У Steam почався великий осінній розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

South Park: The Fractured But Whole - 64 грн
tablestikus
Member

ух як багато всього що в вішлісті по знижкам 70-90 % - буде в що гратися зимовими вечорами
mult
Member

До Days Gone можна докупити dlc за пів ціни.
ook2112
Junior

Alligator: 29.09.2025 21:14 Контрол за чашку кави, най буде :gigi:
Его в epic games store раздавали не раз.
Grava
Member

ook2112
І що? Не всі моніторять Епік і забирають кожну гру.
Ostin
Member

Що там безкоштовно, що тут за чашку кави - грати в це ніхто не буде :D Не тому, що гра погана, а тому що всі, хто нею цікавився, пройшли її вже давно.

Колись (років 10 тому) не купив Elite Dangerous + Odyssey, бо було дорого і комп не тягнув. Зараз воно за якісь копійки. Варте уваги?
Bukakanga
Member

Контрол - 67 грн за полное издание, Эпики раздавали только базовую игру без длц
Элит Дэйнжероус - 41 грн
Мафия 3 - 54 грн
Ostin
Member

Взяв на всяк випадок Еліту, може буде колись настрій політати. За 51 фул комплект.
Alligator
Member

у Steam - Control Ultimate Edition
у Epic з 2021 р. базова - Control
7mindfields
Member

ook2112: 30.09.2025 09:43
Alligator: 29.09.2025 21:14 Контрол за чашку кави, най буде :gigi:
Епік геймс це помийка, а не стор
Kirakishou
Member

7mindfields: 30.09.2025 11:50Епік геймс це помийка, а не стор
Не сперечаюся, що Епік Геймс гірше Стіму. У нього погана техпідтримка, немає відгуків, магазин їх хоч і не такий лагаючий, як раніше, але все одно не порівняти зі Стімом. Але крім звичайних знижок зараз Епік Геймс дають ще й кешбек 20%. Я хочу придбати Стеллар Блейд і зараз в Стімі на нього знижка 20%, тобто повне видання коштує 2079 гривень. В Епік Геймс воно також коштує 2079 гривень, але додатково дають ще 20% кешбеку. Крім цього, в Стімі є подвійна конвертація, бо там насправді ціни в доларах. В Епік яка ціна є, таку з карточки і списує. Хоч я в Епік Геймс ще ігри не купував, але я регулярно поповнюю через нього ігри-сервіси сумами від 200 до 1000 гривень і у мене ні разу не списувало за подвійну конвертацію. А в Стімі не списує тільки якщо ти спочатку поповнюєш гаманець, кидаючи туди сумами по 200 гривень, а вже потім купуєш гру. Якщо відразу щось придбати за 2000 гривень, то банк ще додатково візьме за подвійну конвертацію. І хоч я особисто з цим не зустрічався, бо мало граю в звичайні ігри і тому майже нічого не купую, але я неодноразово тут на форумі читав відгуки, що в залежності від банку і суми ця подвійна конвертація може бути доволі відчутна. Тому кожному своє. Комусь головне саме магазин, а для когось і додатковий кешбек 20% може мати значення.
7mindfields
Member

Kirakishou: 30.09.2025 12:28
7mindfields: 30.09.2025 11:50Епік геймс це помийка, а не стор
Не сперечаюся, що Епік Геймс гірше Стіму. У нього погана техпідтримка, немає відгуків, магазин їх хоч і не такий лагаючий, як раніше, але все одно не порівняти зі Стімом. Але крім звичайних знижок зараз Епік Геймс дають ще й кешбек 20%. Я хочу придбати Стеллар Блейд і зараз в Стімі на нього знижка 20%, тобто повне видання коштує 2079 гривень. В Епік Геймс воно також коштує 2079 гривень, але додатково дають ще 20% кешбеку. Крім цього, в Стімі є подвійна конвертація, бо там насправді ціни в доларах. В Епік яка ціна є, таку з карточки і списує. Хоч я в Епік Геймс ще ігри не купував, але я регулярно поповнюю через нього ігри-сервіси сумами від 200 до 1000 гривень і у мене ні разу не списувало за подвійну конвертацію. А в Стімі не списує тільки якщо ти спочатку поповнюєш гаманець, кидаючи туди сумами по 200 гривень, а вже потім купуєш гру. Якщо відразу щось придбати за 2000 гривень, то банк ще додатково візьме за подвійну конвертацію. І хоч я особисто з цим не зустрічався, бо мало граю в звичайні ігри і тому майже нічого не купую, але я неодноразово тут на форумі читав відгуки, що в залежності від банку і суми ця подвійна конвертація може бути доволі відчутна. Тому кожному своє. Комусь головне саме магазин, а для когось і додатковий кешбек 20% може мати значення.
при бажанні додаткові 20-30% знижки можна знайти у тих, хто виводить баланс стіму за реал
Kirakishou
Member

