Яка відеокарта потрібна для Battlefield 6? Опубліковано власні тести NVIDIA

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Martix
Member

Повідомлення

Кринж показывать тесты онлайн-шутера с включенным ДЛСС и фреймгеном х4 :lol:
Получается делим фпс примерно на 5 и получаем ситуацию в нативе :popcorn:
Выходит что фпс в бете было больше :rotate:

Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
MqM: 08.10.2025 18:18Надіюсь десь будуть тести в нативному 4k
А покищо в нативi лише слайди Nvidia :laugh:
Rage86
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 08.10.2025 19:52 Ну то есть лаптоп 5090 хуже десктопной 5070ti. Восхитительно, поздравляю всех владельцев "игровых" ноутов. По факту же за такой развод нужно судить НВидию, 5090 мобильная должна называться 5070 super laptop для корректного позиционирования.
Для тебя это стало откровением? А ничего, что десктопная 5090 весит как весь ноут с мобильной? Ноутбук для игр - это всегда большой компромисс, и если когда-то только по железу, то сейчас и по размеру экрана. Я вообще не понимаю какой комфорт от игры с монитором меньше 27"
MqM
Member

Повідомлення

Voozy: 08.10.2025 18:54
MqM: 08.10.2025 18:18 Надіюсь десь будуть тести в нативному 4k , без цих модних апсйкелерів і генераторів кадрів
Так бета ж была 2 месяц назад. Заютубь и посморти, вряд ли будет сильно отличаться.
Бета не показник, не дарма пишуть бета не репрезентує фінальний показник оптимізації.
Я навіть грав ту бету, але графіка далеко не скрізь відповідала фінальній, частенько перед мною провантажувалися модельки гравців та текстури - і як по цьому можна обєктивно оцінити фінальний результат? :D
NUN4AG
Member

Повідомлення

Зізнавайтесь, хто з вас викручує в мультиплеєрі налаштування на Ultra, а після цього ще й притрушує FG4X?
stoned
Member

Повідомлення

NUN4AG
Таки я, тільки ще зверху DLDSR докидую. :gigi:
Й навіть тоді вистачає фепесів для капу монітору без використання фреймгену.
Voozy
Member

Повідомлення

Я не выкупаю, как можно играть в ПвП не то что с МФГ, а даже с обычным ФГ?
Разве задержка не муляет? Когда пробовал МФГ в КП2077 - буд-то через Geforce Now играю...
Или всё таки задержка при условных 180 фпс с МФГ лучше будет, чем 60 без? :spy:
Tetronga
Member

Повідомлення

Графіка в бф6 доволі убога (особливо текстури і О БОЖЕ ЦІ ВСРАТІ ТІНІ :puke:), тому будь що починаючи з 1070 це повинно тягнути, якщо ми говоримо про FullHD.
Fen1xz
Member

Повідомлення

859-я новость про батлу 6. Кто-то в редакции заядлый батлфилдел и решил любую новость выкатывать на оверов. "Астанавитесь" :)
Kassatka
Member

Повідомлення

Він обіцяє стати однією з головних подій осені, до якої готуються як пересічні геймери, так і виробники відеокарт.
Найголовніша ігрова подія цеї осені - це 30 вересня вихід DLC про японців та японський пантеон богів у Age of Mythology: Retold, а не якийсь черговий шутер, до того ж попсовий.

Бусі та Она-Муся :super:

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Voozy: 09.10.2025 06:28 Я не выкупаю, как можно играть в ПвП не то что с МФГ, а даже с обычным ФГ?
А я от досі не викупив, як взагалі можна грати ПвП у комп'ютерних іграх. :dontknow:
Grava
Member

Повідомлення

Kassatka: 09.10.2025 09:09Найголовніша ігрова подія цеї осені -
Жанр ртс вже давно мертвий, яка ще головна подія :D
Kassatka
Member

Повідомлення

Rage86: 08.10.2025 20:53 Я вообще не понимаю какой комфорт от игры с монитором меньше 27"

А я взагалі не розумію, який комфорт від гри з монітором менше 43", якщо можеш собі такий дозволити.
Mozdev
Member

Повідомлення

Tetronga: 09.10.2025 07:22 Графіка в бф6 доволі убога (особливо текстури і О БОЖЕ ЦІ ВСРАТІ ТІНІ :puke:), тому будь що починаючи з 1070 це повинно тягнути, якщо ми говоримо про FullHD.
Мене більше бісить що вони вимагають Secure Boot та TPM для гри, тому що від читерів це ніяк не допоможе.

Тут йде до того щоб призвичаїти людей до їх постійного вмикання, наступний крок обидві технології будуть такими що не можна вимкнути,
третій крок заберуть можливість управляти "Authenticated Variable" тобто ключами Secure Boot`a
(PK, KEK, db, dbx, MOK), четвертий крок це вендорлок з ще більшими анальними зондами від яких вже не відмовитись :rotate:
Спроба вендорлока вже була, але тоді через суд це вирішили, тепер вони пішли іншим шляхом через м'яку силу. B-)
MqM
Member

Повідомлення

Kassatka: 09.10.2025 09:09
Він обіцяє стати однією з головних подій осені, до якої готуються як пересічні геймери, так і виробники відеокарт.
Найголовніша ігрова подія цеї осені - це 30 вересня вихід DLC про японців та японський пантеон богів у Age of Mythology: Retold, а не якийсь черговий шутер, до того ж попсовий.

