MSI прокоментувала величезні поставки відеокарт GeForce RTX 5090 у Китай

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Аціо: 16.10.2025 12:40
sapsan: 16.10.2025 12:21 alex_sul
які нормальні контори вийшли з московії?
Apple, Samsung, Intel, IBM, HP, AMD, Panasonic, Sony, Dell, LG, Nokia, Ericsson, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Renault, Volkswagen, Ford, Toyota, Volvo, Nissan, Porsche, Skoda, Mazda, Honda, Microsoft, Adobe, Cisco, Oracle, Salesforce, Zoom, Google, PayPal, Visa, H&M, Zara, Bershka, Mango, Reebok, Nike, Gucci, Prada, Victoria Secret, IKEA, L'Oreal, Unilever, Coca-Cola, PepsiCo, Carlsberg, Schweppes, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Revolut, Shell, BP, OMV, Wintershall Dea, Netflix, Disney, Sony, Warner Bros., Universal Pictures, Estee Lauder, MAC Cosmetics, Maybelline, Vichy.
Та ці історії, що ось трохи вже і впаде економіка таке собі. Все в них продається і можна купити. Може не так зручно але це точно не критично для населення
Деякі бренди працюють з магазинів під іншою вивіскою, а айті фірми спокійно роблять ігри для видавців з Європи або США
f24gun69
Member

Shaolin_Style: 16.10.2025 11:35 Предлагаю обсудить MSI прокоментувала величезні поставки відеокарт GeForce RTX 5090 у Китай

Как же так?
а как же торговая война с Китаем?

:D
Через Украину до сих пор идет российская нефть в Европу
Как же так ? А как же реальная война с русомразью ?
Zero0
Member

f24gun69: 16.10.2025 14:03
Shaolin_Style: 16.10.2025 11:35 Предлагаю обсудить MSI прокоментувала величезні поставки відеокарт GeForce RTX 5090 у Китай

Как же так?
а как же торговая война с Китаем?

:D
Так це iнше , лише бiзнес i нічого особистого . Того же Гітлера і його військову машину допомогли створити американські банкіри... Навіть тупий Сталін до останнього моменту не вірив, що він нападе і слав йому ешелонами порох, паливні матеріали і т.д , відкрито допоміг йому з нападом на СССР.
MqM
Member

yariksom: 16.10.2025 12:07 Я трохи тупенький, тому спитаю.
ШІ, як на мене, це величезна аналітична машина, яка може лише взяти великий обсяг інформації і скомпілювати на цій основі якісь дані/рішення.
Чому настільки збільшують потужність центрів обробки інформації, думають що виростять з неї людину?
Сама людина просто фізично не може обробити таку кількість даних але, володіючи 0,000001% з них, здібна робити відкриття, а машина поки що ні.
Звісно треба оператор, який спрямує аналіз даних у потрібному напрямку.
До інтелекту людини і самоусвідомлення там настільки далеко, що людину не варто і згадувати
DuckRider
Member

Конечно гнидостар не продавали, это всё фейки и города в крыму у них на сайте не к россии приписаны и купить там ничего нельзя) https://www.msi.com/wheretobuy#9,3
Shaolin_Style
Member

sapsan: 16.10.2025 12:21 alex_sul
які нормальні контори вийшли з московії?
Apple, Samsung, Intel, IBM, HP, AMD, Panasonic, Sony, Dell, LG, Nokia, Ericsson, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Renault, Volkswagen, Ford, Toyota, Volvo, Nissan, Porsche, Skoda, Mazda, Honda, Microsoft, Adobe, Cisco, Oracle, Salesforce, Zoom, Google, PayPal, Visa, H&M, Zara, Bershka, Mango, Reebok, Nike, Gucci, Prada, Victoria Secret, IKEA, L'Oreal, Unilever, Coca-Cola, PepsiCo, Carlsberg, Schweppes, Visa, Mastercard, American Express, PayPal, Revolut, Shell, BP, OMV, Wintershall Dea, Netflix, Disney, Sony, Warner Bros., Universal Pictures, Estee Lauder, MAC Cosmetics, Maybelline, Vichy.
Санкции от бершки улыбнули тоже конечно, а сони так сильно постаралась что вышла аж два раза :gigi:

а вообще не будьте такими наивными, вся эта продукция вплоть до ЧПУ Philips и плат Siemens в рф поставляется, просто не напрямую а параллельному импорту что удорожает стоимость и плечо логистики, но не более.

