Microsoft обіцяє революцію в охолодженні ШІ-чипів завдяки мікрофлюїдній технології

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 24.09.2025 12:54 Так і бачу в інструкції: вийміть процесор і сполосніть під краном
І йдіть за новим! :laugh:

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Keyser Soze: 24.09.2025 13:12Это всё фигня... тут наступает полный армагеддец с электроснабжением для этих датацентров и других тоже.
Обещанные малые ядерные реакторы накрылись медным тазом... стоимость 1 киловатта равна $9000 :gigi: :lol: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up:
Построят нормальные, большие. Которые выгоднее и лучше по большинству параметров.
Tiufin
Member

Повідомлення

dead_rat: 24.09.2025 20:48Не стихійним лихом, просто стало холодно і люди включили електроопалення.
Ну, наскільки я пам'ятаю ту історію, тоді були аномальні морози для тієї місцевості. То ж, це не була якась звичайна ситуація.
dead_rat: 24.09.2025 20:48Щодо енергосистеми - не можу знайти те відео, але вони пояснювали, що датацентри вже будують не там де вони зручніші, а там де є електрика.
Але як це пов'язано з
"Їхня енергосистема побудована у 1960-70ті і вже маслає на 200% від запланованого" ?
MqM
Member

Повідомлення

Jech: 25.09.2025 08:00
MqM: 24.09.2025 14:06Після крану одразу піде в смітник, і справа навіть не тільки в мінералах :D Я бачу накип в чайнику, уявляю в яку жесть би перетворилося :lol:
я заливаю дистиллированную воду и кусочек серебра в бачек и никаких осадков и зелению
Багато срібла? :shuffle: і мені б так :D

Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
f24gun69: 24.09.2025 20:58 MqM
Я бачу накип в чайнику, уявляю в яку жесть би перетворилося :lol:
Дивно, що хтось досі юзає воду с під крану. Я, наприклад, забув, як той накип виглядає
Я ще памятаю час коли виклристовував, а от коли грію воду для технічних потреб то накип в інших ємностях.
Пс ви бутилировану воду і для побутових потреб використовуєте, як то миття чогось?
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Мікроканали прямо на кристалі? Круто.
Але ж доведеться продавати проци разом з водоблоками.
Відповісти