Бусі та Она-Муся :super:

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Voozy: 09.10.2025 06:28 Я не выкупаю, как можно играть в ПвП не то что с МФГ, а даже с обычным ФГ?
А я от досі не викупив, як взагалі можна грати ПвП у комп'ютерних іграх. :dontknow:
Ваша особиста не любов до шутерів ніяк не знецінює жанр і вклад в розвиток ігрової індустрії. Жодна стратегія не є такою імерсивною, як шутер від першого лиця, а про заглиблення в атмосферу. Дум, як був культовою класикою так і залишився подобається це вам чи ні

Відправлено через 2 хвилини :
Mozdev: 09.10.2025 11:04
Tetronga: 09.10.2025 07:22 Графіка в бф6 доволі убога (особливо текстури і О БОЖЕ ЦІ ВСРАТІ ТІНІ :puke:), тому будь що починаючи з 1070 це повинно тягнути, якщо ми говоримо про FullHD.
Мене більше бісить що вони вимагають Secure Boot та TPM для гри, тому що від читерів це ніяк не допоможе.

Тут йде до того щоб призвичаїти людей до їх постійного вмикання, наступний крок обидві технології будуть такими що не можна вимкнути,
третій крок заберуть можливість управляти "Authenticated Variable" тобто ключами Secure Boot`a
(PK, KEK, db, dbx, MOK), четвертий крок це вендорлок з ще більшими анальними зондами від яких вже не відмовитись :rotate:
Спроба вендорлока вже була, але тоді через суд це вирішили, тепер вони пішли іншим шляхом через м'яку силу. B-)
Це створює людям проблеми з багатьма ос, певними робочими програмами, та навіть з певним хардвейр
Astralex
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 08.10.2025 18:40 не розумію чого усі писяють кип'ятком від цієї гри?
доречі цікаво за вояків яких стран можна буле зіграти тут?
чи буде тут предствлена сухопутна, воздушна та морська техніка як було у бф1942 у якій було усе навіть субмарини.
:facepalm: лучше удали и не позорься
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Megaclite: 08.10.2025 19:07
OldGoodGames: 08.10.2025 18:40 не розумію чого усі писяють кип'ятком від цієї гри?
Рекламна кампанія вдалась
гарний продукт не потребує такої агресивної реклами,
чи злетить сама гра, велике питання, бо не пам'ятаю грарного релізу бф з часів третьої частини.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
Astralex: 09.10.2025 20:53
доречі цікаво за вояків яких стран можна буле зіграти тут?
чи буде тут предствлена сухопутна, воздушна та морська техніка як було у бф1942 у якій було усе навіть субмарини.
:facepalm: лучше удали и не позорься
конструктив який?

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Grava: 09.10.2025 09:17
нажаль так як і інша мультиплеєрна классика :(

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Fen1xz: 09.10.2025 08:31 859-я новость про батлу 6. Кто-то в редакции заядлый батлфилдел и решил любую новость выкатывать на оверов. "Астанавитесь" :)
Б - бабло, баттлфілд :)
Grava
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 09.10.2025 22:06гарний продукт не потребує такої агресивної реклами
hi-fi rush не згоден. :laugh:
для батли найкращою рекламою була відкрита бета, де всі своїми очима все побачили :rotate:
Kassatka
Member

Повідомлення

Grava: 09.10.2025 09:17
Ну гаразд, Она-Муся в Age of Mythology: Retold - це мій особистий смак, але це всього лише DLC, а так-то цієї осені намічаються дві інші грандіозні події:
21 жовтня реліз Jurassic World Evolution 3 від Фронтиру.
13 листопада реліз Anno 117: Pax Romana від Убийсофту.
Тож якби цей ігровий світ не був зав'язаний на шутерах та екшенах, то на найголовнішу подію мабуть потянув би стародавній Рим у Anno 117. Хоча Убийсофти не надто на це заслуговують.
Я обидві події чекаю, Світ Юрського періоду вже передзамовив, а Анно запускав демку та передзамовлю на початку наступного місяця (щоб отримати бонуси за передзамовлення для повної колекції). Заодно маю черговий привід думати про Древній Рим не рідше, ніж щотижня. :shuffle:
MqM: 09.10.2025 13:16Жодна стратегія не є такою імерсивною, як шутер від першого лиця, а про заглиблення в атмосферу.
Зате мені захоплююче заглиблення та занурення дає 50-дюймовий екран на відстані витягнутої руки, а очевидно, що ні для яких шутерів від першої особи це не підходить. У результаті прихильники шутерів сидять перед 27-дюймовими екранчиками і їм навіть 32 дюйми здаються великими. Ну от для мене особисто таку імерсивність від першої особи можуть давати гоночки чи симулятори водія техніки, а сюжетну імерсивність щось типу Diablo, де рух мишкою, камера від пташиного польоту й північ завжди вгорі, тож управляти й орієнтуватися легко.
Igbin
Member

Повідомлення

Що воно меле
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Mozdev
Любиш батльфільду гоняти - люби й тпми включати :gigi:
Це жарт
mgerchik
Member

Повідомлення

Mozdev: 09.10.2025 11:04Мене більше бісить що вони вимагають Secure Boot та TPM для гри, тому що від читерів це ніяк не допоможе.
ця фігня ще й вирубає агент драйвеів карти, через яку фпс метр у мене, і asus suite. брєд :facepalm:
NUN4AG: 09.10.2025 00:05Зізнавайтесь, хто з вас викручує в мультиплеєрі налаштування на Ultra, а після цього ще й притрушує FG4X?
я)) але без генератора. для 1080 ФГ не треба :D
Відповісти