинного голодного проходження :yes: А от НАЖАЛЬ що вже не зміниться, так це мотивація ГГ :weep: Я не можу пробачити їм такого погано прописаного персонажа. Всі його крутять на болтіі і він розуміючи це ЯКОГОСЬ ХРІНА далі йде цією дорогою. Насправді в сюжеті ще не один подібний огріх, але з ГГ це просто не припустимо
avuremybe
Member

Я на релізі награв 97 годин. Я не спішив по сюжету, тому про баги з основними квестами дізнавався за день/два до того, як діставався туди сам, що дозволяло їх уникати.

Основа гри зроблена хороша. Але вдруге я за неї сяду лише коли на цій основі зроблять повноцінного сталкера. Будуть то розробники чи моддери - мені без різниці.
Lionthorn
Member

Sailor Popeye: 21.10.2025 10:33Можна було би пожартувати, дякуємо власникам ПК за бета-тест але він ще схоже не скоро закінчиться
Є у мене велике припущення, що великий шмат тої версії, яка вийшла в реліз, робили повторно і нашвидкоруч, через те, що більшість готового матеріалу була знищена під час пожежі. Бо занадто багато розбіжностей в дизайні локацій між тим, що показували, і тим, що отримали. От, наприклад, Залісся, локація з вітряком, макові поля - на ранніх виглядали помітно цікавіше, по самому рельєфу місцевості, по якості рослинності. І тепер, поступово приводять хоча б візуально до того, що показували у перших трейлерах/скріншотах. Зокрема, от рослинність в 1.6 помітно покращили.
Reinmar
Member

Kib: 21.10.2025 17:06 Технічний стан зовсім не проблема гри
Ні ні ні, це саме головне. Наприклад хотів придбати гру, але як користувач геймпаса, вирішив перед придбанням влітку (коли типу мільйон фіксів вже був) потестити, запускаю спочатку на макс з длсс і що бачу: 55-60 фпс, але як в киселі все, скидую налаштування одразу ,бо чув,що будуть локації де ще впаде - бачу фпс взагалі не змінюється хоч мінімалки став. Ок, граю 10 хвилин і дропаю, бо відчуття, що не 55-60 а, 20 фпс. Просто неприємно від рухів камерою. От і все, і толку ті квести чи прибор нічного бачення в патчі? Видалив, придбати не буду звістно. П.с. це друга гра за багаторічну геймерську кар'єру, де таке бачив. І то в іншій це виправили в свій час
STARL1GHT
Member

MAKKACIN: 21.10.2025 11:35 denizen
Та нормально зроблено, просто вибрали UE5 глючний і пішло все як ...
Arc Raiders передає вітання. :gigi:
Alligator
Member

MAKKACIN: 21.10.2025 15:11 Enjthesilence
Отби квестів на рівні Відьмак 3, якщо ти розумієш про що я :laugh: ;)
Там ж тільки одна баба й та виявилась "людиною нетрадиційної орієнтації" ще й тим вирішивши прибрати конкурентів руками ГГ.
Геральт
Member

Reinmar: 22.10.2025 11:44 Ні ні ні, це саме головне. Наприклад хотів придбати гру, але як користувач геймпаса, вирішив перед придбанням влітку (коли типу мільйон фіксів вже був) потестити, запускаю спочатку на макс з длсс і що бачу: 55-60 фпс, але як в киселі все, скидую налаштування одразу ,бо чув,що будуть локації де ще впаде - бачу фпс взагалі не змінюється хоч мінімалки став. Ок, граю 10 хвилин і дропаю, бо відчуття, що не 55-60 а, 20 фпс. Просто неприємно від рухів камерою. От і все, і толку ті квести чи прибор нічного бачення в патчі? Видалив, придбати не буду звістно. П.с. це друга гра за багаторічну геймерську кар'єру, де таке бачив. І то в іншій це виправили в свій час
Гра чутлива до проца. Тому або генератор або апгрейд.
зі. Пройшов на релізі без якихось проблем
Reinmar
Member