7mindfields: 30.09.2025 12:51при бажанні додаткові 20-30% знижки можна знайти у тих, хто виводить баланс стіму за реал

Потрібно знати, де і кого шукати, а я ніколи цим не цікавився. В Епік просто купив і граєш. Але у мене зараз немає бажання грати в цю гру, тому і не купую. Коли захочу в неї пограти, будуть ще більші знижки.
Геральт
Active Member

Kirakishou: 30.09.2025 13:15
7mindfields: 30.09.2025 12:51при бажанні додаткові 20-30% знижки можна знайти у тих, хто виводить баланс стіму за реал

Потрібно знати, де і кого шукати, а я ніколи цим не цікавився. В Епік просто купив і граєш. Але у мене зараз немає бажання грати в цю гру, тому і не купую. Коли захочу в неї пограти, будуть ще більші знижки.
Вже і не пам'ятаю коли останній раз брав в стімі забавку без додаткової знижки в 15% :)
Навіть тут на формуі є ті, хто таким займається
Muttabor
Member

Kirakishou: 30.09.2025 12:28Крім цього, в Стімі є подвійна конвертація, бо там насправді ціни в доларах.

Если что, при оплате картой Visa, двойной конвертации в Steam не будет. :) С карты списывается ровно та сумма, что указана в корзине при оформлении заказа.
sagifire
Member

Я собі взяв легенду геймдеву Hotline Miami з 80% знижкою за 45грн
oversteve
Member

7mindfields: 30.09.2025 11:50
ook2112: 30.09.2025 09:43
воно то може і помийка, але там ціни місцями дуже ок бувають - АВ2 за 350 грн, делюкс з длс за 520 грн, кіберпук ультімейт за 600 грн, ще й той кешбек 20%...
ну і власне вже дофіга добротних ігор безплатно роздали, із того що згадаю - дезлуп, гоствайр, обидва гостранера, чумна казка, цивілізація 6, ККД перший, ціла купа добротної індюшатини типу лімбо, монумент веллей і т.п.
kairo
Member

sagifire: 30.09.2025 14:44 Я собі взяв легенду геймдеву Hotline Miami з 80% знижкою за 45грн
Також взяв.

Хотів взяти пару DLC до ігор Парадоксів, але нічого з того, що хочу знижок ще немає.

Відправлено через 38 хвилин 42 секунди:
ELDEN RING Shadow of the Erdtree - досі без знижки.

Sekiro - судячи із всього, ніколи більш як 50% знижки не отримає...
lividum
Member

прикупил The Medium, первый Dying Light (полное издание, вообще за копейки) и Doom: the Dark Ages. Думец взял на посмотреть и понял, что оставлю. Настоящее такое мужское рубилово B-) , еще и работающее идеально (разве что с пастрейсингом в роликах куча артефактов, чето видяха не успевает просчитывать). 30% вроде и не скидка мечты, но от 2500 это 800 грн. :)
destructX
Member

oversteve: 30.09.2025 16:09
7mindfields: 30.09.2025 11:50
воно то може і помийка, але там ціни місцями дуже ок бувають - АВ2 за 350 грн, делюкс з длс за 520 грн
За наводочку дякую, давно хотів делюкс по нормальній знижці, шо вже й забув за це :D
правда дуже жаль, шо це ексклюзив Епіків, вже б давно забрав би в Стім :-/
Последний раз редактировалось destructX 30.09.2025 17:31, всего редактировалось 1 раз.
Ответить