Новости
Последние статьи и обзоры
Battlefield 6 — огляд шутера нового покоління та графічних технологій
-
Tetronga
Member
Яке там нове покоління і графічні технології? Там навіть тіні на картах запечені, а не рілтайм, ніби це гра із нульових. І в грі навіть RTX немає, яким хизувалась БФ5. Тобто гра технічно навіть примітивніше, ніж попередня велика частина 
-
mult
Member
Vlaad13
Скручування налаштувань в нуль в онлайн іграх, то мабуть для людей яким важлива лише прокачка.
Ну я так підозрюю по крайній мірі
це люди для яких головна ціль максимально ефективно качатись мабуть.
Стати імбою і всіх нагибать і тп.
Я наприклад не хочу робити з онлайн розваги роботу.
Рутини і в житті вистачає.
Я захожу в них відволіктись, розважитись і насолодитись процесом.
І картинка в цьому грає далеко не останню роль як естетика.
В тих парі онлайн ігор в які я заходжу відпочити в мене графіка максимальна яку тягне ПК.
Хіба що прибираю фсяку фігню типу вінєтки, хроматику, розкачки камери і тп.
Мені головне красота процесу і цікавий геймплей, а прокачка то вже як паралельне доповнення.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди
Скручування налаштувань в нуль в онлайн іграх, то мабуть для людей яким важлива лише прокачка.
Ну я так підозрюю по крайній мірі
В тих парі онлайн ігор в які я заходжу відпочити в мене графіка максимальна яку тягне ПК.
Мені головне красота процесу і цікавий геймплей, а прокачка то вже як паралельне доповнення.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди
-
Vpupkin
Member
За те типу добре працює на старому залізі. Як виявилося це краще продає онлайн шутан ніж тіні і промені, а можна було б і те і те зробити.Tetronga: ↑ 17.10.2025 19:12 Яке там нове покоління і графічні технології? Там навіть тіні на картах запечені, а не рілтайм, ніби це гра із нульових. І в грі навіть RTX немає, яким хизувалась БФ5. Тобто гра технічно навіть примітивніше, ніж попередня велика частина![]()
Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
mult
Тут немає істини, кожен як хоче, так і грає, на те налаштування і дані. Хай кібератлети ганяються за 0.00001%, то їхня справа.
-
_Andrik_
Member
Все набагато простіше, просто набагато комфортніше грати , а БФ6 має такий темп , що розглядати метеликів ніколи.mult: ↑ 17.10.2025 19:14 Vlaad13
Ну я так підозрюю по крайній міріце люди для яких головна ціль максимально ефективно качатись мабуть.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди![]()
Чи ви хочете сказати , що в мульті маєте ціль текстури порозглядати , а не захопити точку . При чому навіть на мінімалках оточення виглядає непогано.Прокачка нідочого, ціль перемогти противника
-
Vpupkin
Member
Та якось бісить чикати жертву мордою в мило і дивитися як трава перед носом виростає, ну і тіні у квардатик окреме задоволення, все це видно у динамічній грі._Andrik_: ↑ 17.10.2025 19:26Чи ви хочете сказати , що в мульті маєте ціль текстури порозглядати , а не захопити точку .
-
mult
Member
Vpupkin
Ну я ж і пишу, що кожен заходить за своїм
У нас тут на форумі мабуть немає кібератлетів, але люди теж скручують графіку.
Значить комусь це треба.
Аби тільки скручуванням графіки все і закінчувалось, а про чіти щоб люди взагалі забули як явище, ото було б чудово
Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
_Andrik_
Для мене картинка має дуже велике значення.
Як я і писав вище, це естетична і геймплейна насолода.
Заходиш в гру відпочивати, і насолоджуватись епіком, а для цього потрібна красота
Звісно результати будуть по гірше ніж у тих у кого все скручено і можливо навіть роздільна здатність зменшена, щоб коаще все бачити.
Я це все чудово розумію.
Як писали вище, в кожного своя ціль гри.
Хтось максити по повній, хтось відпочивати.
Для мене все скручувати, це вже по суті рутина і робота.
Це вже не відпочинок.
Кожному своє, я не засуджую тих хто скручує графіку.
На то ці налаштування там і присутні, значить розробник це дозволяє.
Ну я ж і пишу, що кожен заходить за своїм
У нас тут на форумі мабуть немає кібератлетів, але люди теж скручують графіку.
Значить комусь це треба.
Аби тільки скручуванням графіки все і закінчувалось, а про чіти щоб люди взагалі забули як явище, ото було б чудово
Відправлено через 6 хвилин 2 секунди:
_Andrik_
Для мене картинка має дуже велике значення.
Як я і писав вище, це естетична і геймплейна насолода.
Заходиш в гру відпочивати, і насолоджуватись епіком, а для цього потрібна красота
Звісно результати будуть по гірше ніж у тих у кого все скручено і можливо навіть роздільна здатність зменшена, щоб коаще все бачити.
Я це все чудово розумію.
Як писали вище, в кожного своя ціль гри.
