Ghost Of Yōtei для PlayStation 5 отримує високі оцінки від критиків

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
IronWithin
Member

Повідомлення

Dremjke: 29.09.2025 00:00 IronWithin
Ти бухий? Схоже, що так.
Що конкретно Геральт не так написав в цій темі? Це ж факт, що Соні з часом свої ігри портують на PC. А ти, в свою чергу, займаєшся пустодзвіном та суцільне бла-бла-бла, свою "експертну" і неймовірно "важливу" думку намагаєшся втюхати, як єдину вірну та безальтернативну і з якогось біса вирішив, що можеш вказувати, що і кому робити.
Хлопче, попустись.
Що в словах «не тільки в цій темі, а взагалі» взятими в дужки не зрозуміло? Якщо чисто за цю тему то претензія до того що він стверджує, а не припускає виходячи з … да фіг його знає з чого, напевно з того що соні точно не змінить політику і порти будуть випускатися з такою ж швидкістю, що це буде стосуватися 100% екзів і тд, мені одному здається що тут змінні =! константи? Да і їх кількість не те щоб мала для таких заяв!
Ну лицемірство в чистому вигляді, коли я кажу пану «гуляти» це «не вказуй іншим», в той же час - «Хлопче, попустись», ну браво, аплодую стоячи… а ще я свою думку/оцінку виражаю тільки людям які готові її сприймати, навʼязуванням це можна назвати тільки якщо словарний запас десь на рівні школи залишився, тому ж Геральту я відповів тільки тому що це вже чи вдруге чи втретє він мені відписує після занесення його в мій чорний список, увага питання - оце навʼязування? чиє кому?
Наступного разу свої «бидлячі» вставки по типу «ти що бухий» залиш своїм друзям/знайомим, розуміти це явно їх прерогатива, а не моя!
walkman3000
Member

Повідомлення

горді власники torrentпека-only, в черговий раз, у кожній темі про екзи на соні, через 3 наносекунди після новини у коментах пояснюють, як їм байдуже :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

тому ж Геральту я відповів тільки тому що це вже чи вдруге чи втретє він мені відписує після занесення його в мій чорний список,
Так треба було одразу писати. Буду цитувати без ніку, мені не важко :-/

Для подумати:
PlayStation Wants to Improve Operating Profit with a More Aggressive PC First-Party Games Release Plan
In the past, we wanted to popularize console, and the 1st party titles' main purpose was to make the PlayStation console popular. It is true, but there is a synergy to it. So if you have strong first-party content, not only with our console but also other platforms like computers, 1st party can be grown with multiplatform and that can help operating profit to improve. So that is another one we want to proactively work on.
IronWithin
Member

Повідомлення

Геральт: 29.09.2025 08:59
тому ж Геральту я відповів тільки тому що це вже чи вдруге чи втретє він мені відписує після занесення його в мій чорний список,
Так треба було одразу писати. Буду цитувати без ніку, мені не важко :-/

Для подумати:
PlayStation Wants to Improve Operating Profit with a More Aggressive PC First-Party Games Release Plan
In the past, we wanted to popularize console, and the 1st party titles' main purpose was to make the PlayStation console popular. It is true, but there is a synergy to it. So if you have strong first-party content, not only with our console but also other platforms like computers, 1st party can be grown with multiplatform and that can help operating profit to improve. So that is another one we want to proactively work on.
По секрету скажу, скоріш за все така справа у вас з половиною форуму.

Нічого собі, посилання wccftech на посилання слів нового сео сони майже 3-х річної давнини, скинути вам слова Філа Спенсера про те що єкзи це не ціль хбокс перед анонсом старфілд?)
Геральт
Member

Повідомлення

IronWithin
Для чого ти мені відповідаєш, якщо я в тебе в ігнорі? :popcorn: Зашкварився.
10річної давнини, ага
спойлер
Зображення
Епоха екзів для соні в минулому, змирись
waryag
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.09.2025 20:11
IronWithin: 26.09.2025 19:20

А що цікавого? Плойка навіть базова якийсь лоу пресет їх потягне, звісно що повного рт не буде тут
Мені подобається ця тенденція, все просто) ексклюзивна гра від соні, з ретрейс модом не так часто подібне випускають
У павуках були промені.
IronWithin
Member

Повідомлення

Геральт: 29.09.2025 11:30 IronWithin
Для чого ти мені відповідаєш, якщо я в тебе в ігнорі? :popcorn: Зашкварився.
10річної давнини, ага
спойлер
Зображення
Епоха екзів для соні в минулому, змирись
Зробив виключення разове для дурника, тепер він за це мене кпинить, згоден, сам винен)
Геральт
Member

Повідомлення

IronWithin
Дурник тебе виховував :-/
Топаєш в ігнор, складеш компанію половині форуму :D
Відповісти