Новини
Останні статті і огляди
Відбувся реліз Borderlands 4 — високі оцінки критиків і змішані відгуки від гравців
-
OldBoyUA
Member
-
MqM
Member
Я б назвав детектор криворукості спеціалістівFarCry: ↑ 12.09.2025 12:14UE5 вже навіть не серійний кілер, а ініціатор ігрового геноциду.kairo: ↑ 12.09.2025 11:52 Stutterlands 4. Коли бачиш, що гра виходить на UE5, можна досить чітко уявити собі, як воно буде в плані оптимізації:
- спойлер
- Screenshot 2025-09-12 115205.png
![]()
Пс це нагадує мені історію з Cryengine , який теж окрім розробників Crytek мало кому вдавалося адекватно налаштувати, і як жалілися на оптимізацію в Homefront
-
NUN4AG
Member
А яка різниця між якістю зображення та кількістю FPS на пресеті Badass з DLSS Balanced + FG та умовними середньо-високими налаштуваннями без FG в нативі або з DLSS Quality?
-
Геральт
Active Member
NUN4AG
З сусідньої:
Зі. Мідлова карта >200 везе на QHD моніторі, а їм все знову не так
З сусідньої:
- спойлер

Зі. Мідлова карта >200 везе на QHD моніторі, а їм все знову не так
-
Nekroman
Junior
Народ, а підкажіть по такому питанню. Купив 5070ти та ось сьогодні отримав код від NVIDIA на цей Borderlands 4. Гра зовсім не мого формату. Його взагалі можливо активувати на іншій системі? Щось я так зрозумів, що при активації через nvidia app є перевірка на хардвер та воно, судячи з всього, може активуватися тільки на системі в котрій стоїть одна з карт, що приймають участь у акції. Хтось розуміється на цьому? Дякую!
-
Icipher
Member
Nekroman
все правельно. тест на видиху , потом , по идее или ключ на стим , или вход в стим , к которому привязут игру без ключа
Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
а сколько денех хочешь за игру ?
все правельно. тест на видиху , потом , по идее или ключ на стим , или вход в стим , к которому привязут игру без ключа
Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
а сколько денех хочешь за игру ?
-
divinity
Member
Цікаво, що по картинці UE5 не те щоб краще зробив прям ніж 3 борда. А так стиль гри такий, що і в другу можна і зараз грати. Гра цікава любителям циферок, але за 3к грн хай самі грають, через рік-два буде або безоплатно в епік геймс, або 75%, але 75% знижка це 750 грн, як повний прайс на деякі ігри 
Геральт
мідлова карта - це 5070? Ясно, не дивно що як раз ти в мене в ЧС, а два інших персонажі - ні. Може щось з тобою не так? Мідл - це середина, а не карта за 650 баксів, яка напевно входить в топ10 найшвидших карт
Геральт
мідлова карта - це 5070? Ясно, не дивно що як раз ти в мене в ЧС, а два інших персонажі - ні. Може щось з тобою не так? Мідл - це середина, а не карта за 650 баксів, яка напевно входить в топ10 найшвидших карт
-
Геральт
Active Member
divinity
До чого тут бакси? x50-лоу, x60-мідл, x70-верхній мідл, 70ti/80-претоп, 80ti/90-топ.
А, 9070 в твоїх рангах яке місце посідає, до речі?
До чого тут бакси? x50-лоу, x60-мідл, x70-верхній мідл, 70ti/80-претоп, 80ti/90-топ.
А, 9070 в твоїх рангах яке місце посідає, до речі?
-
Enjthesilence
Member
"претоп" rdna4 виходить, за твоєю логікоюГеральт: ↑ 12.09.2025 16:20 А, 9070 в твоїх рангах яке місце посідає, до речі?
-
Nekroman
Junior
Icipher
Дякую за інфу! Виходить я правильно зрозумів цю систему. Тоді спробую продати, може когось зацікавить.
Якщо що, то за 2000 (ні, навіть за 1699, бо батла 6 коштує стільки) продам
Ще раз дякую!
Дякую за інфу! Виходить я правильно зрозумів цю систему. Тоді спробую продати, може когось зацікавить.
Якщо що, то за 2000 (ні, навіть за 1699, бо батла 6 коштує стільки) продам
Ще раз дякую!
-
Icipher
Member
Nekroman
ціна ключа без бубна десь 2500 в баксах, навряче ти її продашь навідь за 1500. порада - активувати через NV АРР акк людини , якій продаешь
ціна ключа без бубна десь 2500 в баксах, навряче ти її продашь навідь за 1500. порада - активувати через NV АРР акк людини , якій продаешь
-
man1242
Member
То більше питання до разрабів бо споживання у людей бачу на 5080 вище за 250ват не виходить, то і всі 230ват а це від пакету у 360 сміхkairo: ↑ 12.09.2025 12:18Так. Там і в 1440р лише 4090 та 5090 здатні 60 ФПС видати.
Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:Так це ж навпаки, гра без усіляких РТ чи трасувань шляху. Тут-то має розкритись ваша орієнтована на растр RX6900XT і видати... 30ФПС в 1440р. Справжній консольний експірієнс))Геральт: ↑ 12.09.2025 11:51Геймінг, який ви заслужили
P.S. Взагалі, це якийсь прикол. Рушій, який немає хардварного рейтрейсингу, показує продуктивність на рівні ігор із трасуванням шляху![]()
Відправлено через 47 секунд:
ТопEnjthesilence: ↑ 12.09.2025 16:24"претоп" rdna4 виходить, за твоєю логікоюГеральт: ↑ 12.09.2025 16:20 А, 9070 в твоїх рангах яке місце посідає, до речі?![]()
Відправлено через 57 секунд:
Воно 5080 навантажує на 230ватГеральт: ↑ 12.09.2025 15:51 NUN4AG
З сусідньої:А по якості воно і так краще за натив©
- спойлер
Зі. Мідлова карта >200 везе на QHD моніторі, а їм все знову не так![]()
-
Геральт
Active Member
На 5080 на тих же налаштуваннях мабуть 300 кадрів буде. При 230Вт. От би в кожну гру такі технології, еге ж?
-
man1242
Member
Коли сорому немає меж

-
Геральт
Active Member
Досить скігліті.
- Вкладення
-
-
-
daesz
Member
Подивився на ціну - візьму на -85% через рік другий (або й взагалі із зелененького сервісу якщо там з'явиться), Ренді може нюхати бебру.
-
Shaolin_Style
Member
Gearbox уверенно держат планку качества со времен Borderlands 3.
c фреймгеном наверное сотки кадров в UHD добиться можно будет на 5090
c фреймгеном наверное сотки кадров в UHD добиться можно будет на 5090
-
daesz
Member
Не то слово, між 4060ті та 4070ті немає карт виходить, бо налаштування з 5070 мають х4 фреймген
-
KPAH
Member
Ну никто не мешает и сейчас в нее за 175 грн поигратьdivinity: ↑ 12.09.2025 16:15 Цікаво, що по картинці UE5 не те щоб краще зробив прям ніж 3 борда. А так стиль гри такий, що і в другу можна і зараз грати. Гра цікава любителям циферок, але за 3к грн хай самі грають, через рік-два буде або безоплатно в епік геймс, або 75%, але 75% знижка це 750 грн, як повний прайс на деякі ігри![]()
-
bes
Member
Вы еще коллекционку не видели
- спойлер