Activision зробить Call of Duty: Black Ops 6 безплатною на тиждень одночасно з релізом Battlefield 6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

deserteagle777: 09.10.2025 13:03
The_Rusik: 09.10.2025 10:57 Мне нравился режим DMZ, но когда начали добавлять скины кролика, рэперов, трассера, то отбило желание играть в фортнайт. И не зря, они потом вообще забросили этот режим, видите ли он бесплатный был, а много в него играло, их жаба задушила, и они хотят вернуть этот режим уже в 2026 за бабки. Но уже поздно, скины мультяшные поставило точку для меня. Колда :rip:
Вайбік міл-сіму так і пре :laugh:
я в таке буду грати - тільки якщо будуть платити мені :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
tornadox: 09.10.2025 11:54
Vlaad13: 09.10.2025 11:50Який це останній і в чому він найкращий?
Ігрова спільнота вважає BOPS6 кращим з КОД з того що вийшло за останні декілька років. Мені все одно більше подобається MW2019.
в цій новій колді більшість це якісь скуфи подпиваси
шутер в якому не потрібно стріляти в голову - не може називатися шутером, ніякого скіла там немає
MqM
Member

Повідомлення

Vlaad13: 09.10.2025 15:08
deserteagle777: 09.10.2025 13:03

Вайбік міл-сіму так і пре :laugh:
я в таке буду грати - тільки якщо будуть платити мені :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
tornadox: 09.10.2025 11:54
Ігрова спільнота вважає BOPS6 кращим з КОД з того що вийшло за останні декілька років. Мені все одно більше подобається MW2019.
в цій новій колді більшість це якісь скуфи подпиваси
шутер в якому не потрібно стріляти в голову - не може називатися шутером, ніякого скіла там немає
Там взагалі навіть дизайн карт створений так, щоб кожен зміг настрвляти собі фрагів, навіть повний нуб:) Все для масової аудиторії
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Непотреб зробить Непотреб 6 безплатною на тиждень одночасно з релізом Непотреб 6 :lol:
The_Rusik
Member

Повідомлення

GipeR
Пропустили
tornadox
Member

Повідомлення

IronWithin: 09.10.2025 12:21Дивно, заходжу в стім і бачу 40% від людей і 23% по рецензіям, да і на мою думку типове конвеєрне лайно починаючи з 4 частини, де ви там той емейзінг побачили - не знаю
КОД на стімі зовсім недавно, та франшиза КОД була завжди консольними шутерами в першу чергу. Там головна аудиторія, а не на стімі.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Vlaad13: 09.10.2025 15:08в цій новій колді більшість це якісь скуфи подпиваси
не зрозумів хто скуфи і подписави, останнє теж не зрозумів. Грав БОПС6 на безкоштовних вихідних в мультик, буде приємно вражений, а от спробував БОПС7 - не дуже.
Earanak
Member

Повідомлення

tornadox: 09.10.2025 17:50КОД на стімі зовсім недавно
Всего лишь с 2006 года :D
https://steamdb.info/app/2620/info/
tornadox
Member

Повідомлення

Ага, ой, аж 65 геймерів, серйозно статистика :gigi:
Зображення
Я про нові і актуальні Call of Duty які були екзами батл.нету, почали добавляти лише з 2022 року, деякі старіші лише з 2023
Earanak
Member

Повідомлення

tornadox, как ты написал так я и ответил. Никаких уточнений про какие то конкретные части колды от тебя не было.
tornadox
Member

Повідомлення

Earanak: 09.10.2025 19:41 Речи про онлайн не было. Сразу уточнил бы что конкретно имеешь ввиду, да и все.
Мова чітко була про BOPS6 - можеш перейти на повідомлення вище. viewtopic.php?p=4041711#p4041711
IronWithin
Member

Повідомлення

tornadox: 09.10.2025 17:50
IronWithin: 09.10.2025 12:21Дивно, заходжу в стім і бачу 40% від людей і 23% по рецензіям, да і на мою думку типове конвеєрне лайно починаючи з 4 частини, де ви там той емейзінг побачили - не знаю
КОД на стімі зовсім недавно, та франшиза КОД була завжди консольними шутерами в першу чергу. Там головна аудиторія, а не на стімі.
Дурня якась, з першої частини на пк, але консольный шутер...
Можливо ви хотіли сказати що вона грошей більше на консолях приносила розробникам, це може бути, але я чомусь дуже сумніваюся що рейтинг в стімі прям кардинально відрізнявся б від рейтингу на плойці чи де інде! Хрінь вона й в африці хрінь.
MqM
Member

