Або я не зрозумів жарт, що відеокарти купляють кенгуру, або скажіть що ви мали на увазі. Я ще розумію деякі країни маються інший відсоток продаж консолей бо їх банально там або рядом виготовлять, але до чого тут відеокарти?Аціо: ↑ 06.10.2025 09:34 Більш недолугого порівняння - якщо уважно вичитати новину, я б і не вигадав.
Дізнаємось ще об'єми продажів бананів у Ескімосів, незламно та потужно.
Новости
Последние статьи и обзоры
Radeon RX 9000 продаються краще за GeForce RTX 50 в Австралії
-
Alligator
Member
-
xtbtch
Member
земля стеклобетоном зелёным
-
Filabatya
Member
амінь
-
l-m
Member
І як думаєш мало таких?Hotspur: ↑ 06.10.2025 13:28570 швидша в 2 рази, це треба абсолютним олухом бутиGeinz21: ↑ 06.10.2025 11:20Прямо дежавю по часам майнінгу на 1000-й серії, коли замість більш потужної RX570 багато хто купував лайно у вигляді GTX1050Ti
Якщо дивитись по статистиці Стім, то "абсолютних олухів" весною 2019 було 9.31%, у 28 разів більше ніж "не олухів" з RX 570. І це були карти без променів, ДЛЛС та інших фіч НВ, без яких тепер немає життя
- спойлер
-
Denvys5
Member
Все там булоl-m: ↑ 06.10.2025 22:19І це були карти без променів, ДЛЛС та інших фіч НВ, без яких тепер немає життя
Тоді не було життя без хейрворксу у 3му відьмаці і нвенку
Часи змінюються, об'єкт впарювала змінюється, впарювало не змінюється
-
Alligator
Member
Я такий олух і купував в січні 2017 GTX 1050 Ti за 5 803₴ на зеленому смайлику.l-m: ↑ 06.10.2025 22:19І як думаєш мало таких?Hotspur: ↑ 06.10.2025 13:28 570 швидша в 2 рази, це треба абсолютним олухом бути
Якщо дивитись по статистиці Стім, то "абсолютних олухів" весною 2019 було 9.31%, у 28 разів більше ніж "не олухів" з RX 570. І це були карти без променів, ДЛЛС та інших фіч НВ, без яких тепер немає життя![]()
- спойлер
Я ще двічі олух, бо по перше карту презентували у квітні, а я 1050 ti брав у січні коли 570 не існувало, а по друге купив 1050 ті за 5 803 гривні в той час як RX 570 вартує $169 USD... ну як вартує, бум майнінгу та їх тупо немає, а те через пів року з'явилось почало вартувати 8 999 грн web-архів 3 Sep 2017 - 22 Jul 2025
-
Geinz21
Member
Alligator
я трохи погарячкував, забув, що 570-х також не було в продажу
На справді я мав на увазі період, коли майнінгова шизофренія пішла на спад у той період та асортимент почав вирівнюватися. І як раз тоді багато блогерів піарили саме 1050 (мабуть куртка їх наклепав не один вагон). Мій знайомий теж повівся і купив це сміття, потім жалкував, хоча я казав не бери.
я трохи погарячкував, забув, що 570-х також не було в продажу
-
waryag
Member
1050 холодніша і тихіша, є фізікс, і взагалі, в АМД погані дрова!Hotspur: ↑ 06.10.2025 13:28570 швидша в 2 рази, це треба абсолютним олухом бути
-
Nouriel
Member
а ще мене називав фанатом амд через мої нейтральні повідомлення, а у самого то прям пре зелене з усіх щілинerkins007: ↑ 06.10.2025 13:52Думаешь странная новость, в Стиме и 0.1% вся серия не набрала, хотя вся 50 серия там есть, начинаешь читать дальше - Hardware Unboxed и все встаёт на свои места.
Ребята стали в последнее время настолько откровенной красной помойкой, нал которой уже не только аудитория, но и их же коллеги ржут, что превзошли даже синих userbenchmark.
Идеальный пример как слить многолетнюю репутацию за пару чемоданов
-
Rabbitultra
Member
Добре що нвідія не заносить не чемодани, не накручує статистику і ніколи не бреше. І не кидає страйки на відео ютюберам які показують махінації куртки. О, свята кожанкаerkins007: ↑ 06.10.2025 13:52 Думаешь странная новость, в Стиме и 0.1% вся серия не набрала, хотя вся 50 серия там есть, начинаешь читать дальше - Hardware Unboxed и все встаёт на свои места.
Ребята стали в последнее время настолько откровенной красной помойкой, нал которой уже не только аудитория, но и их же коллеги ржут, что превзошли даже синих userbenchmark.
Идеальный пример как слить многолетнюю репутацию за пару чемоданов
-
VolandInferno
Member
А болгари, болгари восхітілісь?