Хтось максити по повній, хтось відпочивати.
Для мене все скручувати, це вже по суті рутина і робота.
Це вже не відпочинок.
Кожному своє, я не засуджую тих хто скручує графіку.
На то ці налаштування там і присутні, значить розробник це дозволяє.
-
Vpupkin
Member
mult
Тому у мене і 5090, щоб мати найкраще поєднання картинки і продуктивності з можливих. DLSS допомогає отримати помітний буст при майже непомітній втраті якості.
Тому у мене і 5090, щоб мати найкраще поєднання картинки і продуктивності з можливих. DLSS допомогає отримати помітний буст при майже непомітній втраті якості.
-
mult
Member
Я встигаю по ходу битви насолодитись і епічними падінням літаків і пролітаннями куль і снарядів поряд і вибухами і картинкою.
Мені це приємно від епіка
Мені це приємно від епіка
-
Vlaad13
Member
я так само думаю тому в мене графа зажди на максимумmult: ↑ 17.10.2025 19:14 Vlaad13
Ну я так підозрюю по крайній міріце люди для яких головна ціль максимально ефективно качатись мабуть.
В онлайн іграх кожен заходить по щось своє, хтось живе в них, хтось заходить час від часу розслабитись, а хтось як останній під....р чітерить, то взагалі не люди![]()
-
_Andrik_
Member
mult
Vlaad13
Vpupkin
Там відмінностей як кіт наплакав
А в 4к взагалі
Vlaad13
Vpupkin
Там відмінностей як кіт наплакав
А в 4к взагалі
-
Vlaad13
Member
їх типу мало згоден
але мені так більше подобається - я з цим нічого не можу зробити
-
_Andrik_
Member
Кожен має свій смак , можливості та інше .Vlaad13: ↑ 17.10.2025 20:05їх типу мало згоден
але мені так більше подобається - я з цим нічого не можу зробити
Як же є то файно що гра досить непогано оптимізована на старті і налаштуваннь до стобіса, що кожен може підкрутити без особливих втрат в графіці
-
mult
Member
_Andrik_
Ну я мав на увазі не тільки Battlefield.
А і інші онлайн проекти.
Наприклад я ще граю у вар тандер.
В ньому якраз чудово видно різницю між мінімальними і максимальними налаштуваннями графіки.
В мене втановлений максимальний графічний пак більше 100 гігабайт.
Ну я мав на увазі не тільки Battlefield.
А і інші онлайн проекти.
Наприклад я ще граю у вар тандер.
В ньому якраз чудово видно різницю між мінімальними і максимальними налаштуваннями графіки.
В мене втановлений максимальний графічний пак більше 100 гігабайт.
-
Vpupkin
Member
Я по мильтубчику не порівнюю і скоріше за все взагалі ніколи не поставлю низьки налаштування бо, а нахіба? Коли і так добре працює.
-
_Andrik_
Member
Ну як я написав вище, кожному своє .Vpupkin: ↑ 17.10.2025 20:21Я по мильтубчику не порівнюю і скоріше за все взагалі ніколи не поставлю низьки налаштування бо, а нахіба? Коли і так добре працює.
Але для себе помітив ще в BF3/4 , хоч на ультрах фпс впирається в 200 , при відключенеі деяких графічних опцій стає набагато комфортніше грати , не знаю як це пояснити, але як є . І чіткіше , і плавніше , і відгук миттєвий при майже непомітний різниці в картинці між ультра та кілька пунктів ультра ,а решта лоу
-
Vpupkin
Member
А отут вже по-різному може бути, я наприклад не дуже люблю агритися на кущь який внізапна намалювався з нікуди._Andrik_: ↑ 17.10.2025 20:42І чіткіше , і плавніше , і відгук миттєвий при майже непомітний різниці в картинці між ультра та кілька пунктів ультра ,а решта лоу
У битлі традиційно погані лоди та тіні, куди там знижувати коли воно і на ультрах дно ганебне.
-
Diablique
Member
Не знаю кому як, але для мене чомусь бф3 був саме тим некстгеном, виглядало шикарно, бф4 вже так не дивувала, але гралося не меньше круто, а потім не моє було, так 5, 1, 2042, потрохи, не скажу що погані ігри, але вже не ті емоції, 2042 купував набагато пізніше, коли Зампела її почав курочити, 6, в цілому прикольна, графона тут не побачив, але ефекти вогонь, ну короче батла, як вона є, єдине що бісить, це меню, плитки, інше думаю ребаланснуть.
-
Juv4uk
HWBOT OC Team
На мою скромну думку батла одна з небагатьох ігор які стають тільки краще і краще 
-
erkins007
Member
Вы путаете генератор с апскейлером.tornadox: ↑ 17.10.2025 16:39Збільшує затримку
Апскейлер наоборот снижает задержку. Если же брать про ДЛАА, то там задержка увеличивается ровно на разницу в фпс с ТАА - на 3%
-
stoned
Member
Як би там не було, проте баги з колізією (коли відлітаєш на метрів пять догори) особисто мене змушують завжди посміхатись.