Геральт
Так до чого тут апгрейд, коли є +-60 фпс. Питання, що воно відчувається мерзенно
Геральт
Member

Reinmar
Нормально воно там при рідних 60 (в нативі) відчувається. І в голови зі снайперки влучав і кровосісь доджив.
Alligator
Member

Reinmar: 22.10.2025 11:44
Kib: 21.10.2025 17:06 Технічний стан зовсім не проблема гри
Ні ні ні, це саме головне. Наприклад хотів придбати гру, але як користувач геймпаса, вирішив перед придбанням влітку (коли типу мільйон фіксів вже був) потестити, запускаю спочатку на макс з длсс і що бачу: 55-60 фпс, але як в киселі все, скидую налаштування одразу ,бо чув,що будуть локації де ще впаде - бачу фпс взагалі не змінюється хоч мінімалки став. Ок, граю 10 хвилин і дропаю, бо відчуття, що не 55-60 а, 20 фпс. Просто неприємно від рухів камерою. От і все, і толку ті квести чи прибор нічного бачення в патчі? Видалив, придбати не буду звістно. П.с. це друга гра за багаторічну геймерську кар'єру, де таке бачив. І то в іншій це виправили в свій час
Геральт: 22.10.2025 11:59Гра чутлива до проца. Тому або генератор або апгрейд.
дивно, я на серверному проці 2014 року з частотою у бусті 3.3Гц на ядро пройшов з 3090 без проблем FPS. Ось на 3080 були проблемки, але на деяких локаціях тільки, дратувало, але не суттєво.
Геральт
Member

Alligator
4070S десь на рівні 3090 і буде. Отже той серверний проц краще себе показав, ніж 6ти ядерник
Sailor Popeye
Member

Lionthorn: 22.10.2025 10:57
Sailor Popeye: 21.10.2025 10:33Можна було би пожартувати, дякуємо власникам ПК за бета-тест але він ще схоже не скоро закінчиться
Є у мене велике припущення, що великий шмат тої версії, яка вийшла в реліз, робили повторно і нашвидкоруч, через те, що більшість готового матеріалу була знищена під час пожежі. Бо занадто багато розбіжностей в дизайні локацій між тим, що показували, і тим, що отримали. От, наприклад, Залісся, локація з вітряком, макові поля - на ранніх виглядали помітно цікавіше, по самому рельєфу місцевості, по якості рослинності. І тепер, поступово приводять хоча б візуально до того, що показували у перших трейлерах/скріншотах. Зокрема, от рослинність в 1.6 помітно покращили.
Макове поле думав взагалі буде більше, а це зовсім маленька локація, яку можна навіть без енергетиків проскакувати
Reinmar
Member

Геральт
Alligator
дочитуйте хоч повністю. написано
55-60 фпс
де тут я кажу про проблеми саме з фпс? :-/
Геральт
Member

Reinmar: 22.10.2025 16:10 де тут я кажу про проблеми саме з фпс? :-/
Ну не було в мене ніякого желе. Так я ще й з генератором грав.

https://fex.net/uk/s/d7v3vs5

спойлер
Изображение
Alligator
Member

Reinmar: 22.10.2025 16:10 Геральт
Alligator
дочитуйте хоч повністю. написано
55-60 фпс
де тут я кажу про проблеми саме з фпс? :-/
кажете, що відчуття ніби 20 фпс - відповідь "у мене не було такого відчуття".
а диспетчер зачад не включали паралельно? RTX 4070 Super має вистачити, а ось до i5 10400 є питання, його реально може не вистачати.
Enjthesilence
Member

Геральт: 22.10.2025 18:04
Reinmar: 22.10.2025 16:10 де тут я кажу про проблеми саме з фпс? :-/
Ну не було в мене ніякого желе. Так я ще й з генератором грав.

https://fex.net/uk/s/d7v3vs5

спойлер
Изображение
а фрейтайм яким місцем до "желе?" ще й з генератором.. підказати що таке "інпут латенсі?"
Ответить