ти трох не в тямі від букв які бачиш бо пишешь щось протилежнеtornadox: ↑ 18.09.2025 16:03ти трохи відстав від життя, 1060 наздогнали ще пару років назад.
Новини
Останні статті і огляди
RTX Inside: на підході процесори Intel із вбудованою графікою NVIDIA
-
Devijack
Member
-
OldGoodGames
Member
нога китаю задля послаблення сшаmrigi: ↑ 18.09.2025 15:24 Якісь наркомани захопили керівництво Інтел
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
нвідія в інтелі це троянський кінь або інтимна ознакаdoc-oc: ↑ 18.09.2025 14:58 Это печальноИнтел куколды и таким образом забьют финальный гвоздь в гроб своих же ускорителей. Щелкоглазый их потом изнутри развалит и купит за пачку чипсов как в истории с Нокиа и Мелкософт.
-
Vi
Member
Видеокарты от штеуда, видимо, можно больше не ждать: были бы там серьёзные наработки, такие новости мы бы не увидели. 
-
Krakrakrya
Member
Інтел це нова нокія
-
AssayMAS
Member
2060 на древнем тех процессе кушала 160Ватт, а в типичные 15-30Ватт для встройки засунут условную 5030 что будет как треть от полноценной 5050 что в ноутах (Энергопотребление 100 Вт (35 - 100 Вт TGP)).Devijack: ↑ 18.09.2025 15:11наступна ціль щось накталт 2060.
Видишь в ноуты пойдут те кристаллы что 35+Ватт умеют, а в процы SoC те что в 30-Ватт... Хуан он крохобор - любой огрызок от старшего чипа годами собирает, затем с запасом "именует" типо gt745 gt1010(что треть от 1030 по ФПС)... и находит тех что не в теме и выгодно продаёт OEM решения.
-
tornadox
Member
аааааyuriy_dd: ↑ 27.08.2025 22:19 Пропоную обговорити NVIDIA оприлюднила специфікації платформи GB10 Superchip для настільного ШІ-суперкомп’ютера DGX Spark
а чому ядра АРМ, а не божествений х86?
Наразі відомо, що для дата-центрів Intel випускатиме процесори, розроблені за індивідуальним замовленням NVIDIA. «Зелені» планують використовувати ці CPU у своїх платформах штучного інтелекту.
В той самий час для персональних комп’ютерів Intel створить процесори, в яких будуть інтегровані графічні чиплети від NVIDIA. «Ці нові x86 RTX SOC будуть використовуватися в широкому спектрі ПК, що потребують інтеграції центральних та графічних процесорів світового класу», — йдеться в опублікованому пресрелізі.
-
max1996
Member
Думаю про інтеграшку автор прибрехав і інтел не піде на такий крок. Вони і так амд догнали
-
Sanьka
Member
А як згадати часи, коли Інтел пафосно відмовляла Хуанху в ліцензії х86 і спецом не давала НВідії оф підтримку нових (на той час) проців чіпсетами НФорс.
А зараз Хуанг може купити Інтел навіть за власні кошти в матрасі.
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
А зараз Хуанг може купити Інтел навіть за власні кошти в матрасі.
Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Зараз Інтел в тому становищі, що може піти в місце куди більш прозаїчнеmax1996: ↑ 18.09.2025 17:43Думаю про інтеграшку автор прибрехав і інтел не піде на такий крок. Вони і так амд догнали
-
erkins007
Member
Они были интересны только из-за цены, а Интел щас не в том положении чтобы демпингом заниматься.Vi: ↑ 18.09.2025 17:16 Видеокарты от штеуда, видимо, можно больше не ждать: были бы там серьёзные наработки, такие новости мы бы не увидели.![]()
-
daesz
Member
Devijack: ↑ 18.09.2025 15:11 Цікаво на що буде здатна вбудована графіка від інвідії. Дуже цікаво. Якщо вбудовка від АМД наздогнала 1060 то мабудь наступна ціль щось накталт 2060.
- спойлер
-
Gold_Star
Member
Народ забув проци від Інтела зі встройкою від AMD?
-
Rage86
Member
AMD много лет выезжала за счет PS и XBOX. Следующее поколение тоже на AMD, а Intel очень хочет на этот рынок. И если процессорная часть нормально конкурирует, то по графике без nVidia ну никак не выйдет.
-
OldGoodGames
Member
це ще як новину подаватиБа більше, компанія Дженсена Хуанга повідомила про наміри придбати акцій процесорного гіганта на п’ять мільярдів доларів.
тут сказано про інвестиції нвідіа у інтел
https://mezha.media/news/nvidia-invests ... on-304939/
але остаточно мабудь буде відомо після пресконференції
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
сині дискретні вк не такі вже і поганіRage86: ↑ 18.09.2025 18:19 AMD много лет выезжала за счет PS и XBOX. Следующее поколение тоже на AMD, а Intel очень хочет на этот рынок. И если процессорная часть нормально конкурирует, то по графике без nVidia ну никак не выйдет.
Відправлено через 50 секунд:
було таке, і де вони зараз?Gold_Star: ↑ 18.09.2025 17:55 Народ забув проци від Інтела зі встройкою від AMD?
-
tornadox
Member
daesz
Strix Halo рівень десктопної 3060, і дихає в спину 115 ватній 4070 laptop.
Зберіть мені ПК аналог PS5 Pro на Інтел + Нвідія і покажіть різницю в ціні хоча би.
Sony та Microsoft мають дуже добру памʼять і не спроста відмовилися від Intel та Nvidia. І там не тільки діло в ціні.Rage86: ↑ 18.09.2025 18:19AMD много лет выезжала за счет PS и XBOX. Следующее поколение тоже на AMD, а Intel очень хочет на этот рынок. И если процессорная часть нормально конкурирует, то по графике без nVidia ну никак не выйдет.
Зберіть мені ПК аналог PS5 Pro на Інтел + Нвідія і покажіть різницю в ціні хоча би.
-
daesz
Member
Ну ось, тим більше. Я тільки до того, що рівень 1060 уже давно позаду, бо є рівень 1650tornadox: ↑ 18.09.2025 18:49daesz
Якщо б мінісфорум випустили ітх дошку із стрікс хейло 395+ по демократичній ціні - то мабуть перейшов би на нього на заміну свому 7600+4070с
-
Hiden
Member
какая самая мощная встройка для десктопа ?
модельки процов подскажите
модельки процов подскажите
-
nochnik89
Member
-
tornadox
Member
буквально повідомлення вище свого глянь...
-
Hiden
Member
дякую
-
lostsoulforever
Member
Якби це були інші контори, то антимонопольний комітет США одразу б завив, але тут бабки вливають в Інтел (уже майже націоналізований), тому норм і так піде