Повідомлення

tornadox: 09.10.2025 19:39
Ага, ой, аж 65 геймерів, серйозно статистика :gigi:
Зображення
Я про нові і актуальні Call of Duty які були екзами батл.нету, почали добавляти лише з 2022 року, деякі старіші лише з 2023
А до чого там статистика? Гра нествльки стара, що не знаю на якій там платформі в неї великий онлайн? До чого ця вронія була не знаю. Просто визнайте, що ляпнули про Код в Стімі дурницю
Дурня якась, з першої частини на пк, але консольный шутер...
Все, що пропустило покоління зед надто старе аби бути правдою, для них код почав існувати в останні років 5-10:)
OldGoodGames
Member

Повідомлення

самий трушний був саме перший код :super:
так само і бф1942 був самий трушний :up:
tornadox
Member

Повідомлення

MqM: 09.10.2025 20:34А до чого там статистика? Гра нествльки стара, що не знаю на якій там платформі в неї великий онлайн? До чого ця вронія була не знаю. Просто визнайте, що ляпнули про Код в Стімі дурницю
Так в тебе питання до Earanak, йому і кажи що він ляпнув дурницю :laugh:

Call Of Duty не виходили в стімі з 2016 до 2022 рік. Тобто всі ще більш-менш актуальні та сучасні ігри франшизи Call of Duty не мають великої аудиторії в стімі, так як вони були ексклюзивами Battle.net після угоди з Activision-Blizzard. Я і сам граю в ці ігри через battle.net
IronWithin: 09.10.2025 20:17Дурня якась, з першої частини на пк, але консольный шутер...
Call of Duty завжди в першу чергу орієнтувався на ринок консолей. Я не збираюся розжовувати, просто подумай що турніри по call of duty проводять лише на геймпадах. І гра має найкращий ейм-ассіст на консолях який практично ставить ветеранів клавіатури і мишки в позу.
IronWithin: 09.10.2025 20:17рейтинг в стімі
враховуючи що гра доступна в 5-магазинах і здебільшого грається на консолях - поганий орієнтир

не розбираєшся в темі, не пиши дурні
IronWithin
Member

Повідомлення

tornadox: 09.10.2025 21:56
MqM: 09.10.2025 20:34А до чого там статистика? Гра нествльки стара, що не знаю на якій там платформі в неї великий онлайн? До чого ця вронія була не знаю. Просто визнайте, що ляпнули про Код в Стімі дурницю
Так в тебе питання до Earanak, йому і кажи що він ляпнув дурницю :laugh:

Call Of Duty не виходили в стімі з 2016 до 2022 рік. Тобто всі ще більш-менш актуальні та сучасні ігри франшизи Call of Duty не мають великої аудиторії в стімі, так як вони були ексклюзивами Battle.net після угоди з Activision-Blizzard. Я і сам граю в ці ігри через battle.net
IronWithin: 09.10.2025 20:17Дурня якась, з першої частини на пк, але консольный шутер...
Call of Duty завжди в першу чергу орієнтувався на ринок консолей. Я не збираюся розжовувати, просто подумай що турніри по call of duty проводять лише на геймпадах. І гра має найкращий ейм-ассіст на консолях який практично ставить ветеранів клавіатури і мишки в позу.
IronWithin: 09.10.2025 20:17рейтинг в стімі
враховуючи що гра доступна в 5-магазинах і здебільшого грається на консолях - поганий орієнтир

не розбираєшся в темі, не пиши дурні
"Я не збираюся розжовувати, просто подумай" - завжди робочий аргумент)
А з геймпадами сидять вони це не тому що серія давненько вже кормиться майже виключно з мобільної версії?
Бо я колись бачив пару турнірів одним оком до мобілки, і там люди не сиділи з геймпадами)) ба більше, там консоллю і не пахло)
Відповісти