Що в словах «не тільки в цій темі, а взагалі» взятими в дужки не зрозуміло? Якщо чисто за цю тему то претензія до того що він стверджує, а не припускає виходячи з … да фіг його знає з чого, напевно з того що соні точно не змінить політику і порти будуть випускатися з такою ж швидкістю, що це буде стосуватися 100% екзів і тд, мені одному здається що тут змінні =! константи? Да і їх кількість не те щоб мала для таких заяв!Dremjke: ↑ 29.09.2025 00:00 IronWithin
Ти бухий? Схоже, що так.
Що конкретно Геральт не так написав в цій темі? Це ж факт, що Соні з часом свої ігри портують на PC. А ти, в свою чергу, займаєшся пустодзвіном та суцільне бла-бла-бла, свою "експертну" і неймовірно "важливу" думку намагаєшся втюхати, як єдину вірну та безальтернативну і з якогось біса вирішив, що можеш вказувати, що і кому робити.
Хлопче, попустись.
Ну лицемірство в чистому вигляді, коли я кажу пану «гуляти» це «не вказуй іншим», в той же час - «Хлопче, попустись», ну браво, аплодую стоячи… а ще я свою думку/оцінку виражаю тільки людям які готові її сприймати, навʼязуванням це можна назвати тільки якщо словарний запас десь на рівні школи залишився, тому ж Геральту я відповів тільки тому що це вже чи вдруге чи втретє він мені відписує після занесення його в мій чорний список, увага питання - оце навʼязування? чиє кому?
Наступного разу свої «бидлячі» вставки по типу «ти що бухий» залиш своїм друзям/знайомим, розуміти це явно їх прерогатива, а не моя!