NVIDIA і TSMC відзначають випуск першої кремнієвої пластини з чипами Blackwell на території США

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

nochnik89: 19.10.2025 14:25 в Америке президенты - это не цари.
Мені здається, ви відстали від життя.
Трамп - цар і офіційно підтерся усіма законами. Як не смішно, ЄС рідтерся ними теж, як ото міжнародний кримінальний суд…

Відправлено через 6 хвилин 6 секунд:
firestarter256: 19.10.2025 15:21 Scoffer
Ты же в курсе что это пока Трамп есть, не будет его сразу отменят! Там Плешивого нет, чтоб сидеть вечно
1. Байден не відміняв тарифів Трампа
2. З чого ви вирішили, що будуть наступні вибори?
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.10.2025 19:51З чого ви вирішили, що будуть наступні вибори?
Нє, ну вибори там будуть, але з чого вони вирішили що загальні. В штатах і так президента обирає колегія виборців і вже були прецеденти коли колега обирав не того за кого голосували, йому казали атата, але голос зараховували саме так як він проголосував, а не як пролетаріат. Навіть нічого вигадувати не треба, все вигадано зарані :laugh:
Tiufin
Member

Повідомлення

Цікаво, як впродовж пари років (ще коли був байден при владі) у кожній новині про цю фабрику тут на форумі ті ж самі люди кожного разу нили, що "все погано, трансофємогеєнегри, яким ліваки встановили квоти, не зможуть навіть ту фабрику запустити". Тепер ось запустили, випускають продукцію, але нити треба, тому концепція помінялись на "все погано, фашисти-алігархі узурпувати владу" :D
dead_rat
Member

Повідомлення

Tiufin
Я ще тоді казав, що фабрику запустять, нікуди вони не дінуться. А питання собівартості не сильно важливе.

Зато за два роки до влади прийшли такі цікаві хлопці, що можуть повернути хоч монархію, хоч галактичну імперію.
Tiufin
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.10.2025 20:19 Tiufin
Я ще тоді казав, що фабрику запустять, нікуди вони не дінуться. А питання собівартості не сильно важливе.

Зато за два роки до влади прийшли такі цікаві хлопці, що можуть повернути хоч монархію, хоч галактичну імперію.
Ну, я теж не в захваті від них, але не треба згущати фарби, що в першому випадку (про нездатність запустити виробництво та/або виготовлення конкурентної технологічної продукції), що у другому (про монархію та інші диктатури). Ви надто перебільшуєте можливості трампа та його команди.
dead_rat
Member

Повідомлення

Tiufin: 19.10.2025 21:18
dead_rat: 19.10.2025 20:19 Tiufin

Ну, я теж не в захваті від них, але не треба згущати фарби, що в першому випадку (про нездатність запустити виробництво та/або виготовлення конкурентної технологічної продукції), що у другому (про монархію та інші диктатури). Ви надто перебільшуєте можливості трампа та його команди.
Тут же нема про що сперечатися, ми побачимо можливості Діда і Ко незалежно від наших бажань.
Я кажу, що все згнило в Датському королівстві.
Tiufin
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.10.2025 21:52
Tiufin: 19.10.2025 21:18
Тут же нема про що сперечатися, ми побачимо можливості Діда і Ко незалежно від наших бажань.
Я кажу, що все згнило в Датському королівстві.
Саме тому я і згадав оті форумні передбачення 2-річної давнини, які, як вже бачимо, виявились хибними.
Відповісти