Microsoft може доручити Intel Foundry випуск наступного покоління ШІ-чипів Maia

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

kairo: 21.10.2025 18:26
Timedemo: 21.10.2025 16:25я не бачу тут симпатики, я бачу факти. І мені є що порівнювать, і справа точно не в симпатіях, а в реаліях. Як би сьогодні нас заставили використовувать все Євпропейське, Американське, і т.д. то ми б були у кам"яному віці.
Звичайно, то ж до перенесення виробництв в Азію, весь Захід жив у кам'яному віці. Тільки комуняки здатні випускати сучасні товари, їх ще Лєнін цьому навчив. Слава КПСС!
я не про них. а про нас.
і дурню зрозуміло що Європа, Англія, Штати і т.д. це і є передовики у всьому. але ж не тільки в технологіях, а і як з усіх бабок витрусить. А китайці красунчики, їм дали можливості і вони ними правильно зкористались.
kairo
Member

Timedemo: 21.10.2025 19:00я не про них. а про нас.
і дурню зрозуміло що Європа, Англія, Штати і т.д. це і є передовики у всьому. але ж не тільки в технологіях, а і як з усіх бабок витрусить. А китайці красунчики, їм дали можливості і вони ними правильно зкористались.
Це програш в першу чергу Заходу. Через свою короткозорість, відкормили найпотужніший у світі комуняцький режим, економіка якого вже давить західні економіки по усім фронтам.

Ми в цій ситуації ні на що не впливаємо.
Tiufin
Member

Timedemo: 21.10.2025 15:48
maxud_b: 20.10.2025 22:13
Цікаво, а що ж таке комуняки дали дешевше і якісніше? Рабську працю, болт забитий на екологію і здоров'я працівників, плагіат багатомільйонних досліджень і технологій США і Європи, війну через проксі в африці, іран, афганістан, кацапстан, хуситів? За рахунок продажу куди вони стали жити краще? Нажаль міжнародна кооперація, що дала поштовх для розвитку мікроелектроніки, дослідження космосу та атому настає кінець. Зараз буде кожен за себе, а тому багато речей стане фінансово невигідним. Інтел - це один із дзвіночків... Імхо.
то ти паришься за їх життя чи наше? приклади потрібні?
сонячні панелі, залізофосфатні акб, роботи пилососи сяомі, інвертори дейе, автомобілі бівайді, зікр та подібні, і це те що просто я відчуваю на собі.
Ага, це як в мене знайомий- розповідає про китайські смартфони, навіть не замислюючись, що апаратна та програмна основа в них - з країн заходу :D А ті досягнення, що зараз китайці намагаються робити самостійно - вони майже всі базуються на західних технологіях та відкриттях (і десятиліть інвестицій).
Timedemo
Member

kairo: 21.10.2025 19:07
Timedemo: 21.10.2025 19:00я не про них. а про нас.
Це програш в першу чергу Заходу. Через свою короткозорість, відкормили найпотужніший у світі комуняцький режим, економіка якого вже давить західні економіки по усім фронтам.

Ми в цій ситуації ні на що не впливаємо.
все вірно кажете про програш. але ж все ж таки, думаєм про себе і робим висновки. та і все. А поки така ситуація, користуємось продуктами які нам доступні.

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Tiufin: 21.10.2025 19:27
Timedemo: 21.10.2025 15:48

то ти паришься за їх життя чи наше? приклади потрібні?
сонячні панелі, залізофосфатні акб, роботи пилососи сяомі, інвертори дейе, автомобілі бівайді, зікр та подібні, і це те що просто я відчуваю на собі.
Ага, це як в мене знайомий- розповідає про китайські смартфони, навіть не замислюючись, що апаратна та програмна основа в них - з країн заходу :D А ті досягнення, що зараз китайці намагаються робити самостійно - вони майже всі базуються на західних технологіях та відкриттях (і десятиліть інвестицій).
все це так. але коли ти можеш купити собі річ в 2-5 раз дешевше, та по якості не гірше, а то й краще, то чому б цим не користуватись, та не радіти цьому.

але у китайоз є своі технології, які вже багатьом дали зрозуміти, що є не тільки трудоголік-гравець, а й той хто може навчитись, та зробити ще краще.
Ответить