Отправлено спустя 3 минуты 20 секунд:
f24gun69: 16.10.2025 14:03 Через Украину до сих пор идет российская нефть в Европу
Поправка, шла но с 2024 года уже не идет (по крайней мере официально).
Afit
Member

Мені здається ви тут сильно перебільшуєте, прив'язуючи вендорів до спонсорів війни. Ну по перше якщо Gigabyte, MSI мають РЕАЛЬНО таке відношення до підтримки тероризму, то чого вони хочаб в Україні досі не заборонені? :think: Важливо зрозуміти мене правильно. Особисто я маю з названих брендів тільки клаву, й ту куплену до повномаштабки. Але якщо в мене буде вибір купити, при всих рівних, більш вигідний/якісніший товар ніж у інших, я виберу відштовхуючись від переваг для мене, а не назв.
Якщо вже так заганятись як ви, то тоді "Made in China" взагалі не має бути в вашому житті. При тому не тільки брендів, а безпосередньо як і країни виробника. Я думаю жити вам стане вкрай важко)
А так по факту все це виглядає як від лукавого
amid
Member

Ну, если посмотреть из чего собирают на болотах, то это msi, palit, adata, kingstone, deepcool (переименовался у них для обхода санкций, как и aerocool), intel и amd также никуда не делись. И собирается это все во все китайское. Бывают конечно и другие бренды, но очень и очень редко!
Забавно иногда сравнивать цены - оф.курс у них 80, а в перерасчёте на комплектующие 107-117! Действуют всё-таки санкции. Но конечно не в той степени как нам хотелось бы!(
leif
Member

Afit
:up: Все так. Хто будь що "мейд ін чайна" купує той спонсорує війну гад такий. На Алі експрес щось купив — спонсор. В метро чи Ашан зайшов — на шахед скинувся, МСІ купив — ну то фактично зрада батьківщини. список довгий.

Коли ж усі в Україні перестанемо купувати на аліку + усе, що зроблено в Китаї(буде непросто) та усі бренди, що не вийшли з кацапського ринку, тоді одразу переможемо і вийдемо на кордони 1991 року :idea: інфа 100%
Robostyle
Member

leif: 16.10.2025 15:38 Afit
:up: Все так. Хто будь що "мейд ін чайна" купує той спонсорує війну гад такий. На Алі експрес щось купив — спонсор. В метро чи Ашан зайшов — на шахед скинувся, МСІ купив — ну то фактично зрада батьківщини. список довгий.

Коли ж усі в Україні перестанемо купувати на аліку + усе, що зроблено в Китаї(буде непросто) та усі бренди, що не вийшли з кацапського ринку, тоді одразу переможемо і вийдемо на кордони 1991 року :idea: інфа 100%
Алик меня инстант-забанил при регистрации. Это я тогда вообще патриот с белой репутацией :gigi:
Afit
Member

Zero0: 16.10.2025 14:56

Так це iнше , лише бiзнес i нічого особистого . Того же Гітлера і його військову машину допомогли створити американські банкіри... Навіть тупий Сталін до останнього моменту не вірив, що він нападе і слав йому ешелонами порох, паливні матеріали і т.д , відкрито допоміг йому з нападом на СССР.
Що й казати про наших правителей, які купують у Будапешту нафтопродукти, які вироблені з нафти перекачаної по Дружбі :insane:
kyon
Member

