Ну Асус хоч визнає та виправляє.
А от згадаємо Мясай та відмову у гарантії при виходу з ладу через відсутність запобіжників - які сама ж Мясай і не розпаяла...
Новини
Останні статті і огляди
ASUS визнала проблеми в роботі ігрових ноутбуків ROG та пообіцяла все виправити
-
Аціо
Member
-
agsamfisher
Junior
Вам не потрібно ходити до сервісів, BIOS оновиться автоматично, за умови що у вас включений центр оновлення windows.MqM: ↑ 28.09.2025 14:43 Уявляю, як не пощастило людям, які просто купили ноут і не шарять в тих біосах, і що воно таке, а батькам дітей тим більше.
Пс взагалі мали би організувати безкоштовний апдейт у сервісних центрах, щоб люди гайди в інеті не шукали
Головне що знайшли причину, тепер треба щоб виправили і додали в найближче оновлення!
-
crisisby
Member
Ці лаги статери є на rog 14” 4900/5900hs 2060/3060, tuf 30 серія. І на редіті багато тем з цією проблемою. Нехай визнають це в більш старих моделях клоуни 
-
IronWithin
Member
MqM
І якщо ви думаєте, що я ставитиму 700+ гіг сдк заради дрібязкових модів, щоб вам щось довести, то ви дуже наївні. (С)
Да як це я наївний коли я відразу написав що ви нічого робити не будете? Якщо не знали що сдк буде кастрований питання теж саме, на який біс було стверджувати що навідміну від мене ви щось таки створите?
До речі скинули ви посилання тільки на головну сторінку… мде, так ми далеко не заїдемо, ні ніку щоб оцінити хоть щось з ваших робіт, ні посилання на конкретну роботу, ні чо го, дякую але я не приймаю на віру слова першого пересічного, це не те що на доказ не тягне, це яма для репутації)
P.S так люди вам казали що той де сталкер вийде багованним та хріново працюючим, один там навіть на гроші хотів сперечатися, і де тут «фантазії» чи втішання «его»?
І якщо ви думаєте, що я ставитиму 700+ гіг сдк заради дрібязкових модів, щоб вам щось довести, то ви дуже наївні. (С)
Да як це я наївний коли я відразу написав що ви нічого робити не будете? Якщо не знали що сдк буде кастрований питання теж саме, на який біс було стверджувати що навідміну від мене ви щось таки створите?
До речі скинули ви посилання тільки на головну сторінку… мде, так ми далеко не заїдемо, ні ніку щоб оцінити хоть щось з ваших робіт, ні посилання на конкретну роботу, ні чо го, дякую але я не приймаю на віру слова першого пересічного, це не те що на доказ не тягне, це яма для репутації)
P.S так люди вам казали що той де сталкер вийде багованним та хріново працюючим, один там навіть на гроші хотів сперечатися, і де тут «фантазії» чи втішання «его»?
-
1qq9qq
Junior
Цей баг взагалі ентузіаст зі сторони знайшов та передав розгорнутий багрепорт в асус з інструкціями як це виправити. Сам розробник вже на всьому готовому оновлення випустить.MqM: ↑ 28.09.2025 14:43 Уявляю, як не пощастило людям, які просто купили ноут і не шарять в тих біосах, і що воно таке, а батькам дітей тим більше.
Пс взагалі мали би організувати безкоштовний апдейт у сервісних центрах, щоб люди гайди в інеті не шукали
-
unique-neon
Member
О, видно це класика.в мене не ноут, але монітор. Як випустили останню прошивку на початку року, що ламає kvm світч, так і не чешуться зарелізити фікс. Так і сиджу на старішій.Nikoliasik_Zeus: ↑ 28.09.2025 21:10Исправят или добавят новые?
я в своем после покупки 2 года игнорю их апдейты,буквально один бивас ломал обороты кульков,следующий вызывал черный экран после апдейта - откат только отпайкой флешки и заливки нормальной,а то и вовсе RMA .
тип такого
-
ApT_BikTop
Member
Купив собі Asus ROG Strix G16
І ця хрінь мене бісила подвісало на секунду.
Мало того гріются ядра жах.
Я аже думав в ремонт його здати. Бо що тільки не робив. Нічого не допомагає.
-
Nikoliasik_Zeus
Member
с ноутами поинтереснее,после первого запуска винда требует подключение к интернету и там волей-неволей качается биос с последующим таском на установку после перезапуска.так сказать бомба замедленного.unique-neon: ↑ 29.09.2025 08:56О, видно це класика.в мене не ноут, але монітор. Як випустили останню прошивку на початку року, що ламає kvm світч, так і не чешуться зарелізити фікс. Так і сиджу на старішій.Nikoliasik_Zeus: ↑ 28.09.2025 21:10Исправят или добавят новые?
я в своем после покупки 2 года игнорю их апдейты,буквально один бивас ломал обороты кульков,следующий вызывал черный экран после апдейта - откат только отпайкой флешки и заливки нормальной,а то и вовсе RMA .
тип такого
Он хотя бы работаетApT_BikTop: ↑ 29.09.2025 15:17 Купив собі Asus ROG Strix G16
- спойлер

-
Vasbka
Member
Цікаво ASus не хоче визнати проблему зависання ноутів цих моделей, коли ставиш відео ютуб на паузу в браузері і відкриваєш нове.
А все через криве переключення відеокарт.
На реддіт не одна тема на рахунок таких чорних екранів, коли допомагає тільки викл.
А все через криве переключення відеокарт.
На реддіт не одна тема на рахунок таких чорних екранів, коли допомагає тільки викл.
-
ruslan23
Member
шось не зрозумів про що мова? як протестить ці статери? Може я чимось не тим користуюсь з софта але шось не помічав проблем 
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
ви купили найпотужніший проц на той рік який дубасить 5.6гц в компактному корпусі ноута, звісно він буде грітись... а ще є варіант того, що проц бракований або банально ЖМ стік і чіпи голі якщо до зависання доходить. в сервіс треба звертатисьApT_BikTop: ↑ 29.09.2025 15:17 Купив собі Asus ROG Strix G16
-
alexeygalas
Member
Upd: знайшов причину мікро фрізів на Lenovo.
У налаштуваннях профілю живлення чомусь для обох пунктів PCI Express стояла максимальна економія
У налаштуваннях профілю живлення чомусь для обох пунктів PCI Express стояла максимальна економія
- спойлер
-
dead_rat
Member
Як не зустрічали? Це десь 90% власників ноутбуків. І це нормально.MqM: ↑ 28.09.2025 16:12 То ви не зустрічали людей, які не знають хаоактеристик власних ноутів, і які в них порти є.
-
pukanovar3000
Junior
цікаво, а можна посилання на цей пост?pukanovar3000: ↑ 04.10.2025 10:02Он хотя бы работает. человек отключил raid контроллер на старшей модели (18",5090) и хотел переустановить систему - каюк системе.
- спойлер