Аціо: 16.10.2025 12:51
my4a4oc: 16.10.2025 12:47
Все одно воно там все це продається, обслуговується і так далі. Памʼятаю як люди ржали шо вони скоро будуть на конях їздити, а по факту проїхались по нам.
Ага ото я і дивлюсь як ниють майстри з СЦ як воно все через прокладки дорого стало купляти, якщо не БВ та мародерка.
Чомусь згадується одразу - (с) Радянській Союз ніколи не впаде, та що йому ті санкції... (с).
У нас всю дорогу все покупали через сраку Китай, задолго до вторжения, хотя бы тут на форуме, да и полно магазов возят серяк из той же поляндии без гарантии, тоже задолго до, мы по факту мало чем от РФ отличаемся. То что дороже ну что ж они могут себе позволить, у них нефтедоллары, нефтерупии или что там еще, в отличие от нас, у нас за копейку удавятся с Китая закупать будут. Я тут себе присматривал Casio G-Shock, они вроде из Украины не выходили, мечта юности из 90-х, читаю отзыв на одну модель, если б не на розетке подумал бы что из РФ
"Красивая лимитка га2100. Везли 5дней, вроде как для Германии. Гарантийку естественно никто не заполнял, хотя цена аналогична офф дистрибьюторам. К самим часам претензий нет." Отзыв от 2 фев 2025 года.
Аціо
Member

Sailor Popeye: 16.10.2025 13:46

Та ці історії, що ось трохи вже і впаде економіка таке собі. Все в них продається і можна купити. Може не так зручно але це точно не критично для населення
Деякі бренди працюють з магазинів під іншою вивіскою, а айті фірми спокійно роблять ігри для видавців з Європи або США
По аналогії з СРСР воно падало більше 20 років, з чого ви вирішили що ось ось?
От самі собі вигадують люди, а то і прилічують іншим свої думки і щось потім їм не так.
РФ в комплексі впало б через років 10-12, але через допомогу та спонсорування Китаєм, Індією, Європою це може тягнутись сотнями років.
Геральт
Member

Китай
поляндии
іван, іді дамой. водкі нєт
Аціо
Member

kyon: 17.10.2025 00:38
Аціо: 16.10.2025 12:51

Ага ото я і дивлюсь як ниють майстри з СЦ як воно все через прокладки дорого стало купляти, якщо не БВ та мародерка.
Чомусь згадується одразу - (с) Радянській Союз ніколи не впаде, та що йому ті санкції... (с).
У нас всю дорогу все покупали через сраку Китай, задолго до вторжения, хотя бы тут на форуме, да и полно магазов возят серяк из той же поляндии без гарантии, тоже задолго до, мы по факту мало чем от РФ отличаемся. То что дороже ну что ж они могут себе позволить, у них нефтедоллары, нефтерупии или что там еще, в отличие от нас, у нас за копейку удавятся с Китая закупать будут. Я тут себе присматривал Casio G-Shock, они вроде из Украины не выходили, мечта юности из 90-х, читаю отзыв на одну модель, если б не на розетке подумал бы что из РФ
"Красивая лимитка га2100. Везли 5дней, вроде как для Германии. Гарантийку естественно никто не заполнял, хотя цена аналогична офф дистрибьюторам. К самим часам претензий нет." Отзыв от 2 фев 2025 года.
Змішались коні люди та тисячі орудій...
Рожеве поні ви наше, в нас дорожче ніж у Європі та США багато речей, ви чинник з наслідками переплутали.
Тим паче як приклад - Німеччина людина з ЗП 3700 ойро Дортмунд, каже не може собі дозволити 5090 відчуваєте де ви самі собі Піноккіо?

Геральт
Ото я не зрозумів, а потім як зрозумів, дякую...
А ну тоді він все логічно написав - в них у РФ саме так, споживають фекалії та прагнуть нагодувати інших.

Йде так, а чому ви дізнались?
На пальцях пояснюю - Яценюк передав ГТС та НП у власність Європи,
перекриємо чи знищимо -"маленький" штраф отримаємо, трильйонів на п'ять та заборони, перепони на допомогу.

Це як в тому поганому анекдоті - відчуваєте палець в цікавому місці, а руки факіра вільні...
n+gibat[]r
Member

MSI напомнили мем про кота и сметану :laugh:
спойлер
Изображение
DDt
Member

Shaolin_Style: 16.10.2025 15:22Поправка, шла но с 2024 года уже не идет (по крайней мере официально).
"Дружба" вроде прекрасно работает
leif
Member

DDt: 17.10.2025 13:19"Дружба" вроде прекрасно работает
так і є. припиняла свою роботу буквально ненадовго в серпні, якщо нічого не плутаю
Ответить